Bence boyunuza nazaran gayet iyi kilonuz neden sorun ediyorsunuzBoyum 1.60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence boyunuza nazaran gayet iyi kilonuz neden sorun ediyorsunuzBoyum 1.60
Evet öyle ama yine de bi tık almak istiyorum eşimde sorun etmiyor hatta kendim için istiyorumBence boyunuza nazaran gayet iyi kilonuz neden sorun ediyorsunuz
Kac yasindasinizEvet öyle ama yine de bi tık almak istiyorum eşimde sorun etmiyor hatta kendim için istiyorum![]()
33 yaşındayım ama minyonumKac yasindasiniz
Doğrudur yaa önemli olan o zaten :)1.70 benim boyum 46 kiloyum ve müthiş memnunum:)
Bir zamanlar ben de kilo alamıyordm. 1.70 boy 46 kiloydum. Doktora da gittim, diyetisyene de gittim..ben çare olarak en son her gün baklava yedim yemeğin üstüne akşamları. Sağlıksız kilo aldım, kas yerine yağ yaptım ama olsun aldım yani.45 kiloyum kilo alamıyorum acaba ne yapmalıyım kızlarrrr
Şuan diyetisyen kontrolünde kür içiyorum bende bakalım artık yinede dikkat edin siz sağlık önemliBir zamanlar ben de kilo alamıyordm. 1.70 boy 46 kiloydum. Doktora da gittim, diyetisyene de gittim..ben çare olarak en son her gün baklava yedim yemeğin üstüne akşamları. Sağlıksız kilo aldım, kas yerine yağ yaptım ama olsun aldım yani.
Şu an 50 kiloyum şükür.
Bence bu yaştan sonra alırsiniz ekstra bir sey kullanmayin33 yaşındayım ama minyonum
SAnmıyorum yaaBence bu yaştan sonra alırsiniz ekstra bir sey kullanmayin
Benim kardesim de böyleydi antidepresan kullandı kilo icin simdi veremiyorSAnmıyorum yaakendimi bildim bileli hep böyleyim sadece hamileyken 43 den 62 oldum daha da yok yani bekarkende böyleydim
![]()
Doğrudur ya her vücut farklı sonuçtaBenim kardesim de böyleydi antidepresan kullandı kilo icin simdi veremiyor