4D boyutlu ultrason ve 3 lu tarama onerileriniz

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
43
33
Merhaba bu haftadan itibaren 3 lu test yaptirmam gerekiyo ve 4 boyutlu ultrason da da gormek istiyorum bebegimi bunla ilgili onerecegini hastaneler ve dr lar var midir

Doktorun yönlendirmedimi canım

3 lu testi devlet hastanesinde yaptiricam 4 boyutlu ultrason icinde burda yok yapan yerler var bakabilirsiniz demisti

Hangi semttesin benim doktorum halkalıda batı bahat hastanesi reşat bahat kendisi hem hastanenin sahibi hemde tüm özel hastanelerin baş hekimi ultrasonumuda onun yönlendirdiği ramin bey de yaptırdım çokta memnun kaldım eğer yakınsan düşünenilirsin canım

Fiyat araliklari nedir peki
Canım senin için bîraz erken değilmi 20. Haftadan sonra yapılıyo ben 25 te yaptırdım bahsettiğimiz aynı ultrasonsa 200 tl ye yaptırdım birde cd verdi

Genelde 3 lu test sonrasi risk varsa yonlendiriyolarmis ama sanirim ben biraz da korkudan erkenden bisey varsa gormek istiyorum cunku rutin kontrollerde hep bastan popoya falan olcuyolar kalbi atiyo diyip kalp sesini dinletiyolar ama midesi beyni kalbi iyi mi fonksiyonlari nasil damarlar nasil gelisimi nasil bisey demiyolar bende varsa bi sorunu bi an once bilmek istiyorum endise etmek cok kotu bisey

Genelde 3 lu test sonrasi risk varsa yonlendiriyolarmis ama sanirim ben biraz da korkudan erkenden bisey varsa gormek istiyorum cunku rutin kontrollerde hep bastan popoya falan olcuyolar kalbi atiyo diyip kalp sesini dinletiyolar ama midesi beyni kalbi iyi mi fonksiyonlari nasil damarlar nasil gelisimi nasil bisey demiyolar bende varsa bi sorunu bi an once bilmek istiyorum endise etmek cok kotu bisey
Orası öyle canım da 20 haftadan önce pek sonuç alamazsın yinede sen bilirsin rabbim meleğini sana bağışlasın sağlıkla

ben istanbul florance hastanesinde yaptirdim fakat uclu testim riskli cikmisti ondan sonra yaptim 18. ve 23.hafta olmak uzere iki kere yaptirmistim ozel saglik sigortaniz var ise cok iyi yoksa 585 tl

Ben ankara da yaptırdım. Servet ünsal tıp merkezi nde ali ipek bey var radyologa. Çok iyi bilgili ve efendi bir doktor. Fiyatı da 225tl. Ankarada yaşayıp da ayrıntili ultrason yaptıracak arkadaşlara tavsiye ederim ;)

Back
X