- Konu Sahibi rumeysa_38
slm arkadaslar mora biorezonans (45 dakikada sigarayi birakmak ) hakkinda bi bilginiz varmi ben bu gelecek pazartesi yaptiriyorum sigarayi birakmayi cok istiyorum ama yanlis basima basaramiyorum desteye ihtiyacim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaslar mora biorezonans (45 dakikada sigarayi birakmak ) hakkinda bi bilginiz varmi ben bu gelecek pazartesi yaptiriyorum sigarayi birakmayi cok istiyorum ama yanlis basima basaramiyorum desteye ihtiyacim var
bak yine ben:) canım bunun hakkında bir bilgim yok fakat eşimin babası bi sakız kullanmıştı onunla bıraktı tabi haptanda destek aldı.. eşim doktor o en iyisini araştırıp almıştı babasına.. istersen akşam gelince konuşayım sana yazarım olur mu?
Valla söylediğin konu hakkında bilgim yok, bende sigarayı bırakmayı 2 aydr düşünüyorum.. kadıköyde bi sigara bırakma merkezi buldum.. Neosante merkezin adı pazar günü için randevu aldım .. ilk seansta başarı orana %96 .. ilk seansta bırakamazsan şayet 2. seansta yahut 3. seans için %100 garantş veriyor.. ve bu merkeze gidip bırakan arkadaşlarım da var.. bakalım darısı başıma... düşünürsen bence sende internetten bu siteye bak derim.. fiyatı da 1 aylık sigara parası. ilk etapta çokmuş gibi geliyor ama ( 300tl) düşününce sadece ve sadece 1 aylık sigara parası .. bence kesinlikle denemeye değer.
iste benim dedigim tedavide onun gibi birsey benim dedigimde 300tl ankaradayim ben canim bi makinaya bagliyorlar manyetik dalgalarla sigarayi ters tepki olarak vicuda dagitiyorlarmis herhalde ikimizin dedigide ayni bende randevu aldim bu pazartesiye insallah birakiriz :)
ay canim harika olur vallaha cok sevinirim tüp bebek tedavisinede basladim simdi daha cok iciyorum stresten esine bi sor sana zahmet cok sevinirim :)
canım ben yaptırdım ,hç bi işe yaramadı,bence boşuna paranı harcama derim, kişiden kişiye deişir durum ama ben internetten araştırdığımda bi çok kişide işe yaramadığını okumama rağmen gidip yaptırdım( şimdiki aklım olsa yaptırmazdım..karar senin.ben sadece tecrübemi paylaşmak istedim.
canım bu ilacı kullanmış champix.. bide nikotin sakızı ve bantları eczacıya söyleyip onlar en uygununu veriyorlarmış aklında bulunsun.
inşallah bırakabiliriz.. düşünsene lağım gibi kokmıycaz, rahat rahat mis gibi havayı soluycaz.. evimiz en önemlisi saçlarımız dişlerimiz cildimiz pırıl pırıl olucak.. ıyyy bu sigara ne pis bişey ))) yahuu kendimi nasıl teselli ediceğimi şaşırıyorum bazen :) bugün içebildiğim kadar içiciiiiğimmm yarın son ! :)
tamam canim cok tsk bende aliyim bagri eczaciyada sorayim hamileykenede kullanabiliyormuyum o hapi
bende bırakmak ıstyorum ama nerdeslm arkadaslar mora biorezonans (45 dakikada sigarayi birakmak ) hakkinda bi bilginiz varmi ben bu gelecek pazartesi yaptiriyorum sigarayi birakmayi cok istiyorum ama yanlis basima basaramiyorum desteye ihtiyacim var
evet cok haklısınızcnmmbnde duydum o ılacı eczacı bı arkadasım soyledı hatta fıyatıda bıraz tuzluama hamıleysen sakın kullanma derım dr danıs tabı..