• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

Ben de 40da başladım 42ye girdim devam ediyor imtihan gebelik yakalayamadim hic😔3.deneme siz istanbulda misiniz

Merhaba evet istanbuldayım ve bugün başladı sürecim, çok heyecanlıyım😇
Benim 13 yaşında bir çocuğum var, normal doğum doğal yolla olmuştu.
İlaçlara bugün başlıyorum🙏🏻
Allah yardımcımız olsun🙏🏻

5. Gün genetik taraması yapılmış 1 embriyo transferi sonrası 8 haftalık kalbi durdu... İkinci deneme 2 tane 8 hücreli 3.gun Taze transfer, kimyasal gebelikle sonuçlandı.. yaş 43.. maalesef Ümitler tükeniyor 😔

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm ne denir bilemedim Allah yardımcınız olsun🙏🏻
Yine de Allahtan ümit kesilmez.
Sorun nedir peki doktorunuz ne diyor?

5. Gün genetik taraması yapılmış 1 embriyo transferi sonrası 8 haftalık kalbi durdu... İkinci deneme 2 tane 8 hücreli 3.gun Taze transfer, kimyasal gebelikle sonuçlandı.. yaş 43.. maalesef Ümitler tükeniyor 😔
Oncelikle gecmis olsun Gebe kalıyorsunuz bu da çok önemli ben 3denemede de malesef sonuç alamadım nerde tedavi gördünüz sizin var mı çocuğunuz ilk mi olacak

İlk olacak.. Aret hocaya gittik ileri yaşda başarılı diye ama maalesef. Üçüncü deneme için moral toplamaya çalışıyorum.. siz?

İlk olacak.. Aret hocaya gittik ileri yaşda başarılı diye ama maalesef. Üçüncü deneme için moral toplamaya çalışıyorum.. siz?
Aret kamer sadece ilaç tedavisi veriyor sanırım değil mi klomen gibi..Ben en iyi denilen yerleri gezdim bahceci acibadem amerikan bruksel ama sonuç alamadım hiçbirinden de memnun kalmadım işin sonu elbet kısmet kader ama ileri yaş olunca bence bahane hazır nasılsa diye gerekli çabayı gostermediklerini düşünüyorum ben kendi tedavilerimde şimdi ne yapacağımı ben de bilmiyorum en son amerikan bulent urmanda negatif aldım toparlanmaya çalışıyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin

Aret kamer sadece ilaç tedavisi veriyor sanırım değil mi klomen gibi..Ben en iyi denilen yerleri gezdim bahceci acibadem amerikan bruksel ama sonuç alamadım hiçbirinden de memnun kalmadım işin sonu elbet kısmet kader ama ileri yaş olunca bence bahane hazır nasılsa diye gerekli çabayı gostermediklerini düşünüyorum ben kendi tedavilerimde şimdi ne yapacağımı ben de bilmiyorum en son amerikan bulent urmanda negatif aldım toparlanmaya çalışıyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin
Birini bursa da diğerini Aret hocada yaptım. Bende ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası..

Birini bursa da diğerini Aret hocada yaptım. Bende ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası..
Rabbim en doğru yere yonlendirsin bu sefer bizi insAllah siz nerde oturuyorsunuz bursada acibadem ve bahceci benim ilk ikisi balikesirde oturuyorum

43 yaşındayım amh 0.05 doktor ımkansız dedı yüzüme ilk gittiğim doktor sol yumurtalık ölmüş dedı sonra polıp var rahım ağzında dedi hamıle kalmaya engel degıl ama düşük olur dedi kanama yapar ara kanama dedı bırde kist var dedi
Ikınci doktor sol yumurta yaşıyor öyle bırsey yok ancak yumurta görünüyor bak bunlar yumurta dedı ancak catlama olmaz kalitesiz embrıyo olur kalbî durur düşük olur dedı
Menapoza gırıyor olabilirsin dedı
Sonra fsh 4.45
Amh 0.05
E2 269 cıktı
2 ay adet olmamıştım hiç böyle olmamıştı polıp mı yaptı bılmıyorum sonra adet olunca yukarda ki sonuçlar çıktı
Yıkıldım fsh gerçek değer degıl yazıyor e2 baskılanmış chatcpt yorumu Buda
İlk doktor da doğal yolla şansın yok tüp bebekte şansız çok çok az dedı gunlerdır aglıyorum
Bu arada Benım doğal yolla 39 yaşında doğum yaptım bir kızım var hergun bana anne neden herkesın kardesı var dıye soruyor ve kahroluyorum

Tüp bebek tedavısı bır yere ön görüşme yaptık bor kere dene ıcınde kalmasın dedı olur mu olur dıyemem Amh çok düşük paranız yeter mı dedı 550 bın dedı fıyata belkı 6 kere denemek gerekecek belkı hiç olmayacak seklınde maddı durumum el vermıyor

