46 gün oldu lohusa kanamam bitmiyor , neden ?

zeynebada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
6.205
20
156
İstanbul
selam kıslar dogum yapalı 46gün oldu ve kanamam bitmedi hızlandı bide doktor 41gün enfazla olursun bidaha 1sene adet görnicen emziriyon dedi acaba çatlak falanmı varda kan geliyo içerde:(

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun benim ilk 5 gündensonra kanamam durmuştu az az geldi sonra 40ımız çıkacağa yakın arttı baya da sürdü kesildikten sonra 7 ay da adet görmedim bi işin tam bi kualı yok yani 40 gün sonra kesilecek diye bişey de yok dr. bana adet kesici bi hap vermişti kontrole gittiğimde 1-2 defa kullandım ama sonra bıraktım kendiliğinden kesildi yaklaşık 2 ay falan sürmüştü sanırım

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun benim ilk 5 gündensonra kanamam durmuştu az az geldi sonra 40ımız çıkacağa yakın arttı baya da sürdü kesildikten sonra 7 ay da adet görmedim bi işin tam bi kualı yok yani 40 gün sonra kesilecek diye bişey de yok dr. bana adet kesici bi hap vermişti kontrole gittiğimde 1-2 defa kullandım ama sonra bıraktım kendiliğinden kesildi yaklaşık 2 ay falan sürmüştü sanırım

saol cnm benim randevu aldım cnm yarına baklalım ne dicek doktor benden hormon testi istemişti çok terliyom soguk soguk die

hayırlısı ama terlemen de normal ben gece emzirmeye kalktığımda foş diye ter boşalırdı bi yandan atlet değiştirmeye bi yandan da emzirmeye uğraşırdım ilk zamanlar gerçeklten zordu ama gitgide kolaylaşacak

Kız musyas napıyon burda :) canım bende yaklaŞık 10 gÜn Önce kanamam bı durup bı baŞlıyınca yanı bı annda yogun bıŞekılde olunca doktora gıttım...doktor ıÇerde kan ve sıvı bırıktıgını ılaÇ kullanmamın gerektıgı sÖyledı...rahmım toparlanmamıŞ :(( neyse rahım toparlayıcı antıbıyotık bıde baŞka bı ılÇa daha verdı...3ÜnÜde dÜzenlı bıŞekılde kullan yoksa tedavı edılmezse daha kÖtÜ sonuÇlar dogurur dedı...ne gıbı deyınce bırdaha hıÇ adet gÖremeyebılırsın eger tedavı edılmesse dedı :(( Çok korktum ılaÇlarımı ıÇtım dÜzenlı bı Şekılde tekrar kontrole gıttım..allaha ŞÜkÜr dÜzelmıŞtı...ve o gÜn bugundur kanamam leke tarzı hatta son gÜnlerdede hıÇ yok bıttı dıyebılırım..aman canım ıhmal etme gıt doktora...

Ultrasonla bakıp anlaŞılıyo ıÇerde sıvı kan vs.kaldıgı..ultrason muayenesıde ol cnm...

Benımde bı anda foŞŞ dıe boŞalıyodu kan..kahverengı...3-4 gÜn hıÇ olmuyodu sonra gene foŞŞŞ...sen bı gıt gÖrÜn cnm geÇmıŞ olsun.

benim 49 gün sürdü dr a gittim özele parca kalmış dedi ve küretaj oldum hem de dr uyuşturmadı canımdan can gitti suan kızım 4 aylık ve 4 kez de regl oldum bu 49 günün üzerine

canım benim lohusa kanım 45 gun surdu 3 gun sonrada adet kanamam basladı bende emziriyorum ama adet oldum olmayacaksın diye bi sart yok zaten adet kanı anlasılıyo koyu kan lohusa kanı seffaf geliyodu adet olmussundur belki annem ve teyzemde benim gibi olmus su an hic kanama yok hamile kalmdan onceki halime dondumm tabi tatlı cadım opuyorumnanaktan 9 kilo ve bi gobek var mafoldumben farklı olarak

benimde bugun 42. gunum ve hala devam. 40. gunum bitti ve 41 de geri basladı:((((((((

saolun kıslar narencigfim çıok geçmiş olsun cnm doktora gittim alttanbakalım rahimdenmi geliyo yara fala nolmasın alla hkorusun rahimde dedi şükür hiç bişi yok gelen kanda rahimden gelmiyomuş lohusalık kanıymış şükür ilaç verdi orgametril ve 49.gün şükür kesildi kanamam gelen kan koyuydu cnm demekki adet oldum hemen ve hapla kestirdik rahatladım çünkü bende kan sorunu var zaten anemiyim bide kesilmiyince halsiz düşmüştüm kan hap ıalıyom şimdi bebegimde kansız oda kan damlasına başladık mecburen

aynı durum bende de var bebegım 2 aylık oldu kanama degılde lekelenmelrım var korkmaya basladım dogum yaptım tamda dogum dr kurtulduk derken yıne gıdcem heralde:(

Back
X