46günlük bebeğim çok ağlıyor

mond.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
140
0
116
37
Kızım 46günlük. 36haftalık dünyaya geldi sarılığı uzun sürdü halaçok az kaldı devam ediyor. Birde 20gün önce kustuğu için reflü teşhisi kondu. O zamandan beri çok ağlamaya başladı. Her sabah ağlıyor saat onikiye kadar sonra susuyor akşam üstü beş civarı başlıyor tekrar saat dokuza kadar bir postada gece üç civarı ağlamaya başlıyor saat beşe altıya kadar. Kırkımız çıktığından beri akşam saat sekiz buçuk gibi yıkıyorum saat dokuz civarı uyuyor gece üçe kadar sonra uyanıp ağlıyor. Acaba kolikmi diye kolik benekler için müziklerden dinlettim o zaman uyuyor ama uyanınca gene ağlıyor sanki günlük ağlama limiti varmışta onu tamamlaması lazımmış gibi gaz sorunu yok gazını patır patır çıkartıyor sütümde besleyici kilo alımı çok iyi maşallah altınada bakıyorum temizliyorum sık sık ama neden ağlıyor. Gerçi bende bebekken ağlıyormuşum sebep bulamamışlar. Eşimde ağlarmış ama kayınvalidem açlıktan ağlıyordu diyor eşimden için ek gıdaya geçince ağlaması kesilmişti diyor. Ama kızımın sorunu açlık değil kilo alımı gayet iyi sütüm yetiyor ve yarıyor maşallah ne yapıcağımı şaşırdım bana yardım edin lütfen.

Kızım 46günlük. 36haftalık dünyaya geldi sarılığı uzun sürdü halaçok az kaldı devam ediyor. Birde 20gün önce kustuğu için reflü teşhisi kondu. O zamandan beri çok ağlamaya başladı. Her sabah ağlıyor saat onikiye kadar sonra susuyor akşam üstü beş civarı başlıyor tekrar saat dokuza kadar bir postada gece üç civarı ağlamaya başlıyor saat beşe altıya kadar. Kırkımız çıktığından beri akşam saat sekiz buçuk gibi yıkıyorum saat dokuz civarı uyuyor gece üçe kadar sonra uyanıp ağlıyor. Acaba kolikmi diye kolik benekler için müziklerden dinlettim o zaman uyuyor ama uyanınca gene ağlıyor sanki günlük ağlama limiti varmışta onu tamamlaması lazımmış gibi gaz sorunu yok gazını patır patır çıkartıyor sütümde besleyici kilo alımı çok iyi maşallah altınada bakıyorum temizliyorum sık sık ama neden ağlıyor. Gerçi bende bebekken ağlıyormuşum sebep bulamamışlar. Eşimde ağlarmış ama kayınvalidem açlıktan ağlıyordu diyor eşimden için ek gıdaya geçince ağlaması kesilmişti diyor. Ama kızımın sorunu açlık değil kilo alımı gayet iyi sütüm yetiyor ve yarıyor maşallah ne yapıcağımı şaşırdım bana yardım edin lütfen.
Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun güle güle büyütün. Benimde 9 aylık bir kızım var ve ilk 3-4 ay benim için kabustu hatta neden Bebek istedim bakamıyorum ben diye ağlardım hep. Çünkü kızım ya emiyor ya uyuyor ya ağlıyordu. Yanı uyanık olduğu her an diyebilirim. Gaz damlaları sıcak su torbaları banyo yaptırmalar ama yok. Bir tek battaniyede sallarken susup uyuyordu ki o da yarım saat. Sebebi dersen doktoru da bişey demedi kolik bebekler hep aynı saatlerde ağlar eğer öyleyse bebeğin kolik. Ama bizimki durmadan ağlıyordu gece de sızıyordu tabi yavrum hali kalmıyordu. Zaman tek çaresi maalesef 3 buçuk 4 aylık olunca geçiyor ama sabır işte çok zor:(

Bebeğim 2 gün sonra 8.ayını dokdurucak nasipse. Şimdi birçok şeyi atlattık. Ama onların yerine yeni sorunlar geldi. Ama şunu anladımki bu ömür boyu bu şekilde devam edicek. Bebekken ağlaması bitti dişler başladı dişler biticek başka birşey başlıcak oda biticek öbürü başlıcak derken bir bakıcaz gelin olucak onun sorunları olucak yani hiç bitmicek rabbimde hiç bittiğini göstermesin bana. Demekki yaşıyoruz ki sorunlarda sıkıntılarda bitmiyor.

Back
X