5+1 hamileyim..siz de öyleyseniz gelin beraber paylaşalım..

slm kizlar bugun itibariyle 5+3 olduk calisan biriyim bikac gunluk izin aldim....evde sürekli uyuyorum...bikac saatte bi kestirmezsem olmuyo :uhm:normaldir dimi...bu arada persembe(10.06.2010)
gunu ilk doktor randevum var görebilirim umarim bebisimi ve umarim bi sorun yoktur :CüvCüv:
hoscakalinn

merhaba arkadaşlar ben de bugün itibari ile 4+4 hamileyim.bu ikinci olacak inşallah.oğlum 2 yaşında.ama yine de çok heyecenlıyım.kese ne zaman görünür acaba? hepinize sevgiler..opuyorumnanaktan

Merhaba, bende bugün itibari ile 4+4 hamileyim. şimdi doktordan geldim daha keseyi göremedi perşembe günü tekrar gideceğim. siz keseyi görebildiniz mi?

kizlar hepinizi tebrik ederim...insallah hersey hepimiz icin iyi gider....ben ilk gebeligimde 6 haftalikken ilk randevum olmustu... o zaman sadece kese gorunmustu....burda 12 haftadan once ilk randevuyu yapmiyolar zaten bisi gorunmuyor diye...beklemek ne zor ama yaaa....bana endilelerim yuzunden erken randevu verdiler...15 haziran o zaman 8 arti 1 oluyorum...gorunur heralde bebecikim de varsa eger.....kizlar sizler de haber verin randevularinizdan sonra.......opuyorum sizleriiiiii...

mrb arkadaşlar.benim ilk gebeliğim.5+2 olduk bugün.ilk randevum perşembe günü.umarım bi aksilik olmaz.eyvahedigeldismile

ben de 4+6 yım. keseyi gördük.ay sonunda da kalp atışları için gelin dedi dr. inşiallah bi terslik cıkmaz.
uyku ve kasık ağrısındna başka bişey hissetmıyroum ben.
bide karnım çok gergın.sanki yemeği çok akçırmışım gibi.
çatlak kremlerini araştırıyorum.siz ne düşünuyrsunuz bu konuda.

canım çatlaklar için genelde ilk 3 ay kullanmaya gerek yok diye biliyorum...cildi elastik tutmak önemli..kuru kalmamalı kesinlikle...lierac krem çok iyi diye biliyorum ben ama daha karar vermedim ne kullanacağıma...bi de göğüs için krem kullanmak gerekiyor mu ne dersiniz...

slm kızlar biz bugün ilk randevumuza gittik normalde sat 26 nisan ama geç döllenmeymiş 5+2 günlük dedi doktor.kesemizi gördük 23 haziranda da kalp atışlarını duyaya gitcez kısmatese inşallah duyarız o minik kalbi allah her isteyene nasip eder inşallah

canım çok sevindim...için rahatlamıştır....darısı minik kalbi duymaya....

benim de sat 26 nisan.bugün itibariyle 5 hafta bitti.ama doktor bana geç ddöllenme falan demedi.

canım sat 26 nisansa hesaba göre 6 artı 2 oluyor...doktor mu 5 haftalık dedi...

evet canım doktor dedi.biz 7 haziranda gittik doktora. doktor 4+5 günlük dedi. iinternetten bakınca da 6 hafta oluyo.ben de anlamadım ama, doktora inanıyorum artık. belki önümüzdeki randevuda daha netleşir kaç haftalık olduğu

tebrik ederim arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum darısı diğer arkadaşlarımızın başına.

kızlar kan testi yaptırdım bu sabah...birazdan sonuç alıcam..ilk muayene de salı günü.....bakalım ne çıkacak değer...

arkadaşlar bizde bugün itibariyle 5+2 olduk....doktorumuz 8.hafta gelin dedi kalp atışalarını duymak için hayırlısıyla inş....allah tüm hamile arkadaşlara hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin bebeklerini....bebek isteyen arkadaşlarada en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inş...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…