4aylik hamileyim ama kocam beni aldatıyor boşanmayı düşünüyorum bebeği napıcam

ayseguzel84

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
5
0
6
35
Ankara
Eşimle nikahim olalı 7 ay oldu ama düğünümüz olalı yani aynı eve geçeli daha 20 gün oluyor. Nikahim varken hamile kaldim yani. Eşim beni surekli aldatiyor telefonunda surekli kadin numaralari buluyorum inkar ediyor ben ortaya bi sekilde cikarinca itiraf ediyor yada hem suçlu hem güçlü taktiğiyle inkar ediyor sonuna kadar. Butun bunlar yetmiyor gibi birde eski eşiyle görüşüyor bahanesi cocuk var. Esim daha onceki evliliğinden bir cocugu var ve eski karısı sürekli cocugu bahane ederek gorusmek istiyor eşimde her zaman gidiyor yanina. Kadin beni arayip kocan benim koynumdaydi fln diyor. Dayanacak gücüm kalmadı. Bebek olmasa belki resti cekebilirdim ama suan elim kolum bagli. Ben bu adam icin ailemi karsima almıştım simdi kimseye diyecek birseyimde yok. Yinede resti cek diyenler olacaktir ama inanin berbat bir halde ortada kalirim..

Maddi gücün ve aile desteğin var mı ?
Hiç mi olur yanı yok eşinin ?
Ne desem bilemedim. Söz konusu bir bebek olunca. Aldır , kendi başının çaresine bakman daha kolay gibi bir cümle geçse de içimden, dilimden dökülmüyor :50:

Eşimle nikahim olalı 7 ay oldu ama düğünümüz olalı yani aynı eve geçeli daha 20 gün oluyor. Nikahim varken hamile kaldim yani. Eşim beni surekli aldatiyor telefonunda surekli kadin numaralari buluyorum inkar ediyor ben ortaya bi sekilde cikarinca itiraf ediyor yada hem suçlu hem güçlü taktiğiyle inkar ediyor sonuna kadar. Butun bunlar yetmiyor gibi birde eski eşiyle görüşüyor bahanesi cocuk var. Esim daha onceki evliliğinden bir cocugu var ve eski karısı sürekli cocugu bahane ederek gorusmek istiyor eşimde her zaman gidiyor yanina. Kadin beni arayip kocan benim koynumdaydi fln diyor. Dayanacak gücüm kalmadı. Bebek olmasa belki resti cekebilirdim ama suan elim kolum bagli. Ben bu adam icin ailemi karsima almıştım simdi kimseye diyecek birseyimde yok. Yinede resti cek diyenler olacaktir ama inanin berbat bir halde ortada kalirim..
Neden ortada kalacağınızı düşünüyorsunuz?Çalışmıyor musunuz?

Pismanligimin inanki bi adı yok.. belli etmedi hic bisey hatta nikah olana kadar kapimda yatiyordu. Bir kere aldatti alkollu oldugunu pisman oldugunu soyledi affetmeyi hic istemedim ama ailemi karsima aldigim icin birsey yapamadim

Hamile kalmsk icin acelen neydi yaa adam sabikaliymis zaten.. ne biliyim simdi ne denir. Neyi soruyosun bebegi napican bakican yani aticak halin yok. 10 haftayi gecti mi

4aylık çocuğu kimse almaz canım. Bakacak durumun yoksa evlatlık verebilirsin. Yada kendin bakacaksın. Ama o adamdan zerre hayır gelmez

geçimişi kurcalamanın hatalrı yüzüne vurmanın anlamı yok... en acı şekilde anlıyorsun işte hatalarını o yüzden neden bunu yapmadın şunu yapmadın demicem..

olan gelen yavruya olacak. O adamla beraber iyi bir gelecek beklemiyor seni şimdilik en açık şey bu. Ama bil ki zararın neresinden dönersen kardır. demin bir arkadaşın konusunu okudum 4. çocuğunu yeni doğurmuş ve eşinin onu aldattığını öğrenmiş.. ve boşanıyor...

