4aylik hamileyim ama kocam beni aldatıyor boşanmayı düşünüyorum bebeği napıcam

Hem konuyu hemde yorumları okudum

bir atasözümüz vardır ''akılsız başın cezasını ayaklar çeker''
ama kendi ayakların çekmeli

daha doğmamış yavrucağın değil :50:

şimdi önünde 2 seçeneğin var
1) kendini toparlayana kadar orda kal
2) bir sığınma evine başvur

hadi hayırlısı
geçmiş olsun

Ya ne kadar kötü basit bir söylem, "kocan benim koynumdaydı" cümlesi..
Ne basit kadınlar var...

Bebek için acele etmeseydin iyiydi ama olmuş artık... Şu noktada ya affedeceksin ya da ayrılacaksın her şeyi göze alıp.. Ki affettiğin bu adam ömrü boyunca seni süs olarak kullanacak.. Ayrılmak ve güçlü durmak bana göre daha doğru..Zor ama doğru.

Maalesef kadinlar bole hırslı olabiliyor iste.biribirinin canini acitmak için böyle basitlesebilyor.benimde aklim almiyor ama bunlardan cok var.o olmasaydi bariscaktik diye dusunmustur eski es ya ben anlamıyorum bu eskiler bu kadar kıymetli neden bosaniliyor ki...

Resti çekmeyelim de napalım? Otur o zaman oturduğun yere, neden dertleniyorsun? Adam aldatsın, keyfini sürsün...
Siz hamileyim elim kolum bağlı diyin...
O zaman dua etmeye başla, belki Allah hidayet verir mi diyelim? Sabır göster mi diyelim?
Ne duymak istiyorsun arkadaşım? En aklı selim yolu kendin biliyorsun, ya ailenin yanına döneceksin ya da sığınma evine başvurup doğumdan sonra da çalışmaya başlayacaksın ya da susup oturup hayatına devam edeceksin...

Eşimle nikahim olalı 7 ay oldu ama düğünümüz olalı yani aynı eve geçeli daha 20 gün oluyor. Nikahim varken hamile kaldim yani. Eşim beni surekli aldatiyor telefonunda surekli kadin numaralari buluyorum inkar ediyor ben ortaya bi sekilde cikarinca itiraf ediyor yada hem suçlu hem güçlü taktiğiyle inkar ediyor sonuna kadar. Butun bunlar yetmiyor gibi birde eski eşiyle görüşüyor bahanesi cocuk var. Esim daha onceki evliliğinden bir cocugu var ve eski karısı sürekli cocugu bahane ederek gorusmek istiyor eşimde her zaman gidiyor yanina. Kadin beni arayip kocan benim koynumdaydi fln diyor. Dayanacak gücüm kalmadı. Bebek olmasa belki resti cekebilirdim ama suan elim kolum bagli. Ben bu adam icin ailemi karsima almıştım simdi kimseye diyecek birseyimde yok. Yinede resti cek diyenler olacaktir ama inanin berbat bir halde ortada kalirim..

Geçmiş olsun mu diyeyim, bebeğin hayırlı olsun mu diyeyim bilemedim...
Doğur diyeceğm, doğurana kadar o evde kal, sonra iş bulup bebeğinle beraber yeni bir hayat kur, o adamdan boşan diyeceğim ama...
Böyle bir adam, peşini bırakmaz senin, çocuk bahanesiyle rahatsız eder, işin o boyutunu da düşünmek lazım.
şu saatten sonra zaten aldıramazsın, mümkün değil, ihtimal bile değil yani...
doğurana kadar bekle, sonra da bebeğinle beraber ailenin yanına dön, elbette bir iş bularak dön.
ailen bebeğine bakar, sende çalışırsın.
o kocan olacak adamdan (adam demeye dilim bile varmıyor) nafaka,tazminat vs talep et boşanırken.
sürünsün, beter olsun hatta.
Sende bir dahaki sefere umarım daha tedbirli davranırsın...Böyle birinden bırak çocuk yapmayı,koca olmayı, güvenip elini bile tutamaz insan.
cesaretine de ayrıca hayran kaldım bu konuda, belirtmeden geçemeyeceğim!..

