- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
- Konu Sahibi SorunluyumSorunlu
Aklıma geldi de,askere giderken ailesiyle tanıştığımda son gece annesi gidip erkek arkadaşımın yanına yatmıştı hemde bende odadayken.O gece sabaha kadar nasıl üzüldüğümü anlatamam.Annesiyle pazara gitmiştik bigünde,bana terlik aldı hediye olarak.Bundan 6-7 ay önce yine ayrılınca bende artık bende olan ne var ne yoksa vermiştim erkek arkadaşıma.Eve gitmiş eşyalarla hemen söylemiş annesiyle ablasına.Anneside iyi bizde onun aldıklarını yollayalım bari ozaman demiş,birde ben o terliği koymayı unutmuşum,aklıma dahi gelmemişti terlikti.Kadın kalkıpta bak terliğide yollamamış demiş.Bunu erkek arkadaşım espirili bir halde anlatmıştı yada ben herşeye pozitif baktığımdan bu konuyada iyimser yaklaştım.Şimdi düşünüyorum da herşeyi ailesine yansıtıyor,hemde onların laflarını bana taşıyor.Baştan beri annesi ne konuşulsa hayırlısı diyor ağzının ucuyla.Ama garip olan ordayken benimle kızım kızımdı.Sonra erkek arkadaşım askere gidince arada aradılar beni,ben aradım iyi konuştu benle.Bazende aklıma çok tuhaf şeyler geliyor.Acaba birileri bişey mi yaptı diye düşünüyorum.Bu konuda benim düşüncelerimin doğruluğunu arttıran en büyük etken erkek arkadaşımın ağzından duyduğum bir olay.Diğeri ise 6-7 ay önceki ayrılığımızda da bana bir anda düşman gibi olmuştu.Pek becerikli tuttuğunu koparan biri değil ama en azından yufka yürekliydi.Barıştığımızda bana söylediği şey:Yüzüğü takınca daralıyodum bunalıyodum senden soğuyodum ama yüzüğü çıkarınca içim rahatlıyordu.Acaba bize büyümü yaptılar dedi.Bana göre bir erkeğin aklından geçicek yada ağzından duyulacak nadir bir konu bu.Bu konularla bilgisi olmayan bir erkek bunu söylemez diye düşünüyorum ve kafam bu konuda netleşiyor çok uzun süredir.
Son düzenleyen: Moderatör: