44 gnlük bebeğimin uyku problemi

• Konu Sahibi Konu Sahibi wetw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

wetw

Mucizenin annesi
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
413
4
96
50
Kocaeli
4 gnlük bebeğimin uyku problemi var, aklımı kaçırmaküzereyim. Çocukta perişan oldu.Emzik emmiyor, sürekli benim mememde uyumak, olmak istiyor.Ne yapacağımızı şaşırdık. Lütfen yardım edin.

Karnı doymuyor, sütün yetmiyor olabilir mi?
Benim bebeğim de 47 günlük, bende aynı şeyleri yaşadım,memeden ayrıldığı an basıyordu yaygarayı, meme ile kavga ediyordu resmen ve hiç uyumuyordu. 3 gün bu şekilde devam etti, en sonunda sütün yetmediğini ve bebeğimin aç olduğunu anlayabildim !Ek olarak mama vermeye başladık doktorumuzun tavsiyesi ile.
Doktorunla görüş mutlaka, sütün yeterli gelmiyorsa ve bebeğin kilo alımı da yeterli değilse ek olarak mama tavsiye edebilir.

ayy çok zor Allah kolaylık versin.aklıma birşey gelirse yazarım.ama kedici arkadaşın dedikleri bayagı bir mantıklı.

Karnı doymuyor, sütün yetmiyor olabilir mi?
Benim bebeğim de 47 günlük, bende aynı şeyleri yaşadım,memeden ayrıldığı an basıyordu yaygarayı, meme ile kavga ediyordu resmen ve hiç uyumuyordu. 3 gün bu şekilde devam etti, en sonunda sütün yetmediğini ve bebeğimin aç olduğunu anlayabildim !Ek olarak mama vermeye başladık doktorumuzun tavsiyesi ile.
Doktorunla görüş mutlaka, sütün yeterli gelmiyorsa ve bebeğin kilo alımı da yeterli değilse ek olarak mama tavsiye edebilir.

1 kilo almış 35 günde. Doktor gayet iyi demişti. Zaten sorun karnının doyup doymaması değil.Karnı doysa da meme istiyor. Yalancı meme gibi kullanarak uyumak istiyor,emzik aldıramadık.Aklımı kaçıracağım. Versem bi dert vermesem bi dert. Yemekten kusmaya başladı artık. Bu arada sen nasıl uyutuyorsun bebeğini?

Back
X