• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

Şuan 42 yaşındayım geçen yıl ve önceki yıl yaptım tubbebek olmadı bıraktım hiç bir şey yapmıyorum.
41 yaşımdayım ve şu an gebeyim ama malesef yarın kürtaj olcam ama bu benden kaynaklı degil sperm dna faktorü oldugu düşünülüyor gelişimi gemetik bozukluk sebebiyle kalbi durdu 12 yumurtam toplandı ve 3 emriom oluştu bence asla pes etme bide neden 500 bin anlamadım maksimum 300tl

41 yaşımdayım ve şu an gebeyim ama malesef yarın kürtaj olcam ama bu benden kaynaklı degil sperm dna faktorü oldugu düşünülüyor gelişimi gemetik bozukluk sebebiyle kalbi durdu 12 yumurtam toplandı ve 3 emriom oluştu bence asla pes etme bide neden 500 bin anlamadım maksimum 300tl
Çok üzücü bir durum Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. 500 bin 300 tl olayı nedir anlamadım?

Şuan 42 yaşındayım geçen yıl ve önceki yıl yaptım tubbebek olmadı bıraktım hiç bir şey yapmıyorum.
Bende tüp bebek ıcın gidemıyorum aşırı masraflı
Doğal yolla denerim 1 yıl daha yaşım 43 ekımde 44 olucam
Ama şunuda görüyorum Allah isterse olur 45 yasını geçen hamıle kalanlar var
Sadece beslenme onemlı amh düşük olabılır ancak bir doktor sol taraf olmuş derken bana dıger doktor yumurta görüyorum yaşıyor dedı sol yumurtalık
Ancak oda kalıtesız olur catlamaz düşük vs dıye olumsuz konuştu

Bende tüp bebek ıcın gidemıyorum aşırı masraflı
Doğal yolla denerim 1 yıl daha yaşım 43 ekımde 44 olucam
Ama şunuda görüyorum Allah isterse olur 45 yasını geçen hamıle kalanlar var
Sadece beslenme onemlı amh düşük olabılır ancak bir doktor sol taraf olmuş derken bana dıger doktor yumurta görüyorum yaşıyor dedı sol yumurtalık
Ancak oda kalıtesız olur catlamaz düşük vs dıye olumsuz konuştu
Arkadaşımın kayınvalidesi menopoz girdi korunmayı bırakmış sonrasında gebe kalmış ve doktor şok olmuş ve bayan 52 yaşında rabbimin hikmetinden sual olmaz

Arkadaşımın kayınvalidesi menopoz girdi korunmayı bırakmış sonrasında gebe kalmış ve doktor şok olmuş ve bayan 52 yaşında rabbimin hikmetinden sual olmaz
Mucize gibi amın ınsallah

Geldim hastane önlüğünü giydim bekliyorum öğlen alacaklarmış 2 saat bekleme.birde doğum katı bebek aglamaları süslü odalar katı
Polip alınma ıslemi sonrası 2 saat yatış sonra taburcu dedıler işlem 15 dk ama narkoz verıldıgı için böyle uzun işler birde aç beklıyorum migren tuttu

Selamlar kızlar 45yaşla bu sayfayi bulunca acayip sevindim
39da evlendim pandemide hamile kaldim 9hf kalbi durdu
Sonra bir de dış gebelik yasadim korkudan bir daha hic cocuk konusuna girmedik. Esim de istemiyordu
Artik son donemecteyim
Birden kaygi duydum ve gecen ay nadiye korogluna gittim sansin %3 dedi
Deneyecegim dedim peki dedi
Subat sonu surece girecegim

Sonra bir de dış gebelik yasadim korkudan bir daha hic cocuk konusuna girmedik. Esim de istemiyordu
Artik son donemecteyim
Değerine baktı demek kı ıyı şans var demiş doktor bana yüz kısıden 1 I senın durumunda hamıle kalır şansını dene dedi umutsuz baktı öylece bakalım yaşayıp görücem polıp alındı perşembe günü bakalım yas 43

Artik son donemecteyim
İnanın bu işler nasip kısmet işi. 40 yaş üstü şans ciddi şekilde azalıyor ama bitmiyor. Nasipte varsa oluyor bir şekilde. Benim doktorumun 44 yaşında ikiz doğum yapan hastası vardı. Ben de tedavim sürecimde hep instagramdan takip ediyordum doktorları. 40 yaş üstü hele de 43 -44 -45 sağlıkla doğum yapan hastalarını görüyordum hep. olmaycak iş değil. Siz elinizden geleni yapın, hem eşiniz hem siz sağlıklı beslenin düzenli egzersiz yapın. Gerisi de hayat ne getirirse nasipte ne varsa.