Maalesef kadinlar bole hırslı olabiliyor iste.biribirinin canini acitmak için böyle basitlesebilyor.benimde aklim almiyor ama bunlardan cok var.o olmasaydi bariscaktik diye dusunmustur eski es ya ben anlamıyorum bu eskiler bu kadar kıymetli neden bosaniliyor ki...
Eskiler boşanınca kıymete biniyor karaktersiz erkekler için....

Eşimle nikahim olalı 7 ay oldu ama düğünümüz olalı yani aynı eve geçeli daha 20 gün oluyor. Nikahim varken hamile kaldim yani. Eşim beni surekli aldatiyor telefonunda surekli kadin numaralari buluyorum inkar ediyor ben ortaya bi sekilde cikarinca itiraf ediyor yada hem suçlu hem güçlü taktiğiyle inkar ediyor sonuna kadar. Butun bunlar yetmiyor gibi birde eski eşiyle görüşüyor bahanesi cocuk var. Esim daha onceki evliliğinden bir cocugu var ve eski karısı sürekli cocugu bahane ederek gorusmek istiyor eşimde her zaman gidiyor yanina. Kadin beni arayip kocan benim koynumdaydi fln diyor. Dayanacak gücüm kalmadı. Bebek olmasa belki resti cekebilirdim ama suan elim kolum bagli. Ben bu adam icin ailemi karsima almıştım simdi kimseye diyecek birseyimde yok. Yinede resti cek diyenler olacaktir ama inanin berbat bir halde ortada kalirim..

Yaşadıkların çok zor arkadaşım. Allah kimseye yaşatmasın.. Olanın ardından "şöyle yapsaydın, böyle yapsaydın, niye hamile kaldın" demek kolay. İnsanın bazen basireti bağlanıyor.. ne kadar herkes kendi tercihlerini yaşarsa da bazen kısmetin önüne geçilmiyor.

Bahsettiğin adamdan baba olur mu? yada yola gelir mi buna sen karar vereceksin.

Eğer ümidin ve tahammul edecek gücün yoksa gideceksin annenin evine, annen bebeğine bakacak sende çalışacaksın.. Bunları yaşayan ilk kişi sen değilsin. insanlar tecavüze uğrayıp hamile kalıyor anneanne ve dede o çocuklara nasıl iyi bakıyor. Kucak açıyor. Neticesinde torun evlattan tatlı olurmuş. Ailen seni sarmalayacaktır.

Son düzenleme:
bebeği napıcan doğuracaksın mecbur napmayı düşiünüyorsunki böyle bir soru soruyosun diğer çocuğuna adam gibi baba olabilmiş miki seninkine olsun diyeceğim ama inşallah düzelir ne varsa yine ailelerimiz kardeşim inşallah aranı düzeltirsin birde hemen iş bulmaya çalış en azından bebeğinin bakımı konusunda onlardan yardım alırsın ah ah üzmeyelim elin adamları için ailelerimizi zorda kalınca yine onları arıyoruz

bebek 4 aylık tabiki doğurup iyi bir anne olmaya çalışacaksın
ailenle aranı düzelteceksin
gerisi Allah kerim

o kocan olacak dangoza da söyle eski karını bu kadar yüzlemesin

Allah yardımcınız olsun. eşinizin pislikleri çok ama sizin de çok hatalarınız var. ama ben en çok başlıktaki "bebeği napıcam" kısmına takıldım. o bebek sizin. "bebeğim" demek daha hoş değil mi? neden benimseyemiyorsunuz o yavrucağı.

çok zor ama bir an düşününce o bebek için yaşamayı kendime hedef seçerdim ben, ona anne olmak Allah'tan bir lütuf size. ailenizi yanınıza alın, doğurun, çalışın, aileniz bakar bebeğinize belki. ama sevin bebeğinizi, ne olur. o seçmedi ki doğmayı, siz istediniz, Allah verdi.

Cocugu aldir dogarsa daha cok aci cekecek ve bunu ona yapma...aldirmak gunah degil asil onun yasamini ziyan etmk gunah

Arkadaşım cocuk 4 aylık nasil aldirsin ayrıca aldırmak nasil günah değil bildiğin cinayet eğer cocuk istemiyolarsa korunmayı bilecekler sonra olan günahsız bebeklere oluyor...

Back
X