Merhaba, ben de iki tane boş gebelik geçirdim. Boş gebeliklerin pıhtılaşmayla ilgili olduğu duşünülmüyor. Benim genetik temiz çıktı ama pıhtılaşma iki genimde hetorozigot çıktı. Sizinkiler neler? Pgt önereceklerdir muhtemelen size doktor.bir boş gebelik yaşadım kürtajla sonuçlandı genetik test yaptırdım ve pıhtılaşma ile alakalı sorun cıktı ve ayrıca 47 xxx kromozoma sahipmişim. rahmimde adet döngümle görünüşümde, kan değerlerimde veya herhangi bir organımda sorun yok normal sağlıklı bir bireyim. doktor da tekrar kontrol testi aldı zaten. ama anlayamadım bu durumu yaşayanlar var mı ne gibi sorunlar oluyor. gebelik süreci nasıl ilerliyor. boş gebeliğimde de denedim ve 1 ay sonra hamile kalmıştım. okuduğuma göre hamile kalmaları da zor oluyormus. yaşayan biri varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim.
hem pıhtılaşma ile ilgili sorun var hem de xxx 47 kromozom dediler ama bu kromozom testi tekrarlanacak. bos gebelik yasayıp kan sulandırıcı kullanıp gebe kalan duydum ben. tekrar sonuctan sonra planlama yapılacakMerhaba, ben de iki tane boş gebelik geçirdim. Boş gebeliklerin pıhtılaşmayla ilgili olduğu duşünülmüyor. Benim genetik temiz çıktı ama pıhtılaşma iki genimde hetorozigot çıktı. Sizinkiler neler? Pgt önereceklerdir muhtemelen size doktor.
Benimde bir kalp durması sebebiyle kürtajım var bir de kimyasal geçirdim. Kan pıhtılaşması eğilimim var. Şu an koraspirin ve folik asit kullanıyorum, gebeliği öğrendiğimiz an da kan sulandırıcı iğneye başlayıp günlük kullanıma devam edeceğiz dedi doktor. Bunları yapmazsam eğer sağlıklı bir gebelikte geçirebilirmişim ama geçirmeme olasılığım daha yüksekmiş. Zaten pıhtılaşma eğilimin var gebelikte pıhtılaşma oranı yükseliyor ve bebeği besleyemiyor vücudum onun kan akımını sağlayabilmek adına sulandırılma yapılıyorbir boş gebelik yaşadım kürtajla sonuçlandı genetik test yaptırdım ve pıhtılaşma ile alakalı sorun cıktı ve ayrıca 47 xxx kromozoma sahipmişim. rahmimde adet döngümle görünüşümde, kan değerlerimde veya herhangi bir organımda sorun yok normal sağlıklı bir bireyim. doktor da tekrar kontrol testi aldı zaten. ama anlayamadım bu durumu yaşayanlar var mı ne gibi sorunlar oluyor. gebelik süreci nasıl ilerliyor. boş gebeliğimde de denedim ve 1 ay sonra hamile kalmıştım. okuduğuma göre hamile kalmaları da zor oluyormus. yaşayan biri varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim.
beni düsündüren sey xxx 47 kromozom olması daha önce duymadıgım bişey oldugu için endiselendiriyorBenimde bir kalp durması sebebiyle kürtajım var bir de kimyasal geçirdim. Kan pıhtılaşması eğilimim var. Şu an koraspirin ve folik asit kullanıyorum, gebeliği öğrendiğimiz an da kan sulandırıcı iğneye başlayıp günlük kullanıma devam edeceğiz dedi doktor. Bunları yapmazsam eğer sağlıklı bir gebelikte geçirebilirmişim ama geçirmeme olasılığım daha yüksekmiş. Zaten pıhtılaşma eğilimin var gebelikte pıhtılaşma oranı yükseliyor ve bebeği besleyemiyor vücudum onun kan akımını sağlayabilmek adına sulandırılma yapılıyor
İlk kez duyuyorum bende açıklaması ne idi doktorun ?beni düsündüren sey xxx 47 kromozom olması daha önce duymadıgım bişey oldugu için endiselendiriyor
İlk kez duyuyorum bende açıklaması ne idi doktorun
tekrarlıcaz sonucu dedi baska bisi demediİlk kez duyuyorum bende açıklaması ne idi doktorun ?
genetikten böyle bir sonuç cıktı zatenGenetik bölümüne git
evet bende okudum hic biri bnde yok :)
Tüp bebeğe yönlendirme yapmadı mıgenetikten böyle bir sonuç cıktı zaten
tekrar sonucun cıkmasını bekleyeceğim 1-1 bucuk ayevet bende okudum hic biri bnde yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?