Üç aşağı, beş yukarı bende de bu tip şeyler olmuştu. 45-46 yaşlarında başladı. Sinirlilik oldu ancak, tam o dönemde oldukça yoğun ve sıkıntılı bir dönem yaşıyordum iş hayatımda ve tiroid bezimde birkaç nodül vardı. Emekli olup, nodüller alındıktan sonra sinirlilik halim daha azaldı, prikoloğa gitmek ihtiyacı hissetmedim. Normalde atetlerim 4-5 gün sürerdi, o bakımdan fazla bir değişiklik olmadı. Kanamam fazla olmazdı, o da bir miktar azaldı. Ama 46 yaşındayken bir kere, çok fazla kanamalı bir adet geçirdim. Hava değişikliklerinen daha fazla etkilenmeye başladı adetlerim, yazın ne zaman tatile çıksak, vakitli, vakitsiz adet gördüm. Bende sıcak basmalardan çok, genel olarak sıcağa karşı bir tahammülsüzlük oluştu. 48 yaşında, miyomlar ve endometriumda kalınlaşma yüzünden rahim, yumurtalıklar alınınca, filmin sonunu göremedim maalesef ( ya da yaşasın:)).
Menepoza girdim, giriyorum psikolojisine kapılmamaya çalışın, nasıl billuğ çağında bir şeyler yaşanıyorsa bu da ona benzer bir dönem. Ve inanın, şu regli belası bittiğinde insan acaip rahatlıyor, ooh dünya varmış diyorsunuz.