5 - 11 Aralık 2022 Haftalık Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koç

Sevgili Koç ve Yükselen Koç,

Bu hafta kariyerinde zirveye ulaşman için ihtiyaç duyduğun kuvvet sana verilmekte. Şans senden yana! Kadınlardan yana alacağın desteklerle umutlanacaksın. Dolunay’ın etkisi hayatında bu dönem atacağın imzaları ve yakın çevrenle ilgili sürpriz gelişmeleri de tetikliyor. O yüzden yeni bir dönem senin için başlıyor. Hazır mısın?

AŞK: Kalbi boş olan Koçlar, bu aralar aşkı sanal ortamlarda, uzaklarda bulabilirsiniz. Duygusal bir aşk hikayesi gündeminizi süsleyecek.

PARA: Kariyerinizdeki emeklerinizin karşılığını ani terfi ve zam artışıyla sevinebilirsiniz.

SAĞLIK: Stres sağlınızın en büyük düşmanı. İkili ilişkilerinizde var olan çatışmalar sizi demoralize edebilir, gün içerisinde mide rahatsızlıkları olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa,

Değişik bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Dolunayın etkisi finansal kazançlarınızı ilk etapta zorlarken, haftanın sonuna doğru bütün bulutların yavaş yavaş açıldığını, uluslararası konular, eğitim, sosyal medya alanında yapacağınız çalışmalar sonucunu verecek, işlerinizin açıldığını göreceksiniz. Yaradan sizi teste tabi tutarken sonuç sizin için güzel olacak.

AŞK: Aşk hayatınız bu dönem krize girmiş olabilir, parlamadan iletişime geçmeyi, sevgi dilinizi daha çok kullanmanızı tavsiye ederim.

PARA: Bu hafta kriz haftası, paranızı yönetebilirseniz daha iyi bir hafta size bekleyecek.

SAĞLIK: Bu hafta stresli olacağınızdan enerjinizi yüksek tutun.

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler,

Bu hafta kader kartları sizin için yeniden dağıtılıyor. Finansal anlamda yeni bir sürece giriyorsunuz. Ortak gelirleriniz bir taraftan artarken harcamalarınız da artış olabilir.

AŞK: Aşkta kaderi kararlar alma zamanı. Sözlere takılmadan gerçek sevgiye odaklanın.

PARA: Bu hafta hiç ummadığınız ekstra kazançlar elde edeceğiniz iş fırsatları gelebilir, krizlerin fırsat doğuracağını unutmayınız.

SAĞLIK: Ani gerçekleşen kaza, hastalık belirtileri sağlığınızı tehdit etmekte, trafikte bulunduğunuz ortamlarda dikkatli olun.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç,

Bu hafta Dolunay sizi kurt kadına dönüştürebilir. Beklenmedik şekilde ortaya çıkan sizin dışınızdaki sorunlara yaklaşımınız zekanızla olursa, o zaman karlı çıkacağınız bir dönemin içerisine gireceksiniz.

AŞK: Aşkta çalım yiyen sevgili Yengeç, sevinme zamanları. Aşkta güzel günler başlamakta, iletişime ağırlık ver. Ocak’ın ortalarından itibaren daha rahat edeceksin.

PARA: Bu hafta finansal olarak eksileri oynasan da, ak akçelerini neden ortaya çıkarmıyorsun? Duygusal değil, finansal düşün. Bütünsel para akışına katıl ki sana daha çok gelsin.

SAĞLIK: Bu hafta sağlıkla ilgili soğuk algınlığı, bacak ve eklem ağrıları yaşayabilirsiniz dikkat!

Aslan ve Yükselen Aslan

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan,

Dolunayın etkisi arkadaşlıklarınızı teste tabi tutacak. Gerek iş gerekse sosyal çevrenizde tartışmalar kopmalar yaşanabilir. Bu hafta günlük akışınızı daha iyi yöneteceksiniz.

