- 24 Kasım 2007
- 488
- 112
- 323
- 41
- Konu Sahibi gurbetkusu
Kızlar revizyon oldum ama burnumun saf tarafında ki çökük görüntü çok kötü görünüyor iki kas aram da orantısız resimdekinden daha kötü düzelir mi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç ihmal etmeden doktora git canımKızlar revizyon oldum ama burnumun saf tarafında ki çökük görüntü çok kötü görünüyor iki kas aram da orantısız resimdekinden daha kötü düzelir mi sizce
Gidecem ama bişey yapabilir mi bilmiyorum burnumu kaburga kıkırdagıyla yaptı şişlik der geçiştirir sanırımHiç ihmal etmeden doktora git canım
Geçiştirirse başka bir doktora daha muayene ol derim.Gidecem ama bişey yapabilir mi bilmiyorum burnumu kaburga kıkırdagıyla yaptı şişlik der geçiştirir sanırım
Zaten hastane evime çok uzak ameliyat sonrası videoda burnum çok güzel ben ona güvenip şişlik dedim ama gitgide belirgin hale geldiGeçiştirirse başka bir doktora daha muayene ol derim.
Ama şişlik değil canım bildiğin içeri çökükGidecem ama bişey yapabilir mi bilmiyorum burnumu kaburga kıkırdagıyla yaptı şişlik der geçiştirir sanırım
Ucunda kenarlara konulan kıkırdakda bombeli sagolun kızlar dürüstçe yazdığınız içinAma şişlik değil canım bildiğin içeri çökük
Burnun sorunu varsa genelde sonradan ortaya çıkıyor. İlk yapıldığında hepsi düzgün görünüyor, o yüzden ameliyatın hemen sonrasında hastasının fotoğrafını koyan doktorların fotoğraflarını dikkate almıyorum. Bu burun iyi oldu demek için en az 6 ay geçmeli. Umarım geçici ya da doktorun düzeltebileceği bir şeydir.Ucunda kenarlara konulan kıkırdakda bombeli sagolun kızlar dürüstçe yazdığınız için
O kadar haklısınız ki Instagram da bir sürü insan videoma bakıp ameliyat olmak istiyor ama gerçeği bir bilseler çok farklı bozuk bir burun olduBurnun sorunu varsa genelde sonradan ortaya çıkıyor. İlk yapıldığında hepsi düzgün görünüyor, o yüzden ameliyatın hemen sonrasında hastasının fotoğrafını koyan doktorların fotoğraflarını dikkate almıyorum. Bu burun iyi oldu demek için en az 6 ay geçmeli. Umarım geçici ya da doktorun düzeltebileceği bir şeydir.
Çok üzüldüm. Umarım dolguyla düzelir. 1 - 1,5 sene dayanan dolgular varmış.O kadar haklısınız ki Instagram da bir sürü insan videoma bakıp ameliyat olmak istiyor ama gerçeği bir bilseler çok farklı bozuk bir burun oldu