4aylik bebegim aci cekerek bagiriyor

4 aylik Bebegim aci cekerek bagiriyor

• Fark etmez

OY: 0 0,0%
  • Fark etmez

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .
Koliktir her hangi bi hastalık problemi yoksa.

Ama biz nasıl olduğunu duymadan görmeden bilemeyiz. Duysakta bilemeyiz gerçi :)
Acil doktora götürün.

Ay ciğerim yandı bilirim o ağıdı gaz sancısı olabilir masaj yapsaniz ya da bir acile goturun canım Allah yardımcın olsun inşallah

Herşey olabilir farkında olmadan bir tarafınıda incitmiş olabilirsiniz doktora götürün

Bebek o durumdayken buraya nasıl yazıyorsunuz? Biz görmediğimiz için ne diyebiliriz ki? Annesi sizsiniz, normal görünmüyorsa doktora götürün.
Şuan sakinlesti
Mesaj çok açıklayıcı
Yere birakinca istemiyor kuc

Ben bebeğimin kakası yeşil diye gecenin bir yarısı hastaneye koştum ..
Bebeğiniz böyle ağlıyor ve siz burda telefonda bize soruyorsunuz tebrikler doğru yerdesiniz ..

Ben bebeğimin kakası yeşil diye gecenin bir yarısı hastaneye koştum ..
Bebeğiniz böyle ağlıyor ve siz burda telefonda bize soruyorsunuz tebrikler doğru yerdesiniz ..
Şuan uyuyor
Siz de burda konu açıyorsunuz. İyiymiş. Devlet hastanelerinin acilleri ücret almıyor. Bilginiz olsun. Acı içinde bağıran bebeğe de duyarsız değiller. Anket de yapmış, Allahım sen büyüksün.
Yurt disindayim para icin degil

Şuan uyuyor

Yurt disindayim para icin degil
Bebeğim kucağa alıştı gaz sancısı uykuya geçerken kucakta olmak istiyor ağzını titreterek ağlıyor bir daha böyle yaparsa biraz sakinleştirici müzik saçıp bebeğinizin kucağınıza alıp sarmalayıp biraz sallanın gözlemleyin ve en kısa sürede doktora danışın lütfen ..

Dun doktordaydim epatit asisi yapti kontrol etti biseyi yok dedi bugun boyle yapti kucagimda uyudu komsu arkadas bakti kulagindan olabilir dedi suan uyuyor tekrar olursa goturecem aglamaktan gozlerim sisti belki yasayan birileri var diye yazdim kotu anne gozuyle bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…