• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

45 günlük huzursuz bebek

LR26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2025
20
21
3
29
Merhaba kızlar!
10nisan doğumlu bebeğim çok huzursuz sürekli ağlıyor.. Öğlen 3te uyutmaya çalıştığım bebek 5 saat sonunda anca uyuyabılıyor.. Çocuk arabası elektrıklı ana kucağı evin içi full eşya biz kucak kucak ve sonuc yine yok çok zorlanıyoruz. Eşim iş gereği sureklı yurtdışı yorgunluktan ve yalnızlıktan geberiyorum sadece dışarda arabada uyuyor günde iki defa çıkarıyorum 2er saat sureklide sokakta duramam ki🙈 Zaten uykusuzluktan dışarda ruh gıbıyım.. Bize yakın olanlar sizler ne durumdasınız ?

Emzirme esnasında çocuk gözlerini kapatıp uyuma haline geçiyorsa bu 5 dk da olabilir onu uyku zamanı olarak görüyorlar. O 5 dklik uyku 1 saat dincilik veriyor. O yüzden emzirme esnasında uykuya asla izin vermemeniz aktif şekilde emzirme yapıp bitirmeniz gerekli. Ayrıca umuyorum ki d vit mutlaka kullaniyorsunuzdur. Kullandığınız vitamini sabah en geç 9 10a kadar vermiş olun. Öğlen ve sonraki saatlerde verilen d vit uykuya damla konusunda zorluk cikartir.

Bide neden sürekli çocuğu sallama girisiminde bulunuyorsunuz. Huzursuz ve ağlıyorsa karnı doydugundan emin olun gazı mutlaka cikmis olmalı günlük idrar sayısı en son ne zaman ve ne şekilde kaka yaptı evin sıcaklık nem durumu üstündeki kıyafetlerin rahatsız etme ihtimali. Belki bi pişik hali. Bu örneklerde yolunda gitmeyen şeyler varsa onlara müdahale edin. Baktınız hersey stabil ama gene çok ağlıyor susmuyorsa bi doktor görsün. Hersey yolundaysa da bu hale alışmaya çalışın

Back
X