4BC EMBRİYO TRANSFERİ İLE HAMİLE KALANLAR

Benim her şeyim sağlıkla ilerlerken Bebek’te ummadık bir hastalık çıktı maalesef üç aylık hamileyken gebeliği sonlandırma kararı aldık.
Çok üzüldüm en büyük korkum bu 😒 çünkü bu kaliteyle bebeğin tutunsa bile hasta olma riski ve düşük ihtimali çok yüksekmiş 😔 çok geçmiş olsun

Çok üzüldüm en büyük korkum bu 😒 çünkü bu kaliteyle bebeğin tutunsa bile hasta olma riski ve düşük ihtimali çok yüksekmiş 😔 çok geçmiş olsun
Ne alaka kim diyor bunu??
Benim bebeğimin hastalığı genetik değildi kalıtsal da değildi eğer embriyoya genetik yapılsaydı bu hastalık orda da çıkmayacaktı tamamen anne karnında oluşan bir gelişim bozukluğu herkesin başına gelebilecek şey yani koskoca profesor bile bunun hiçbir nedeni yok tamamen şansızlık derken siz hasta olma riski var diyorsunuz🤷🏼‍♀️

Ne alaka kim diyor bunu??
Benim bebeğimin hastalığı genetik değildi kalıtsal da değildi eğer embriyoya genetik yapılsaydı bu hastalık orda da çıkmayacaktı tamamen anne karnında oluşan bir gelişim bozukluğu herkesin başına gelebilecek şey yani koskoca profesor bile bunun hiçbir nedeni yok tamamen şansızlık derken siz hasta olma riski var diyorsunuz🤷🏼‍♀️
Buna benzer bi çok şey gördüm özellikle düşük olduğuna dair ki araştırınca google da da yazan sayfalar var

Buna benzer bi çok şey gördüm özellikle düşük olduğuna dair ki araştırınca google da da yazan sayfalar var
Ben google bakmam ciddi konularda tüp bebek doktorumda prof. Perinataloji uzmanımda prof.dü
Onlar ne derse odur benim için.
Düşük konusunda katılabilirim belki ama en kötü embriyo bile doğabiliyor pek alakasıda yok.
Hastalık mevzusu kesinlikle yalan yanlış. Zaten genetiğe gitmemiş bir embriyonun sadece kalitesine bakarak hastalıklı olabilir denmez diyen doktor transfer yapmaz yaparsada uzak durun ondan.

Back
X