- 4 Haziran 2024
- 45
- 3
- 6
- 42
- Konu Sahibi nihancan3106
-
Size nasıl bir tedavi uygulayacak ? İnşallah guzzel sonuç alirsiniziİnşallah canımŞimdiye kadar gittiğim hiçbir doktordan böyle şeyler duymadım.Aksine olumlu konuştular birtanesi hariç.Burda bir doktora başladım.Şimdiye kadar niye ona gitmedim bilmiyorum.Çok ilgili aynı zamanda bilgili ve tecrübeli.Gebelik için bir engelin yok.Tedaviye başlayalım ama kendinde denemeye devam et dedi belki olur belli olmaz dedi.İlaç verdi geçen takviye de verdi.Bir sonraki adetinde gel dedi.Adet olmayı bekliyorum.
Siz kaç yaşında hamile kaldinjz ? Aspirin hergun mu aldınız ,ben de alayımBen de aspirin kullandım ama denemeye başladığımda kullandım hamile kaldığımı öğreninxe değil.
Takviye olarak Maxijuno +omapaq10 öneririm
Canım dün adetimin 3.günüydü.Gittim tahliller yaptırdı.Vajinal muayenede kistin olmadığını söyledi.(Doğum kontrol hapı kullanmıştım geçen ay)Gonal f ve başka bir ilaç verdi.Adını bakıp yazarın.İkisi de göbekten iğne yapılıyor.Dün iğnelere başladık.Pazartesi muayeneye gideceğiz.Şimdilik durum bu.Size nasıl bir tedavi uygulayacak ? İnşallah guzzel sonuç alirsinizi
Tüp bebek tedavisine mi başladınız ? Gonal f onun için degilmiCanım dün adetimin 3.günüydü.Gittim tahliller yaptırdı.Vajinal muayenede kistin olmadığını söyledi.(Doğum kontrol hapı kullanmıştım geçen ay)Gonal f ve başka bir ilaç verdi.Adını bakıp yazarın.İkisi de göbekten iğne yapılıyor.Dün iğnelere başladık.Pazartesi muayeneye gideceğiz.Şimdilik durum bu.
Aynen canım tüp bebek tedavisine başladımTüp bebek tedavisine mi başladınız ? Gonal f onun için degilmi
İnşallah güzel sonuç olur ,tüp bebek için ne kadar ödediniz ? ben de bugün Dr gittim kan tahlili verdim , estradiol 9,08 çıkmış düşük degilmi canım sıkıldıAynen canım tüp bebek tedavisine başladım
Hiç tedavi olmadimi ? Maşallah ,Benim yengem 45 yaşında 6 çocuğu doğurdu valla kadın baya da kilolu 6sınıda normal doğum yaptı maşallah
Canım tedaviye tekrardan başladık şuanda iğnelerimi oluyorum.(Gonal f ve başka bir iğne)İğnelere 28 bin ödedik.Şimdilik başka ödememiz olmadı.E2 düşük çıkmış sanki.Adetin 2.3. günü 20-60 arası olması lazım diye biliyorum .Doktorun bişey demedi mi?Canını sıkma.Doktorunla konuş en doğru bilgiyi o verecektir.Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallahİnşallah güzel sonuç olur ,tüp bebek için ne kadar ödediniz ? ben de bugün Dr gittim kan tahlili verdim , estradiol 9,08 çıkmış düşük degilmi canım sıkıldı
Dr Pazartesi ya da salı gideceğim , gittiğim Dr dün yoktu ,tahlil yaptırdım. Fsh de 8 çıkmış ,lh 5 amh çıkmadı daha , estradiol düşük olunca kafama takıldı , muayene eden Dr da hazırda iki tarafta üç dört yumurta var dedi ,ddusuk olunca sağlıksız yumurtami gosteriyorCanım tedaviye tekrardan başladık şuanda iğnelerimi oluyorum.(Gonal f ve başka bir iğne)İğnelere 28 bin ödedik.Şimdilik başka ödememiz olmadı.E2 düşük çıkmış sanki.Adetin 2.3. günü 20-60 arası olması lazım diye biliyorum .Doktorun bişey demedi mi?Canını sıkma.Doktorunla konuş en doğru bilgiyi o verecektir.Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah
Hayır hiç tedavi olmadı, bizim aile var ama böyle çok ileri yaşlarda tedavisiz doğum yapanlar, benim halamda aynı 43 yada 45 yaşında hamile kalıyor menopoza girdim sanıyor baya geç fark ediyor hamile olduğunuHiç tedavi olmadimi ? Maşallah ,
Değerleri iyi demek inşallah ben de kalirimHayır hiç tedavi olmadı, bizim aile var ama böyle çok ileri yaşlarda tedavisiz doğum yapanlar, benim halamda aynı 43 yada 45 yaşında hamile kalıyor menopoza girdim sanıyor baya geç fark ediyor hamile olduğunu
Canım değerlerin iyi bence.E2 düşük gibi.Onu da biz bilemeyiz doktora gidecekmişsin zaten.Detaylı bilgi verir zaten doktorun.Hiç kendini üzüp canını sıkma.Olacak inşallah de.Rabbim hayırlı güzel haberlerle kalbimize ferahlık versin inşallahDr Pazartesi ya da salı gideceğim , gittiğim Dr dün yoktu ,tahlil yaptırdım. Fsh de 8 çıkmış ,lh 5 amh çıkmadı daha , estradiol düşük olunca kafama takıldı , muayene eden Dr da hazırda iki tarafta üç dört yumurta var dedi ,ddusuk olunca sağlıksız yumurtami gosteriyor
Amin inşallahDeğerleri iyi demek inşallah ben de kalirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?