45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

Amin inşallah en kısa zamanda sizler de böyle güzel haberler alın. Yani bakın 42 yaşındayım ilk denemem oldu. Moral bozmak yok. Yaş ileri olabilir mesela 42 den sonra sağlıklı yumurta oranı azalmış olabilir ama olma olasılığı var mı var. Sizin ve diğer arkadaşlarin da olacak inşallah 🍀 🙏🏼 İnşallah su gribi sagsalim atlatirim inşallah fetal DNA temiz çıkar da sagsalim ilerler süreç Allahım yardım etsin hepimize 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Nerde oldunuz hayirli olsun çok şükür bu örnekleri duyunca insan seviniyor sansliymissiniz da ayrıca iyi yere denk gelmişsiniz

Nerde oldunuz hayirli olsun çok şükür bu örnekleri duyunca insan seviniyor sansliymissiniz da ayrıca iyi yere denk gelmişsiniz
Teşekkür ederim 🙏🏼 İnşallah sağlıkla devam etsin sadece pozitif olmakla iş bitmiyor maalesef o nedenle çok sevinemiyor insan. Ben İzmir irenbe tüp bebek merkezinde tedavi oldum Dr Alper biliciye. Bir de ben tedaviye ilk devlette başladım beni mağdur ettikleri için özele geçtim Alper beyi tesadüfen buldum çok araştırma yapmamıştım çünkü. Ama çok şükür ona yonelmisim

Teşekkür ederim 🙏🏼 İnşallah sağlıkla devam etsin sadece pozitif olmakla iş bitmiyor maalesef o nedenle çok sevinemiyor insan. Ben İzmir irenbe tüp bebek merkezinde tedavi oldum Dr Alper biliciye. Bir de ben tedaviye ilk devlette başladım beni mağdur ettikleri için özele geçtim Alper beyi tesadüfen buldum çok araştırma yapmamıştım çünkü. Ama çok şükür ona yonelmisim
Yaa çok duyuyorum irenbe yi son siralar ona mı gitseydim acaba çok araştırma yaptım ben de em son yine bursa bahceciyi seçtim var mı bilen giden acaba burda

Back
X