48 günlük burnum çöküntü var resimli

gurbetkusu

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
488
112
323
41
Kızlar revizyon oldum ama burnumun saf tarafında ki çökük görüntü çok kötü görünüyor iki kas aram da orantısız resimdekinden daha kötü düzelir mi sizce

IMG-20180130-WA0002.webp

İhmal etme git kaç zamandır beklediğini şişlikten kaynaklandığı için beklediğini ama uzun zaman geçmeyince geldiğini belirt umarım düzelir

Ucunda kenarlara konulan kıkırdakda bombeli sagolun kızlar dürüstçe yazdığınız için
Burnun sorunu varsa genelde sonradan ortaya çıkıyor. İlk yapıldığında hepsi düzgün görünüyor, o yüzden ameliyatın hemen sonrasında hastasının fotoğrafını koyan doktorların fotoğraflarını dikkate almıyorum. Bu burun iyi oldu demek için en az 6 ay geçmeli. Umarım geçici ya da doktorun düzeltebileceği bir şeydir.

Arkadaşlar burnum biraz daha düzelir gibi olmustu sanırım sislik olmasindan tekrar belirgin hale gelince doktora gittim cuma günü o hiç sorun gormedi ben soyleyince de kemik içe doğru kaynamis dedi bunun için bı daha açamam altı ay sonrada takıntı yaparsan dolgu yaparız cok güzel olmuş burun dedi baska sikayetlerimi dinlemedi bile revizyonum da fiyasko maddi manevi çöktüm yine

Burnun sorunu varsa genelde sonradan ortaya çıkıyor. İlk yapıldığında hepsi düzgün görünüyor, o yüzden ameliyatın hemen sonrasında hastasının fotoğrafını koyan doktorların fotoğraflarını dikkate almıyorum. Bu burun iyi oldu demek için en az 6 ay geçmeli. Umarım geçici ya da doktorun düzeltebileceği bir şeydir.
O kadar haklısınız ki Instagram da bir sürü insan videoma bakıp ameliyat olmak istiyor ama gerçeği bir bilseler çok farklı bozuk bir burun oldu

O kadar haklısınız ki Instagram da bir sürü insan videoma bakıp ameliyat olmak istiyor ama gerçeği bir bilseler çok farklı bozuk bir burun oldu
Çok üzüldüm. Umarım dolguyla düzelir. 1 - 1,5 sene dayanan dolgular varmış.
İçe kaynamak ne demek? Türkiye’de doktor olmak zor diyorlar ya hiç katılmıyorum. Türkiye’de çok kolay, hiç sorumluluk almalarına gerek yok. Çoğu kafalarına göre takılıyor. Doktorun hemen işin içinden sıyrılmasına kızdım.
Kafanıza takmayın. Psikolojiniz daha önemli.

Benimde burnumda sıkıntılar var mükemmel burun beklentisi içinde olmuştum . Sonra dedim ki eski burnumla 30 yıl yaşadım . Bununla da 30 yil yaşarım herhalde .

Alçı çıkınca da sol tarafım çok düzensiz girintili cikintili gidiyordu zaten doktor içe kaynamis dedi asistan da sert mi masaj yaptın dedi doktor bastırarak masaj yap dedi ama. Sağ taraf çok guzel baştan beri masajdan olsa o tarafta da olurdu. Dolguyla ugrasmak da sıkıntı sizler böyle teselli edici yorum yazinca kendime geliyorum sağolun kızlar

Back
X