- Konu Sahibi berfinbilgen
-
fiyatı ne kadarmış?okuldayken göğüslerimin küçüklüğü herkesin dalga konusu olmuştu.çünkü sahiden de acaip küçüktüler..gayrettepe florence nightingale gittim orda op.dr.serkan dinar bana kök hücre ile vucudumun muhtelif bölgelerinden alınan yağlarla hem dik hemde normal boyutlarda yeni meme yaptı..doğal görünümlü ve iz de yok..zaten iz kalacak veya operasyon geçirdiğim belli olacak die yıllardır kaçınıordum bu operasyondan.tekniğini dilimin döndüğü kadar sizlerle paylaşmak istiyorum..birincisi narkoz alarak ameliyata girmek gerekiyor.lipoşakşınla vucudunuzdan alınan yağlar kök hücre aletine giriyor ve kök hücre aletine girmiş yağlarla memeleriniz büyütülüyor..ben 3 günde normal hayatıma bir hafta da işime geri döndüm.ilk başta gerçekten çekiniordum söylediğim gibi iz ve doğal görünüm sorunundan.fakat şunu söylebilirim ki bunca yıldır boşuna bu dertten muzdaripmişim.
.okuldayken göğüslerimin küçüklüğü herkesin dalga konusu olmuştu.çünkü sahiden de acaip küçüktüler..gayrettepe florence nightingale gittim orda op.dr.serkan dinar bana kök hücre ile vucudumun muhtelif bölgelerinden alınan yağlarla hem dik hemde normal boyutlarda yeni meme yaptı..doğal görünümlü ve iz de yok..zaten iz kalacak veya operasyon geçirdiğim belli olacak die yıllardır kaçınıordum bu operasyondan.tekniğini dilimin döndüğü kadar sizlerle paylaşmak istiyorum..birincisi narkoz alarak ameliyata girmek gerekiyor.lipoşakşınla vucudunuzdan alınan yağlar kök hücre aletine giriyor ve kök hücre aletine girmiş yağlarla memeleriniz büyütülüyor..ben 3 günde normal hayatıma bir hafta da işime geri döndüm.ilk başta gerçekten çekiniordum söylediğim gibi iz ve doğal görünüm sorunundan.fakat şunu söylebilirim ki bunca yıldır boşuna bu dertten muzdaripmişim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?