45 yaş tüp bebek tedavisi oluyorum birlikte bilgilerimizi paylaşabilirsiniz isterseniz

Bilgili76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
13
5
86
49
45 yaşında 2. Evliliğini yapmış ilk evliliğinden bir oğlu olan annemin şimdiki eşimde azospermi teşhisi konulduğu İçin bebek sahibi olamadık ve tüp bebek tedavisine başladık bugün 8. Günüm ilaç takibindeyim

9. Gün yine ilaçlara devam denildi haftasonu aynı ilaçlar ganolF 300 merional 150 ve cetrotide sabahları vakalım pazartesi neler olacak

Amin emek veren isteyen herkese nasip etsin Rabbim sizede inşallah
Ben de 45 yaşımdayım. Fakat bizim hiç çocuğumuz olmadı. Evliliğimiz boyunca 5 kez tüp bebek tedavisi uyguladık; hicbiri gebelik ile sonuçlanmadı. Doğal yolla geçen sene tam da bu ay 6 haftalık gebeliğim düşükle sonlandı. Diyeceğim şu ki, bu yaşta tüp bebek tedavisi uyguluyorlar mı hala? Tedavinizi nerede ve hangi doktora yaptırıyorsunuz merak ettim. Dilerim yavrularımıza kavuşuruz. Ümit insanı yaşatan...

Evet benim yalımda hatta 47 yaş bile tüp bebek için gelmişti Zeynep Kamil hastanesinde oluyorsum çünkü yumurta toplama günü eşimden süper bulmaması sonucu iptal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…