5-10 KİLO VERMEK İSTEYENLER HAYDİ DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE

Erener2307

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
649
331
103
BEN 1,67 BOYUNDA 63 KİLOYUM İDEALİM 58 KĞ.:110::110::110:

Bundan 3 yıl önce yine 63 kiloya çıktıgımda beynim tavana vurmuştu.hemen kollarımı sıvadım ve ozamanın meşhur dukan diyetini. yaptım.çok sevdiğim bir diyet oldu hem yedim hem kilo verdim.başlarda zorladı yalan değil ama verdikçe sevincimden deliriyordum.müthiş bir duygu :KK47: şimdi kafamda dukanla karışık yapmak istediğim bir diyet var.kesinlikle kilo verecegimize emin...

sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık su içine 1 yk elma sirkesi ve 1 çay kaşığı bal (bal olmazsa gitmiyoooo valla iğğğğğ:KK51: ama çok işe yarıyor )

KAHVALTI
sabahları omlet yada 1 yumurta omlete yulaf kepeği karıştırabilirsiniz.tok tutuyor.
kahve veya şekersiz çay veya süt
istediğiniz kadar yağsız veya az yağlı peynir
2.günki kahvaltıda bunların yanına yeşillik domates biber ekleyebilirsiniz. ama mutlak birgün kahvaltı yeşillikli bir gün yeşilliksiz.

Arada istediğiniz kadar kahve çay bitki çayı zero kola diet tüm içecekler olabilir.

ÖĞLEN
ızgara veya haşlama tavuk, et, ton balığı,normal balık istediğiniz kadar tüketin.yine bir gün yanında yeşillik var bir gün yok. brokoli,lahana pancar yoğurt (yağsız) istediğiniz kadar yiyin

arada 1 adet meyve muz elma portakal ne istersen cennet hurmasını tavsiye ederim.kabızlık için bire bire sıvı istediğin kadar

saat 5,30-6,30 gibi 1 kaşık çörek otu yağı acayip iştah keser (Akşam yemeğini az yicez canımız bişey çekmicek :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: yada gojide olabilir.

buarada çok acıkırsak 1 avuç sarı leblebi aç kalmak yooookkk :KK54:

AKŞAM
1 kase çorba mümkünse yağsız protein destekli bir akşam yemeği ama az miktarlarda olsun lütfen.
yoğurt istediğiniz kadar hatta ben çılbıra bayılırım.doya doya yiyin ama yumurta sarısı 2 olmasın beyazını istediğiniz kadar iyiyin.

gecede yatmadan ballı sirkeli su iç güp yatagaaaa

bunu 1 hafta düzenli yapın görüşelim bayanlar 2 kğ garanti üstü süpriz olsun bizeeee hadi bakalım kolay geleeee

etkili yöntemler bilen varsa yazın lütfen

kilolara ölümmmm :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Back