Son düzenleme:
43 yaşındayım amh 0.05 doktor ımkansız dedı yüzüme ilk gittiğim doktor sol yumurtalık ölmüş dedı sonra polıp var rahım ağzında dedi hamıle kalmaya engel degıl ama düşük olur dedi kanama yapar ara kanama dedı bırde kist var dedi
Ikınci doktor sol yumurta yaşıyor öyle bırsey yok ancak yumurta görünüyor bak bunlar yumurta dedı ancak catlama olmaz kalitesiz embrıyo olur kalbî durur düşük olur dedı
Sonra fsh 4.45
Amh 0.05
E2 269 cıktı
2 ay adet olmamıştım hiç böyle olmamıştı polıp mı yaptı bılmıyorum sonra adet olunca yukarda ki sonuçlar çıktı
İlk doktor da doğal yolla şansın yok tüp bebekte şansız çok çok az dedı gunlerdır aglıyorum
Bu arada Benım doğal yolla 39 yaşında doğum yaptım bir kızım var hergun bana anne neden herkesın kardesı var dıye soruyor ve kahroluyorum
İstanbul tüp Bebek Aret hocayı öneririm. Bizim yaşlar da havuz yapıyor ve iğne vermiyor. Bir araştir hem YouTube da videoları da izle. En başta umutlu ol☺️

Sonra fsh 4.45
Amh 0.05
E2 269 cıktı
İmkanınız varsa Ankara'da Aygül Hoca ile bir görüşün. Çoğu merkez 40 yaş üstü hastayı sevmez, hele 42 43 oldu mu yanaşmka bile istemiyorlar. Aygül hoca nın çok sayıda 40 yaş üstü sağlıklı doğum yapmış hastası var.

İmkanınız varsa Ankara'da Aygül Hoca ile bir görüşün. Çoğu merkez 40 yaş üstü hastayı sevmez, hele 42 43 oldu mu yanaşmka bile istemiyorlar. Aygül hoca nın çok sayıda 40 yaş üstü sağlıklı doğum yapmış hastası var.
Ankara’da degılım 3 doktor gezdim 3 doktor da olumsuz şeyler söyledi

Ankara’da degılım 3 doktor gezdim 3 doktor da olumsuz şeyler söyledi
imkanınız varsa bir aygül hocaya bir gidin derim. umutsuz denilen çok kişiyi bebeğine kavuşturdu. tedavim sürecinde hep instagram hesabına bakar 40 yaş hasta üstü hastalarını gördükçe umudum artardı. zaten tedavi için uygun değilseniz boş yere ümit verip paranızı harcatmaz. ben tedavime devam ederken şöyle düşünüyordum olmayacaksa da içimde şüphe kalmayacaktı doktoruma güveniyordum. Bir yandan da unutmamak gerek bu işler hep kısmet işi, olmayacak denilen çok kişinin güzel haberlerini gördüm hep. inşallah kolaylıkla ve hayırlısıyla muradınıza erersiniz. bu yoldaki tüm kız kardeşlerime hep dua ederim.

Ankara’da degılım 3 doktor gezdim 3 doktor da olumsuz şeyler
İstanbul tüp Bebek Aret hocayı öneririm. Bizim yaşlar da havuz yapıyor ve iğne vermiyor. Bir araştir hem YouTube da videoları da izle. En başta umutlu ol☺️
Tüp bebek o kadar masraflı ki adam doktor 500 verdin ılk denemede olmayabılır durumunuz yerındeyse sonuna kadar devam edın ama dedı

Ankara’da degılım 3 doktor gezdim 3 doktor da olumsuz şeyler

Tüp bebek o kadar masraflı ki adam doktor 500 verdin ılk denemede olmayabılır durumunuz yerındeyse sonuna kadar devam edın ama dedı
Ben Aret kamarda 40 ve 41 yaşımdayken 2 defa tubbebek yaptım olmadı. Bana da senin daha çok deneme yapman lazım dedi.

Neden olumsuz şeyler söyledi
Yaşınız kaç yaştan dolayı mı olumsuz şeyler söyledi yoksa hormon değerleri ya da ultrason muayenesinden sonra mı
Merak ettim doğrusu
Yaştan dolayı söyledi amh değerimden çok düşük
Ama ınternette vs 40 dan sonra doğum yapan çok bir ben miyim olumsuz vaka bilemiyorum

Ben Aret kamarda 40 ve 41 yaşımdayken 2 defa tubbebek yaptım olmadı. Bana da senin daha çok deneme yapman lazım dedi.
Suan yaş kaç sormam da sakınca yoksa oldu mu denemeye devam mı ediyorsunuz

Back
X