merhaba arkadaşlar ben de bugün itibari ile 4+4 hamileyim.bu ikinci olacak inşallah.oğlum 2 yaşında.ama yine de çok heyecenlıyım.kese ne zaman görünür acaba? hepinize sevgiler..opuyorumnanaktan
mrb arkadaşlar.benim ilk gebeliğim.5+2 olduk bugün.ilk randevum perşembe günü.umarım bi aksilik olmaz.eyvahedigeldismile
slm kızlar biz bugün ilk randevumuza gittik normalde sat 26 nisan ama geç döllenmeymiş 5+2 günlük dedi doktor.kesemizi gördük 23 haziranda da kalp atışlarını duyaya gitcez kısmatese inşallah duyarız o minik kalbi allah her isteyene nasip eder inşallah
canım çok sevindim...için rahatlamıştır....darısı minik kalbi duymaya....
slm kızlar biz bugün ilk randevumuza gittik normalde sat 26 nisan ama geç döllenmeymiş 5+2 günlük dedi doktor.kesemizi gördük 23 haziranda da kalp atışlarını duyaya gitcez kısmatese inşallah duyarız o minik kalbi allah her isteyene nasip eder inşallah
benim de sat 26 nisan.bugün itibariyle 5 hafta bitti.ama doktor bana geç ddöllenme falan demedi.
canım sat 26 nisansa hesaba göre 6 artı 2 oluyor...doktor mu 5 haftalık dedi...
tebrik ederim arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum darısı diğer arkadaşlarımızın başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?