- 4 Haziran 2024
- 37
- 2
- 6
- 42
- Konu Sahibi nihancan3106
-
Doğum yaptımi sağlıklı oldumu ? Ben de de menepoz yok , durumun iyi demişti Dr ama iki düşük yaşadım ,gen de de bir şey çıkmadı ,şimdi istiyorum tüp bebek için gittim moralimi test yapmadan bozdu Dr. Zaten yaşın geçmiş ne yapacaksın bu saatten sonra çocuğu dedi ,tüp yapmakta istemiyorum çok yıpratıcı ve pahalıHalam 48 yaşındaydı ama 3. Çocuğu ve menopoz yoktu hormonları iyiydi
Yaptı 5 yaşında amh kaç yumurta var mı bence deneyin zaman kaybedince daha kötü farklı doktora gitDoğum yaptımi sağlıklı oldumu ? Ben de de menepoz yok , durumun iyi demişti Dr ama iki düşük yaşadım ,gen de de bir şey çıkmadı ,şimdi istiyorum tüp bebek için gittim moralimi test yapmadan bozdu Dr. Zaten yaşın geçmiş ne yapacaksın bu saatten sonra çocuğu dedi ,tüp yapmakta istemiyorum çok yıpratıcı ve pahalı
Halam kaza kurşunu gebe kaldı istemiyordu 20li yaşlarda 2 çocuğu vardı ama genel olarak çok sağlıklı beslenen zayıf spor yapan bi kadın adeti vs düzenliymiş amh baktırın ve bence tüp bebeğe uzak durmayınAmh bilmiyorum bu düşükten sonra gitmedim iki ay oldu . Halaniz hamilelik için bir şeyler kullandimi ? Amh kaçtı ? İlk düşük gecen sene olmuştu , Kasım'da kürtajdan sonra Dr yumurtalara baktı yumurta hali hazırda var demişti
Ne kendini bilmez doktormuş siz anne olmak için kendinizi şimdi hazır hissetmişsiniz demekki doktorda olsa çok saygısızca bir yorum olmuş siz kendinizi üzmeyin olur inşallah yumurta kalitenizi arttırmaya bakın d vitamini mutlaka kullanın stres yapmayın birde ovulasyon takibi yapın arkadaşımın yengesi 46 yaşında gayet sağlıklı bir oğlu oldu.Doğum yaptımi sağlıklı oldumu ? Ben de de menepoz yok , durumun iyi demişti Dr ama iki düşük yaşadım ,gen de de bir şey çıkmadı ,şimdi istiyorum tüp bebek için gittim moralimi test yapmadan bozdu Dr. Zaten yaşın geçmiş ne yapacaksın bu saatten sonra çocuğu dedi ,tüp yapmakta istemiyorum çok yıpratıcı ve pahalı
Önce bir umutlandım ama 3.çocuğuymuş.Öncesinde doğum yapmış olmasının etkisi var.Halam 48 yaşındaydı ama 3. Çocuğu ve menopoz yoktu hormonları iyiydi
Evet öyle daha kolay onlar için ileri yaşta gebelik ve halam sağlıklıydı hala menopoza girmedi 3. 5. YaşındaÖnce bir umutlandım ama 3.çocuğuymuş.Öncesinde doğum yapmış olmasının etkisi var.
Doğal yollarla mı hamile kaldıNe kendini bilmez doktormuş siz anne olmak için kendinizi şimdi hazır hissetmişsiniz demekki doktorda olsa çok saygısızca bir yorum olmuş siz kendinizi üzmeyin olur inşallah yumurta kalitenizi arttırmaya bakın d vitamini mutlaka kullanın stres yapmayın birde ovulasyon takibi yapın arkadaşımın yengesi 46 yaşında gayet sağlıklı bir oğlu oldu.
Bana da bu yaştan sonra ne yapacaksın diyorlar ki benden 4 yaş küçüksünüz.Umudunuzu yitirmeyin.İnşallah tez zamanda dualarınız gerçek olurDoğum yaptımi sağlıklı oldumu ? Ben de de menepoz yok , durumun iyi demişti Dr ama iki düşük yaşadım ,gen de de bir şey çıkmadı ,şimdi istiyorum tüp bebek için gittim moralimi test yapmadan bozdu Dr. Zaten yaşın geçmiş ne yapacaksın bu saatten sonra çocuğu dedi ,tüp yapmakta istemiyorum çok yıpratıcı ve pahalı
Evet doğal yolla hamile kaldı sadece çatlatma iğnesi yapıldıDoğal yollarla mı hamile kaldı
İki düşük neden yaşadınız onu araştırmak gerek. Kan sulandırıcı kullandınız mı? Bazılarında pıhtılaşma nedeniyle düşük oluyor mesela. Yumurta kalitenizi arttıracak takviyeler kullanınDoğum yaptımi sağlıklı oldumu ? Ben de de menepoz yok , durumun iyi demişti Dr ama iki düşük yaşadım ,gen de de bir şey çıkmadı ,şimdi istiyorum tüp bebek için gittim moralimi test yapmadan bozdu Dr. Zaten yaşın geçmiş ne yapacaksın bu saatten sonra çocuğu dedi ,tüp yapmakta istemiyorum çok yıpratıcı ve pahalı
Prowomen e başladım , folic şimdiden alayım mı bilmiyorum. Düşük için gen testi yaptık bir şey çıkmadı ,kan pıhtılaşmanin sonucunu bekliyoruz , Dr Aspirin verdi hamilelikte , bildiğiniz takviye varmı ?İki düşük neden yaşadınız onu araştırmak gerek. Kan sulandırıcı kullandınız mı? Bazılarında pıhtılaşma nedeniyle düşük oluyor mesela. Yumurta kalitenizi arttıracak takviyeler kullanın
İnşallah olur ikimizinde , Dr direk gönderdi canım sıkıldı ,siz ne yapmayı düşüyorsunuzBana da bu yaştan sonra ne yapacaksın diyorlar ki benden 4 yaş küçüksünüz.Umudunuzu yitirmeyin.İnşallah tez zamanda dualarınız gerçek olur
Ben de aspirin kullandım ama denemeye başladığımda kullandım hamile kaldığımı öğreninxe değil.Prowomen e başladım , folic şimdiden alayım mı bilmiyorum. Düşük için gen testi yaptık bir şey çıkmadı ,kan pıhtılaşmanin sonucunu bekliyoruz , Dr Aspirin verdi hamilelikte , bildiğiniz takviye varmı ?
İnşallah canımİnşallah olur ikimizinde , Dr direk gönderdi canım sıkıldı ,siz ne yapmayı düşüyorsunuz
Ayrıca hiç canını sıkma.Allahın izniyle olacak de.Umutsuzluğa kapılma asla.Senin yaşta doğal yoldan hamile kalan çok var.45 ten sonra sıkıntıya giriyor.İnşallah olur ikimizinde , Dr direk gönderdi canım sıkıldı ,siz ne yapmayı düşüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?