İnanın bu işler nasip kısmet işi. 40 yaş üstü şans ciddi şekilde azalıyor ama bitmiyor. Nasipte varsa oluyor bir şekilde. Benim doktorumun 44 yaşında ikiz doğum yapan hastası vardı. Ben de tedavim sürecimde hep instagramdan takip ediyordum doktorları. 40 yaş üstü hele de 43 -44 -45 sağlıkla doğum yapan hastalarını görüyordum hep. olmaycak iş değil. Siz elinizden geleni yapın, hem eşiniz hem siz sağlıklı beslenin düzenli egzersiz yapın. Gerisi de hayat ne getirirse nasipte ne varsa.
Ne güzel olumlu şeyler yazmışsınız Anadolu yakasında 0.05 43 yas duyunca ılgılenen doktor olsada gitsem 3.doktor olumsuz şeyler söyleyince tıkandım

Artik son donemecteyim
Amh ve dıger degerlerın onemlı bırde inanmak tüp bebekle olan çok bu durumda ben tüp bebeğe gıdemıyorum aşırı masraflı

Ben 43 yaşındayım. Pazartesi Opu olacak. 2 dondurulmuş embriyo var , havuz yapılıyor. Nasip ise bu hafta transfer de olur diye düşünüyorum. AMh 0.08. Glutensiz, sigarasız ve sağlıklı beslenerek sanırım daha verimli oldu. 3 folikül var. 3 yumurta çıkar mi nasip. Şans dileyin lütfen 🥹🤲🏻Dua edin. İnşallah pazartesi herşey iyi olur

Teşekkürler bilgi icin...Vitamin takviyem var benim de ama Dr başka birşey verdi onu iciyorum.olmazsa bu sizin kullandığınızi da denerim, maalesef balık yiyemiyorum bir türlü balık yağı alsam iyi olacak. .Yaban mersini bulamıyorum pek.Digerlerini ben de yemeye özen gösteriyorum umarım bende de bir farklılık olur.Benim Amh 0,01 çok vasat durumdayım menapoz degerlerindeyim..Dualarinizi beklerim gerginim yaaaa bir yumurta dahi çıksa sağlam olarak , ona bile okeyim yani.

Merhaba kaç yaşındasınız acaba ? Doğal adet oluyormusunuz Fsh kaç ? Tedaviyi nerde oluyorsunuz ? Benimde Amh 001

Ben 43 yaşındayım. Pazartesi Opu olacak. 2 dondurulmuş embriyo var , havuz yapılıyor. Nasip ise bu hafta transfer de olur diye düşünüyorum. AMh 0.08. Glutensiz, sigarasız ve sağlıklı beslenerek sanırım daha verimli oldu. 3 folikül var. 3 yumurta çıkar mi nasip. Şans dileyin lütfen 🥹🤲🏻Dua edin. İnşallah pazartesi herşey iyi olur
Nerde yaptırıyorsunuz size maddı olarak ne kadar dedıler yazabılır mısınız

Ben İstanbul tüp Bebek merkezinde yaptırıyorum. İğne yumurta çatlatma ya da transfer sürecinde var tek. Klomen ile tedavi görüyorum. 2025 in 12. Ayında başladım. O vakit yumurta toplama, transfer ve kontroller 110.000 idi. Kan verirken ödeme yapıyorum ya da genetik testleri ekstra ödedim.
Çok memnunum Aret hoca ve ekibinden. Yurtdışında olduğum ve Alman vatandaşı olduğum için, bahçeci acı badem bana 3 kat fiyat biçti.

Burda sorduğumda aynı dediler ve etik , dürüst samimiler.
Ve ilk almanyada 2 yumurta toplandı döllenmedi. Burada ilk toplamada 2 yumurta çıktı ve ikiside döllendi. 3. gün donduruldu.

Merhabalar yumurta toplandı mı nasıl geçti inşallah hayırlı sonuçlar olsun

Merhabalar yumurta toplandı mı nasıl geçti inşallah hayırlı sonuçlar olsun
Merhabalar çok teşekkür ederim sorduğunuz için. Rabbim razı olsun🥹🤲🏻
Evet toplandı 2 tane. Artık laboratuvar dan haber bekleyeceğim. Transfer ise iptal. Rahim kalınlığı istenilen düzeyde değil. İnce idi. Bunun için napilir bilmiyorum . Bir daha gelmem gerekir.

Merhabalar çok teşekkür ederim sorduğunuz için. Rabbim razı olsun🥹🤲🏻
Evet toplandı 2 tane. Artık laboratuvar dan haber bekleyeceğim. Transfer ise iptal. Rahim kalınlığı istenilen düzeyde değil. İnce idi. Bunun için napilir bilmiyorum . Bir daha gelmem gerekir.
Aret hocaya gidiyorsunuz dimi 🤗 çok başarılı bir doktor zaten onu da ayarlayacaktır. İnşallah yumurtalar döllenir sağlıklı bir şekilde ilerler. En kısa zamanda hayırlısıyla transfer olur ve evladınızı kucağınıza alırsınız 🌷🌷🩷
Ben de geçen hafta ilk defa Aret hocaya muayene oldum. Sabah erkenden kan sonuçlarımı gönderdim, reglimin 4. Günü, beni arayacaklarını söylemişlerdi ama aramadılar, hep böyle mi oluyor acaba. Klomen başlayacak mıyım acaba? Çok gerginim 🙈🙈

Back
X