Kızım 46günlük. 36haftalık dünyaya geldi sarılığı uzun sürdü halaçok az kaldı devam ediyor. Birde 20gün önce kustuğu için reflü teşhisi kondu. O zamandan beri çok ağlamaya başladı. Her sabah ağlıyor saat onikiye kadar sonra susuyor akşam üstü beş civarı başlıyor tekrar saat dokuza kadar bir postada gece üç civarı ağlamaya başlıyor saat beşe altıya kadar. Kırkımız çıktığından beri akşam saat sekiz buçuk gibi yıkıyorum saat dokuz civarı uyuyor gece üçe kadar sonra uyanıp ağlıyor. Acaba kolikmi diye kolik benekler için müziklerden dinlettim o zaman uyuyor ama uyanınca gene ağlıyor sanki günlük ağlama limiti varmışta onu tamamlaması lazımmış gibi gaz sorunu yok gazını patır patır çıkartıyor sütümde besleyici kilo alımı çok iyi maşallah altınada bakıyorum temizliyorum sık sık ama neden ağlıyor. Gerçi bende bebekken ağlıyormuşum sebep bulamamışlar. Eşimde ağlarmış ama kayınvalidem açlıktan ağlıyordu diyor eşimden için ek gıdaya geçince ağlaması kesilmişti diyor. Ama kızımın sorunu açlık değil kilo alımı gayet iyi sütüm yetiyor ve yarıyor maşallah ne yapıcağımı şaşırdım bana yardım edin lütfen.