43yaşında normal yolla hamile kalıp sağlikli doğum yapan varmı

Size nasıl bir tedavi uygulayacak ? İnşallah guzzel sonuç alirsinizi

Size nasıl bir tedavi uygulayacak ? İnşallah guzzel sonuç alirsinizi
Canım dün adetimin 3.günüydü.Gittim tahliller yaptırdı.Vajinal muayenede kistin olmadığını söyledi.(Doğum kontrol hapı kullanmıştım geçen ay)Gonal f ve başka bir ilaç verdi.Adını bakıp yazarın.İkisi de göbekten iğne yapılıyor.Dün iğnelere başladık.Pazartesi muayeneye gideceğiz.Şimdilik durum bu.

Tüp bebek tedavisine mi başladınız ? Gonal f onun için degilmi

Annem var beni doğurmuş. Normal yolla hamile kalmış. Kız olsun diye de dua etmiş ve olmuşum. Allah gönlünüze göre versin inşAllah sizinde.

Benim yengem 45 yaşında 6 çocuğu doğurdu valla kadın baya da kilolu 6sınıda normal doğum yaptı maşallah

Benimde kayınvalidem eşimi 45 yaşındayken normal yolla hamile kalıp doğurmuş eşimde kayınvalidem de gayet sağlıklı

İnşallah güzel sonuç olur ,tüp bebek için ne kadar ödediniz ? ben de bugün Dr gittim kan tahlili verdim , estradiol 9,08 çıkmış düşük degilmi canım sıkıldı
Canım tedaviye tekrardan başladık şuanda iğnelerimi oluyorum.(Gonal f ve başka bir iğne)İğnelere 28 bin ödedik.Şimdilik başka ödememiz olmadı.E2 düşük çıkmış sanki.Adetin 2.3. günü 20-60 arası olması lazım diye biliyorum .Doktorun bişey demedi mi?Canını sıkma.Doktorunla konuş en doğru bilgiyi o verecektir.Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah

Dr Pazartesi ya da salı gideceğim , gittiğim Dr dün yoktu ,tahlil yaptırdım. Fsh de 8 çıkmış ,lh 5 amh çıkmadı daha , estradiol düşük olunca kafama takıldı , muayene eden Dr da hazırda iki tarafta üç dört yumurta var dedi ,ddusuk olunca sağlıksız yumurtami gosteriyor

Canım değerlerin iyi bence.E2 düşük gibi.Onu da biz bilemeyiz doktora gidecekmişsin zaten.Detaylı bilgi verir zaten doktorun.Hiç kendini üzüp canını sıkma.Olacak inşallah de.Rabbim hayırlı güzel haberlerle kalbimize ferahlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…