• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

46 kromozomuda incelenen tüp bebekler

karinnn0404

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Değerli anneler ben iki defa tüp bebek yaptırdım ilk tüp bebekte pgt yani belli başlı kromozomlara baktılar 6 embriyodan 3 ü kız geldi ve kızım oldu bir tane sonra tekrar tüp bebek yaptırdım bu sefer ngs 46 kromozomada baktırdım yine 6 embriyodan 2 di kız geldi bir kızım daha olacak benim mi hep kız embriyolarım oluyor yoksa erkek embriyosu çok hassas olduğu için eliyorlar yani pgt yada ngs yaptırıp erkek çocuğu olan var mı ?

Türkiye’de yasak Azerbaycan ve Kıbrıs’ta cimsiyetler belli

Değerli anneler ben iki defa tüp bebek yaptırdım ilk tüp bebekte pgt yani belli başlı kromozomlara baktılar 6 embriyodan 3 ü kız geldi ve kızım oldu bir tane sonra tekrar tüp bebek yaptırdım bu sefer ngs 46 kromozomada baktırdım yine 6 embriyodan 2 di kız geldi bir kızım daha olacak benim mi hep kız embriyolarım oluyor yoksa erkek embriyosu çok hassas olduğu için eliyorlar yani pgt yada ngs yaptırıp erkek çocuğu olan var mı ?
Benimde 3 tane embiryom üçüde erkek geldi hepsini dondurdum. Sperm belirliyor sanırım.

Arkadasim da yaptirdi genetik hastalıktan ötürü. Oğlu oldu

Back
X