AŞK: Aşkta geçen ayın sonuçlarını deneyimleme zamanı. Artısıyla eksisiyle karar alabilirsiniz.

PARA: Bu hafta kazanç elde edeceğiniz yeni iş fırsatlarını yakın çevrenizden alabilirsiniz. Atacağınız adımlar kalıcılık verecektir.

SAĞLIK: Nihayet sizin sağlığınız ve sevdiklerinizle ilgili güzel haberler alma zamanı. Ayrıca iş ortamınızda arzu ettiğiniz çalışma ortamını elde edeceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Sevgili Başak ve Yükselen Başak,

Dolunay’ın haftasına kariyerinizde yaşayacağınız olaylar damga vuracak. Her şekilde sakin kalmanızı tavsiye ederim. Bu haftadan itibaren aşktan yana daha fazla şansınız artmakta, sevdikleriniz varsa çocuklarınızla keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz.

AŞK: Aşkta keyifli zamanlar başlamakta haftaya ilişkinizle ilgili alacağınız kararlar damga vuracak, kalıcı ileriye yönelik evlilik ya ayrılık kararı alınabilir.

PARA: Bu hafta yatırım araçlarınızdan kazanç elde etme zamanı. Alım satımlarınızdan bu hafta itibariyle kazançlar elde edeceksiniz.

SAĞLIK: Soğuk algınlığı boğaz enfeksiyonlarına dikkat kendinizi sıcak tutun.

Terazi ve Yükselen Terazi

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi,

Bu hafta Dolunay’ın etkisi ile hayatınızda uluslararası platformlarda gayretlerinizin sonuçlarını alacaksınız. Hem kariyeriniz hem de aileniz açısından sürpriz gelişmeler yaşayacaksınız.

AŞK: Aşkta yaşayacağınız gelişmeler ilişkinizde uyumu arttıracak.

PARA: Bu hafta finansal anlamda yapmış olduğunuz mücadelenin sonuçlarını alacaksınız.

SAĞLIK: Zihnen kendinizi toparlamalı yeme içme fasıllarını abartmamalısınız.

Akrep ve Yükselen Akrep

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep,

Sağlık ve parasal alandaki ödemeler yüzünden kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Yalnız unutmayın ki, gökyüzü size destek vermekte, bu haftadan itibaren yapacağınız yeni iş kontratları sürpriz seyahatler enerjinizi yükseltecek.

AŞK: Aşktaki bakış açınızı pozitife yönlendirmenizde fayda var. Kalbi boş olanlar, yakın çevrenizle çıkacağınız bir tatilde hayatınızın aşkını bulacaksınız.

PARA: Bu haftadan itibaren ek gelir fırsatları, yakın çevreniz, networkunuz aracılığıyla gelecek; emeklerinizin karşılığını alacaksınız.

SAĞLIK: Migren ağrıları, göz hastalıklarının nüksetmesi kazalara açık bir hafta dikkat!

Yay ve Yükselen Yay

Sevgili Yay ve Yükselen Yay,

Dolunay’ın etkisi ikili ilişkilerinizdeki sorunları açığa çıkaracak. Kalıcı kararlar hem aşk hayatınızda hem de çalışma hayatınızda vermeniz olası. Sürpriz kalıcı ek gelirler yeni kazançlar elde edebilirsiniz.

AŞK: İlişkiniz içerisinde gördüğünüz değer ilişkinizle ilgili alacağınız kararları belirleyecek.

PARA: Bu hafta finansal anlamda ailenizden destek göreceğiniz finansal olarak karlı bir iş teklifi alabilirsiniz. Bu bağlamda parasal anlamda seviniyorsunuz.