İyi düşün. bir çok konuda alltan al bekle bakalım ne olcak vs derim ama aldatma varsa sonu gelmez onun.. o adam düzelmez. bir kere senden vazgeçmiş zaten... Böyle de kabul ederim başka çarem yok diyorsan da her gününe lanet ederek bir ömür sürersin... amaç sadece yaşamaksa yaşarsın, nefes alırsın. Yalancı mutlulukların olur. Tercih senin kolay gelsin.

Bir de eski eşi sizi arayıp çirkin konuşmalar yapıyorsa,bu cesareti eşinizden almıştır..Yani hamile halinizle sizi üzmek istemem ama bana öyle geliyor.

tabiiki önce o bebeği doğuracaksınız. çünkü 4 aylık olmuş. bebeği napacağım diye sormanız hata.
ve boşanacaksınız.
ailenize yalvaracaksınkız gerekirse kapısında yatacaksınız sizi affetmeleri ve kabul etmeleri için.
kısacası, hayatınıza o adamsız bebeğinizle ailenizin yanında devam edeceksiniz.

Bebeği ne yapacam derken,onun bir suçu günahı yok ki doğurup en iyi şekilde annelik etmeye çalış.

Ve hatalarından ders al bu adamdan boşanmayacaksın, belli durumunu söylemişsin çalışmıyorum ailemin durumu yok diye çekmeye niyetlisin yani.

0 yüzden belki düzelir diye ilerde 2. çocuğa filan niyetlenirsen 2 kere düşün çünkü çok duyuyoruz birini doğurur doğurmaz diğerine hamile kalanı.

Eski karisi mesaj atıyor o mesajlarda bana kufur ediyor hakaret ediyor ve esim tutupta sen benim karima niye boyle laf ediyorsun demiyor. Yani eşimden buluyor bu yüzü. Cekmek istemiyorum ama bebek bana cok agir gelecek. Bosancam ama bebek ortada kalacak

Eski karisi mesaj atıyor o mesajlarda bana kufur ediyor hakaret ediyor ve esim tutupta sen benim karima niye boyle laf ediyorsun demiyor. Yani eşimden buluyor bu yüzü. Cekmek istemiyorum ama bebek bana cok agir gelecek. Bosancam ama bebek ortada kalacak
neden. sizde olmayacakmı bebek..

10 hafta olmadiysa icim ciz ederek aldir diyorum.

He yok dogurcaksan da bosanmazsan cocugun durumu daha zor. Git tek basina buyut babasini da tanimasin. O piskopat kadn gibi cocugu kullanma sakin. Boyle babayi cocuk bilmesn daha iyi. Babasinin da cok merak edecegini sanmiyorum..

10 hafta olmadiysa icim ciz ederek aldir diyorum.

He yok dogurcaksan da bosanmazsan cocugun durumu daha zor. Git tek basina buyut babasini da tanimasin. O piskopat kadn gibi cocugu kullanma sakin. Boyle babayi cocuk bilmesn daha iyi. Babasinin da cok merak edecegini sanmiyorum..
4 aylık hamile... aldırması mümkün değil.

Esinize eski esin arayip boyle diyor dedinizmi yada mesaj atiyor soyle atmasin deseniz ne cvp veriyor.

tatlım yapcagın tek sey var o cocugu dogurucaksın ve kendın bakıcaksın yanı cocuk dogana kadar sabretceksın o evde kalıcaksın malesef bu arada toplayabıldıgın kadar delil toplucaksın ona pahalı hedıyeler aldırtcaksın ıyı gecınceksın.sonra beklemedıgı an cocuk dogduktan 3 ay sonra fılan acıcaksın davanı donuna kadar alıcaksın maddı anlamda haketmıs cunku.bu aradada iş bulup kendıne bır gelecek hazırlıcaksın.onu koca gibi görmüceksın hamılesın dıye ılıskı ıstersede hamıleyım dıceksın yapmıcaksın yani.

Back
X