- 2 Kasım 2016
- 560
- 549
- 18
- Konu Sahibi Pembe Umutlar
-
Kilomu net olarak bilmiyorum tahminimce 59.5 civarıŞu an kaç kilosun ki canım. Ayrıca sadece spormu yapacaksın nasıl bir diyet uygulamayı düşünüyorsun.
oy inşallah istediğin kiloya düşebilirsin benimde hedefim 47 kilo olmak hatta 46 da olabilir. Umarım başarabilirizKilomu net olarak bilmiyorum tahminimce 59.5 civarı
Diyet olarak şeker hayatımda yok zaten ekmek te tüketmiyorum klasik sağlıklı beslenme ama gece yemeleri kesmem gerekiyor
İnşallah Can'ım evet ablamda seninle aynı boyda 45 kilo ve çok güzel duruyoroy inşallah istediğin kiloya düşebilirsin benimde hedefim 47 kilo olmak hatta 46 da olabilir. Umarım başarabiliriz
Bende görürüm o kiloyu inşallah sende istediğin kiloyuİnşallah Can'ım evet ablamda seninle aynı boyda 45 kilo ve çok güzel duruyor
İnşallah canımBende görürüm o kiloyu inşallah sende istediğin kiloyu
Desene seninle aynıyız umarım hedeflerimize ulaşırızMerhaba kızlarBende 164 boyunda kilomda 59-60 arasında oynuyor hedefim 48 ama bir türlü gitmiyor bu kilolar
Aynen canım inşallah en kısa zamanda :)Desene seninle aynıyız umarım hedeflerimize ulaşırız
Maşallah sana Can'ım ben şimdi 300 atladım nefesim kesildi vallaBugün akşam menüsü
Bir tane biber dolması
Bir kase yoğurt
Sonra bir saat yürüyüş
1000 tane ip atlama
Biraz bölgesel hareket
Katıl tabi ki Can'ım bir an önce tartıl zararın neresinden dönsek kardırMerabalar bende 162 boyundayim kilomu bilmiyorum tartilmak isteniyorum son bir buçuk ayda cunku inanilmaz kilo aldım bende aranıza katılmak istiyorum
resmen psikolojim bozuldu bu kilolar yuzunden
Yalnız tartı günü falan yok hergün tartılacağım ben kafamıza göre takılırız en azından moral ve motivasyon sağlarız benim de en geç marta kadar vermem gerekiyor benim de psikolojim bozuldu al ver al ver nereye kadarMerabalar bende 162 boyundayim kilomu bilmiyorum tartilmak isteniyorum son bir buçuk ayda cunku inanilmaz kilo aldım bende aranıza katılmak istiyorum
resmen psikolojim bozuldu bu kilolar yuzunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?