SAĞLIK: Stres kaynaklı ani ağlama krizleri yaşayabilirsiniz Bu hafta açık havada gezmek, arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelecek.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak,

Dolunay’ın etkisi çalışma hayatınızda var olan problemleri açığa çıkartacak çalışma arkadaşlarınızla olan iletişime özen gösterin. Enerjiniz yavaş yavaş yükseliyor zorlu günleri geride bırakıyorsunuz, ışıltınız her geçen gün daha da artacak.

AŞK: Aşktaki modunuz inişli çıkışlı sizi oldukça yormakta ancak ilişkiyi kalıcı kılanın da iniş ve çıkışlar olduğunu unutmayın. Kalbi boş olanlar bu hafta hayatlarında uzun süreli yer alacak.

PARA: Bu hafta finansal geliriniz artamaya başlıyor, özellikle hobilerinizden maddi kazançlar elde edebilirsiniz.

SAĞLIK: Sizin ya da aile bireylerinizin sağlık sorunları bu haftadan itibaren ortaya çıkabilir. Ailecek evcil hayvanınızda dahil rutin kontrollerinizi yaptırın.

Kova ve Yükselen Kova

Sevgili Kova ve Yükselen Kova,

Dolunay’ın etkisi aşk hayatınızdaki sorunları açığa çıkartmakta, sakin kalmanızı tavsiye ederim. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili sorunlar gündeminizi oluşturabilir. Bu hafta kendinize daha fazla vakit ayırın, dua ve meditasyonla enerjinizi yükseltiniz.

AŞK: Aşkta sıkıntılı zamanlar yaşayabilirsiniz. Unutmayın ki, sular bulanmadan durulmaz bu haftayı atlattınız mı aşkta mutluluk zamanları.

PARA: Sürpriz kazançları elde edeceğiniz bir haftanın içerisindesiniz. Bu bağlamda atacağınız adımlar size katkı sağlayacak.

SAĞLIK: Beslenme ve yaşam şeklinize özen gösterin. sirkadiyen sisteme göre yaşam şeklinizi düzenlemekte fayda var.

Balık ve Yükselen Balık

Sevgili Balık ve Yükselen Balık

Dolunay’ın etkisini kaderi olarak deneyimlerdensiniz. Bu bağlamda, miras konuları aile büyüklerinin sağlık sorunları aynı zamanda ev taşınma toparlama gibi konular ön planda olacak.

AŞK: Aşkta keyifli zamanlar başlıyor. Sosyal ortamlarda kalbiniz boşsa aşkı bulabilirsiniz, kalbiniz dolu ise sevgilinizle gecelere akacaksınız.

PARA: Bu hafta kazanç için mücadele zamanı yapacağınız uluslararası çalışmalar, eğitim, danışmanlık, sosyal medya ile ilgili kazançlar olası.

SAĞLIK: Kariyerinizle ilgili eforunuz sağlığınızı tehdit etmekte. Evet, çalışmak güzeldir, ancak daha ileriye atılmak için dinlenmelisiniz.

Arzum Koyuncu

KOÇ BURCU
Sevgili Koç; haftaya maddi kaynaklarınız, ürettikleriniz, kazançlarınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek ve etkisi 15 gün sürecek olacak dolunay etkisiyle; yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat, medya konularında belirsizlikler belirli hale geliyor. Dikkat etmeniz gereken husus ise bilgi karmaşası içinde kalıp neyin doğru, neyin yanlış olduğunu anlamak olabilir. Bu süreçte en iyisini siz biliyor olacaksınız. Sosyal çevrenizden ve otoritelerden ise destekleneceksiniz. Hafta sonunda; ev ve ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Harika bir hafta diliyorum.

