45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

Arkadaşlar benim de yaş 46 ve sigara kullanıyorum bir türlü bırakamadım temmuz sonu transferim olacak azalttım günde 3 ama korkuyorum kesin tutmasını engeller mi
Hayır tabikide transferden sonra bile içen pozitif görenler duydum ben ve devam eden hamilelikte.yani tabiki icmemelisiniz o ayrı ama 3e düşmüş 2 yapın bir yapın kendinizi çok strese sokmadan deneyin

Hayır tabikide transferden sonra bile içen pozitif görenler duydum ben ve devam eden hamilelikte.yani tabiki icmemelisiniz o ayrı ama 3e düşmüş 2 yapın bir yapın kendinizi çok strese sokmadan deneyin
Bıraktım bir hafta hiç içmedim çok stres oldum o nedenle dedim stresde zararlı azaltarak başladım inşallah bırakabilirim
Cevabınız için teşekkür ederim 🙏🏻

Bıraktım bir hafta hiç içmedim çok stres oldum o nedenle dedim stresde zararlı azaltarak başladım inşallah bırakabilirim
Cevabınız için teşekkür ederim 🙏🏻
Ben de aynı durumdayım bırakmıştım zor dönemler geçirdim negatif falan olunca ondan tekrar başladım tek tük benim de ve aynı şeyi düşündüm stres daha zararlı içiyorum yanlış mı yapıyorum diye de ayrı strese sokuyordum kendimi ama emin olun çok da alakalı değil fena içerken ben ilk tedavimi oldum blast embriyolarim oldu bu son tedavide bırakmıştım uzun zaman icmedim ama beynin ruhen iyi değildim embriyo olmadı düşünün

Aslında mm leri birbirine yakın olsaydı risk alırdık ama orantısız diye bıraktık . Diğer ay umutluyum . Ama takviye almak istiyorum 1x diye bir vitamim vermişti doktor daha iyisi varsa onu mu kullansam acaba

Yanlış anlaşılacak birşey yok. Herkes zaten herşeyin farkında ve düşük bir ihtimalin peşinde koştuğunu biliyor burada. Ama bunu bir de sizin hatırlatmanıza ve insanların umudunu kıracak söylemlerde bulunmanıza da gerek yok bence. Sonuçta düşük ihtimal demek imkansız demek değil. Sizin yavrularınızı Allah bağışlasın, diğer olmayan ve isteyenlere de Allah nasip etsin.
UmudunuzU kıracak tek bir cümlem yok. Neyse...hakkınızda hayirlisi

Başkaları ne yaşıyor ne hissediyor diye düşünmeden konuşanlara cevap vermeye bile gerek yok boşver. Bu süreçleri yaşamayan asla tam olarak anlayamaz.
Ben UmudunuzU kaybetmeyin bende geç evlendim bana da çok şey dediler ve bebeklerim oldu siİn de olur dedim keşke okuduğunuzu anlasaydiniz

Bunu biz bilemeyiz doktorunuz bilgilendirmeli ama anlamadığım şu yani neden catlatma iğnesi vurulmayasiniz niye riske atasiniz

Benim de ilk tedavimde 1 tane görünüyordu ve Opuda 5 olmuştu sayısı. Az çok demeden devam etmek gerekiyor bence. Sonuçta bir sonraki ay daha fazla olacağının garantisi yok
Aslında mm leri birbirine yakın olsaydı risk alırdık ama orantısız diye bıraktık . Diğer ay umutluyum . Ama takviye almak istiyorum 1x diye bir vitamim vermişti doktor daha iyisi varsa onu mu kullansam acaba

Size alıntı yapıp yazacaktım unutmuşum .

Ben femin alfa ve d vitamini kullanmıştım ama işe yaradı mı gerçekten bilemiyorum

Ben de takviye kullandım hep bu asamada ama bana pek faydası olmadı ondan dolayı şunu kullanın diyemeyecegum

Bugün verdim 36.93 hcg ama ovitralden de olabilirmiş belirsiz yani durum salı tekrar test vericem ama bel ağrılarım çok arttı hayırlısı pozitif yazısını görmek bile mutlu etti beni bakalım
Merhaba ne yaptınız dün kan vereceksiniz son durum nedir insAllah pozitif haberiniz almissinizdir

ya kızlar başlık 45 yaş üstü ama yazmak istedim yine de. ben 39 yaşımdayım ama amh 0,13. Geç evlendiğim için bebek de yeni planladık. Rezerv düşük. Havuz yapalım dedi doktorum. İlk toplamada 5 yumurta toplandı, 3.güne 5 embriyom vardı ama doktorum genetiğe gitmesini istediği için 6.güne 2 embriyo kaldı. Embriyolar orta kaliteymiş. Şimdi genetik bekliyoruz iki embriyodan, bir yandan da tekrar iğne yemeye başladım. İkinci toplamayı yapacağız. Başlarda keyifliydi süreç, uzadıkça stres oldum sanki. Aynı dilde konuşmak iyi gelir diye sizi buldum :( valla yazarken bile rahatladım :)

ya kızlar başlık 45 yaş üstü ama yazmak istedim yine de. ben 39 yaşımdayım ama amh 0,13. Geç evlendiğim için bebek de yeni planladık. Rezerv düşük. Havuz yapalım dedi doktorum. İlk toplamada 5 yumurta toplandı, 3.güne 5 embriyom vardı ama doktorum genetiğe gitmesini istediği için 6.güne 2 embriyo kaldı. Embriyolar orta kaliteymiş. Şimdi genetik bekliyoruz iki embriyodan, bir yandan da tekrar iğne yemeye başladım. İkinci toplamayı yapacağız. Başlarda keyifliydi süreç, uzadıkça stres oldum sanki. Aynı dilde konuşmak iyi gelir diye sizi buldum :( valla yazarken bile rahatladım :)
Genetiğe göndermek doğru karar bence, ben de 39 yaşındayım bu arada😊 Sonuç beklemek sonuç gelince transfer beklemek transfer olunca tekrar sonuç beklemek falan hepsi ayrı stresli gerçekten. Sizin kaçıncı denemeniz ilk sanırım?

Genetiğe göndermek doğru karar bence, ben de 39 yaşındayım bu arada😊 Sonuç beklemek sonuç gelince transfer beklemek transfer olunca tekrar sonuç beklemek falan hepsi ayrı stresli gerçekten. Sizin kaçıncı denemeniz ilk sanırım?
ilk denemem, hemen transfer yapmak istemedi doktorum. Kaç kere toplama olacak hiçbir şey belli değil henüz

Genetikten sonuc ne kadar surede cikiyor olumlu gelince bir sonraki ay mi transfer oluyor nasil oluyor

Back
X