4aa ve 4 bb iki embriyo tutma olasılığı nedir kızlar ?

tgce888

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2023
174
54
18
30
16 döllenen embriyodan sadece 2 embriyom kaldı. Kaliteleri 4aa ve 4 bb kızlar doktorum ikisini aynı anda transfer etmeyi önerdi. Sperm kaynaklı tüp bebek yaptırıyoruz. Sizce tutma olasılığı nedir kaliteleri hakkında da bilgim yok doktorum çok iyi dedi ama iyi mi sizce

Bence kaliteleri iyi inşallah sağlıcakla tutunup pozitif haber almayı nasip etsin Rabbim Amin
Benim de biri aa biri bb ikisini de transfer oldum çok şükür Rabbim bana nasip etti ikisi de tuttu çok şükür benim mucizelerim benimle şu an darısı başına inşallah Amin
Pozitif düşün pozitif olsun inşallah

Ayy amin Allah razı olsun

Benim iki adet 4bb ydi. Tuttu kalitelerine çok takılmayın en iyi kalite 5aa tutmaz 3 bc tutar belli olmuyor

4aa en iyi kalitelerden biri 4bb de iyi orta kalite maşallah ikisininde tutma olasılığı gayet anlamlı

4aa ile hamileyim şu an transfer için çözdürüldüğünde 6aa oldu kalitesi izlenirken, hiç kafanıza takmayın kalitesini, inşallah darısı başınıza

4aa ile hamileyim şu an transfer için çözdürüldüğünde 6aa oldu kalitesi izlenirken, hiç kafanıza takmayın kalitesini, inşallah darısı başınıza
Ah çok teşekkür ederim amin siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah

3AA ile ikizlerim oldu. Gönlünüzü ferah tutmaya çalışın

İkisi de tutma olasılığı yüksek embriyo. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…