4haftalık hamileyim.yardım edin acil.

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
kızlar bugün çok az nokta kadar kahve akıntım oldu.belli belirsiz rengi kahvede değil. koyu krem gibi.doktoruma sordum iğne oluyorum hergün.ondan dedi. ama dikkat et dedi. bilgsi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum

canım sakin ol bişey yoktur...

cnm galiba sende öğretmensin.okulda biraz yoruluyorum. acaba izinmi alsam yrn için.hem haftasonu girer araya.kafam karıştı biranda
sen bilirsin ama sana bişey diyeyim mi güzelim...eğer sağlıklı bir gebelikse zaten sen de kalır o...ama yok sağlıksız bir gebelikse ne edersen et hiç faydası olmaz...ama lütfen stresi bırak...zarar verirsin bebişe

canım ne iğnesi benimde hamileliğimin 4. haftasında oldu hatta 1 hafta sürdü şuan 10. haftadayım şikayetim yok bebeğim sağlıklı benim doktorum progestan 200 mg yi sabah akşam kullanmam gerektiğini söyledi doktorun kanına baktımı pıhtılaşma yada kanda başka bir problem varsa bişey diyemem folik plusta kullanmanı öneririm istersen başka bir doktorada danış rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın kendine dikkat et sağlıklı hamilelikler...

büyük ihtimalle önemli bir şey yoktur ama kafana takıp üzülüp tedirgin olursan önemli olur.içini ferah tut.büyük ihtimalle biraz yorulmuşsundur.uzan dinlen rahatla bişiyin kalmaz merak etme.gebelikte bu tür şeyler yaşanır ve genellikle olağandır..doktorunda birşey yok demişse kafana takacak bir şey yok rahatla

en önemli şey moral moralin iyiyse sende iyisin bebeğinde rahat ol dinlen

canım altı haftalıkken düştü benim.adet günüm kan geldi kıp kırmızı ve adet olcam sandım neyse benle on gün kadar gitti sonra inanılmaz bir kan ve ağrı ile son buldu gebeliğim daha sonra gene hamile kaldığımda yine leke leke leke en sonunda adet gibi kanama ama bu şekildede gebeliğini devam ettirenlerde var dinlenerek hormon ilacı alarak sen alıştırma kendini bence gebeliğine sonu düşük olabilr çünkü ama inşallah olmazbilmiyorumkismile

ene biz avatar olrk ısım olrk ne kadan benzıyoruz öle :)))

nedne iğne oluyosun canım kan sulandırıcı mı

bi sorun yoktur inşallah bebegın hayırlı olsun :))))

bende acmayı dusunuyordum bu konuyu aynı şey benım de basıma geldı kahverengi lekenlenme oldu dun.o kadar cok korktum kı hemen hastaneye gıttık dun.düşük yapacam diye resmen ağlayarak gittim.sonra doktor ultrasona aldı bebeğimin kalp atışlarını dinletti ben 8.haftadan sonra duyarım sanıyordum ama 6.hafta da duymuş oldum.çok panık yapılcak bır durum olmadıgını ve fazla hareket halınde olmamı ıstedı.rapor yazdı işe gitmiyorum su an.ayrıca o iğneyı dun bende aldım 2 gun arayla 3 kere olmamıı ıstedi.(proluton depot)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…