Aynen yaa kocamı uyandırıp köfte ekmek sattırasım geldiiiKeşke biz ölsek fakiriz çook fakir1500 tl ye geçiniyoruz zorda olsa
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaa kocamı uyandırıp köfte ekmek sattırasım geldiiiKeşke biz ölsek fakiriz çook fakir1500 tl ye geçiniyoruz zorda olsa
![]()
inş bizde sıkıntı çekmeden öderiz tşk ederimNisanlimda ayni miktarlarda kazaniyor oda herseyi kendi yapti aylik 1300 lira gibi taksitimiz olcak ev kirasi dukkan kirasi derken elimize 2 bin kusur gibi bisey kaliyo ama cok rahat yeter sizinde boyle kalir elinize bence cok rahat gecinilir hatta birikim bile yapilir iki kisinin harcamasi ne kadar olcak
yani sanki 10 bin yazmışım gibi davrandınız.yani ben 2 bin taksit ödesem .750 ev kirası desem zaten para bitio.nasıl geçinicez diorum yawCanım fake misiiin ? Komik misiiin ben bilemedim
Dünya'dan hadi onu geçtim Türkiye'den bir haber misin ?![]()
taksitlerle bizede ancak oladar para kalırKeşke biz ölsek fakiriz çook fakir1500 tl ye geçiniyoruz zorda olsa
![]()
İşte bizde o taksitlerde mevcut maalesef bi artımız kira vermiyoruz zaten ozaman evlenemezdiktaksitlerle bizede ancak oladar para kalır
evet buda bir çözüm ama çalışmamı istemiyor.bende zaten hayatımda hiç çalışmadım.ama halkla ilişkiler mezunuyumBaktınız geçinemiyorsunuz, siz de çalışırsınız?
bizimkiler sadece kız tarafına düşen görevleri yerine getirirler.madem sen istedin evlenmeyi die öyle fazla bişey yapacaklarını sanmıyorum.üstümüze düşenler dışında.zaten babam istemio onla evlenmemiSen rahat büyümüşsen ailenin durumu iyidir. Neden bütün yükü eşin üstlenecek? Senin ailen durumu varsa daha fazlasını yapsın madem.
Bence çalışmalısın. Hele de üniversite mezunu isen kesinlikle çalışmalısın.evet buda bir çözüm ama çalışmamı istemiyor.bende zaten hayatımda hiç çalışmadım.ama halkla ilişkiler mezunuyum
Anladım. 4500 maaşla bir yılda iyi birikim yapabilir. Evlenecek olsanız evlilik planınız ne zaman? Çok mu yakın düşünüyorsunuz?bizimkiler sadece kız tarafına düşen görevleri yerine getirirler.madem sen istedin evlenmeyi die öyle fazla bişey yapacaklarını sanmıyorum.üstümüze düşenler dışında.zaten babam istemio onla evlenmemi
evet zaten çok kaygıları olan biri oldum.evde otursam düşünmekten ölücemBence çalışmalısın. Hele de üniversite mezunu isen kesinlikle çalışmalısın.
Çalışan kadının kafası rahat olur evde oturup geçim sıkıntısı düşünene göre, işiyle gücüyle meşgul olur falan.. Ben en azından böyle düşünüyorum.
şubatta evlenmwyi düşünüyoruz.babam insanlara hiç güvenmez.beğenmez sürekli kendi istediği olsun ister.geçinemezsin eve dönüceksin diyip durur.bıktım ondan artık.konuimak bile istemiorumAnladım. 4500 maaşla bir yılda iyi birikim yapabilir. Evlenecek olsanız evlilik planınız ne zaman? Çok mu yakın düşünüyorsunuz?
Bir de Babanız neden istemiyor?
Ben de şuan iş aramaktayım inan evli olmamama ve evlenme adayı olmamama rağmen düşünceli depresif biri oldum çıktım. Çalıştığım dönem böyle değildi, en azından kafam saçma sapan şeylere gitmiyordu, işime odaklıydım.. Onun da zorlukları vardı ama evde oturup kötü kötü düşüneceğime, işin olumsuzlukları olsun daha iyiymiş..evet zaten çok kaygıları olan biri oldum.evde otursam düşünmekten ölücem
yani rahatım her istediğim oldu bugune kadar.öyle olmasa da olur diyebilirmiyim bilemiyorum ama çok sevdiğim için evlenmek istiyorum.sanırım sevgim için feragat edicem birşwylerden mecburenİnsan belli bir rahata alışınca geçinmesi alışması zor olur tabii ki ben sizi anladım. Geçinirsiniz ama içiniz giderek. Mesela insan alışveriş hastası ise ya da gezmeyi kültür turlarını tatili falan seviyor ve bunları sıkça yapıyorsa birden hepsinden feragat etmek zor gelir. Yoksa iki kişi niye geçinemeyeceksiniz. Siz sadece eliniz bir şeye gittiğinde içinizden gelerek " olmasa da olur" diyebilecek misiniz onu düşünün bence
inş istediğiniz gibi bir iş bulursunuz.evleneceğim kişi izin verse bende çalışırımBen de şuan iş aramaktayım inan evli olmamama ve evlenme adayı olmamama rağmen düşünceli depresif biri oldum çıktım. Çalıştığım dönem böyle değildi, en azından kafam saçma sapan şeylere gitmiyordu, işime odaklıydım.. Onun da zorlukları vardı ama evde oturup kötü kötü düşüneceğime, işin olumsuzlukları olsun daha iyiymiş..
Biraz zamana yaysanız çok daha rahat edersiniz maddi olarak. Söz nişan düğün arasına 3'er 4'er ay koysanız bayağı birikim yapar. şuan hiç birikimi yoksa Şubat çok erken. Bütün düğün ve eşya masrafları size uzun yıllar borç ödetebilir, ev gideri de olacak çünkü. Ama evlenmeden biriktirmesi daha kolay olur.şubatta evlenmwyi düşünüyoruz.babam insanlara hiç güvenmez.beğenmez sürekli kendi istediği olsun ister.geçinemezsin eve dönüceksin diyip durur.bıktım ondan artık.konuimak bile istemiorum