45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

Diyarbakır bahçeciydi Bitliste kaldığımız için en yakın yer orası idi.Bazen vazgeçmek istiyorum her şeyden.Bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun.
Vazgeçmek yok yola devam bakın geçenlerde bir videoya denk geldim bir şeyi çok istiyor olmamızın sebebi onu nasip etmek istiyor Rabbim ondan istiyoruz tarzında bir videoydu bir hoca konuşuyordu ümitsizlik Müslümana yakışmaz Allah Ol der ve Olur Rabbim nasip etsin bizlere de🤲🥰

Vazgeçmek yok yola devam bakın geçenlerde bir videoya denk geldim bir şeyi çok istiyor olmamızın sebebi onu nasip etmek istiyor Rabbim ondan istiyoruz tarzında bir videoydu bir hoca konuşuyordu ümitsizlik Müslümana yakışmaz Allah Ol der ve Olur Rabbim nasip etsin bizlere de🤲🥰
Rabbime inancım sonsuz 🙏Hakkımızda hayırlı olacaksa olsun.İnşallah Rabbim gönlüne göre verir kuzucum inşallah tez zamanda hayırlı haberleri alırsın 🙏🌸

Rabbime inancım sonsuz 🙏Hakkımızda hayırlı olacaksa olsun.İnşallah Rabbim gönlüne göre verir kuzucum inşallah tez zamanda hayırlı haberleri alırsın 🙏🌸
InsAllah sen de canim🥰🤲bu arada kızlar hepinize söylüyorum testere dişli aslan pençesi ve
Aminn canım Allah razı olsun sen de insAllah🤲🥰bu arada kızlar herkes için söylüyorum testere dişli aslan pençesi civan percemi ve hayit tohumu çaylarını için inanılmaz faydasını gördüm ben çok şükür hauit tohumu sabah aç karnına bir buçuk cay kaşığı bir bardak kaynar suya atın 3dk falan kaynatın dinlensin için testere disli aslanpençesi ve civan perceminxen de birer parça yine bir bardak kaynar suya atın 3dk da onu kaynatın akşam yemeklerden 1saat sonra falan da onu icin ayrıca bal corek otu ve tarçın karışımı yapın bunlari

InsAllah sen de canim🥰🤲bu arada kızlar hepinize söylüyorum testere dişli aslan pençesi ve
Aminn canım Allah razı olsun sen de insAllah🤲🥰bu arada kızlar herkes için söylüyorum testere dişli aslan pençesi civan percemi ve hayit tohumu çaylarını için inanılmaz faydasını gördüm ben çok şükür hauit tohumu sabah aç karnına bir buçuk cay kaşığı bir bardak kaynar suya atın 3dk falan kaynatın dinlensin için testere disli aslanpençesi ve civan perceminxen de birer parça yine bir bardak kaynar suya atın 3dk da onu kaynatın akşam yemeklerden 1saat sonra falan da onu icin ayrıca bal corek otu ve tarçın karışımı yapın bunlari
Hayıt tohumunun etkisi midir bilmiyorum.Aralık ayında 10 gün kadar hayıt otu içmiştim ve ilk defa bariz bir şekilde yumurtlama akıntısı görmüştüm.

Özel Sağlık Hastanesi. Siz?
Merhaba 2 kez normal gebelik 1 aylıkken düşükle sonuçlandı
2 kez tüp bebek 5. Gün embriyosu kimyasal sonuçlandı
1 kez de 3. Gün embriyosu çift embriyo transferim olumsuz sonuçlandı yaşım 42 eşimin yaşı 51 tekrar denesem mi yoksa artık nasip değilmiş mi desem bilmiyorum ve çok korkuyorum sorun ne olabilir hsg yapıldı çizik atıldı hep olumsuz doktorum 3 ay kendimizin doğal gebelik için denememizi söyledi bu durumda ne yapmam lazım böyle bir şans var mı yada varsa şansımı nasıl yukseltebilirim lütfen yardım çok çaresiz hissediyorum

Merhaba 2 kez normal gebelik 1 aylıkken düşükle sonuçlandı
2 kez tüp bebek 5. Gün embriyosu kimyasal sonuçlandı
1 kez de 3. Gün embriyosu çift embriyo transferim olumsuz sonuçlandı yaşım 42 eşimin yaşı 51 tekrar denesem mi yoksa artık nasip değilmiş mi desem bilmiyorum ve çok korkuyorum sorun ne olabilir hsg yapıldı çizik atıldı hep olumsuz doktorum 3 ay kendimizin doğal gebelik için denememizi söyledi bu durumda ne yapmam lazım böyle bir şans var mı yada varsa şansımı nasıl yukseltebilirim lütfen yardım çok çaresiz hissediyorum
Merhaba embriyolara genetik test yapıldı mı neden pes etmeyi düşünüyorsunuz geçenlerde bruksel tup bebek merkezinde yaşlı bir doktor adini hatirlayamacagim 46yasinda kadının gebelik haberini paylasiyordu 47gordum..Bu insanlarda hep uğraşmış demekki..sebebi vardır belki ve gözden kaçıyordur elbet Allahin takdiri ayrı mesele ama biz elimizden geleni yapmalıyız buralardan biriyle yazismistik doktor önerisi ararken istanbulda bulent urmani soruyordum hastasiymis ve başka yerde kadın hastaljgi ameliyatı geçirmiş negatif tup bebekler var yine olmamış ameluyattan sonra bulent hocaya gitmis bu sefer olmamış demiş tekrar ameliyat etmiş yumurta toplama bile yapılmış doğal gebe kalmis sonrasında yani bence işinin ehli doktorlara dusemiyoruz buralarda çoğumuz..Bende de mesela rahimde sıkıntılar çıktı bunu iki kez deneme yaptığımız bursa acibadem sahin zeteroglu ya göremedi ya görmezden geldi Allaha havale ettim velhasıl elinizden geleni yapın değecek insAllah evlatlarımızı kucağımıza aldigimizda🤲

Back
X