BOĞA BURCU
Sevgili Boğa; haftaya kendinizi iyi hissederek başlıyorsunuz. Ani fevri tutumlar sergileyebilir, içiniz içinize sığmayabilir. Hafta ortasında gerçekleşecek ve etkisi 15 gün sürecek olacak dolunay etkisiyle; maddi kaynaklar, kazançlar, ödemeler, borçlar, vergi gibi konularda belirsizlikler belirli hale geliyor. Dikkat etmeniz gereken ise sosyal çevreniz olacak. Borç alma-verme zamanında değilsiniz kandırılabilirsiniz. Yanlış yatırım yapabilirsiniz. Ayrıca iş hayatınızda daha önceden konuşulmuş ama hayata geçememiş konularla ilgili bir anlaşma yapabilir, sözleşme imzalayabilirsiniz. Harika bir hafta diliyorum.

İKİZLER BURCU
Sevgili İkizler; haftaya içe çekilerek, ruhsal olarak yalnız kalmak isteyerek başlayabilirsiniz. Farkındalığınızın yükseldiği bir hafta geçirebilirsiniz. Sağlığınıza ve psikolojinize dikkat etmelisiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek ve etkisi 15 gün sürecek olacak dolunay etkisiyle; fiziksel değişim, sağlık, ilişki ya da ortaklıkla ilgili konularda belirsizlikler belirli hale geliyor. Kariyer ve iş hayatınızda dikkatli olmalısınız çünkü yanılabilirsiniz. Kandırılma ihtimaliniz yüksek. Yurt dışı, eğitim, seyahat, uzak akrabalarla ilgili konularda ise kalıcı kararlar alabilirsiniz. Hafta sonunda; maddi kaynaklar ve para konuları gündeminize gelebilir. Harika bir hafta diliyorum.

YENGEÇ BURCU
Sevgili Yengeç; haftaya sosyalleşerek, arkadaşlarınızla zaman geçirerek başlayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde şok edici gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta ortasında gerçekleşecek ve etkisi 15 gün sürecek olacak dolunay etkisiyle; hastane, sağlık, psikolojik süreçlerle ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor. Gizli düşmanlarınızın söylediklerine dikkat etmelisiniz yanılma payınız yüksek olacak. Maddi açıdan dikkatli olmalısınız. Eğitim, seyahat, yurt dışı, hukuk, uzak akrabalarla ilgili hayal kırıkları gerçekleşebilir. Hafta sonunda; iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Duygusal olarak kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Harika bir hafta diliyorum.

ASLAN BURCU
Sevgili Aslan; haftaya kariyer ve iş hayatınıza odaklanarak başlıyorsunuz, ani değişimler gerçekleşebilir. Hafta ortasında gerçekleşecek ve etkisi 15 gün sürecek olacak dolunay etkisiyle; sosyal çevre, arkadaşlarınızla ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor. Ayrıca sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Borç alma-verme konusunda dikkatli olmalısınız, dolandırılmaya açıksınız. Partnerle ise kalıcı adımlar atabilirsiniz. Eski aşklar karşınıza çıkabilir. Hafta sonunda; duygusal olarak içe çekilebilir yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak, maneviyata yönelmek iyi gelecektir. Ev ve ailenizle ilgilenebilirsiniz. Harika bir hafta diliyorum.

BAŞAK BURCU
Sevgili Başak; haftaya yurt dışı, eğitim, seyahat, akademik kariyer, hukuk, uzak akraba konularıyla ilgilenerek başlayabilirsiniz ve ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek ve etkisi 15 gün sürecek olacak dolunay etkisiyle; kariyer ve iş hayatınızla ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor. Kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Ayrıca partner ya da ortakla ilgili hayal kırıklıkları gerçekleşebilir, her söylenene hemen inanmanızı tavsiye etmiyorum. Eski aşklar da karşınıza çıkabilir. Ayrıca bu süreçte vereceğiniz kararlar kalıcı ve uzun vadeli olacaktır. Harika bir hafta diliyorum.

TERAZİ BURCU
Sevgili Terazi; haftaya para, finans, cinsellik ve sağlık konularıyla ilgilenerek başlıyorsunuz. Ani kararlar alabilirsiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek ve etkisi 15 gün sürecek olacak dolunay etkisiyle; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk, uzak akraba konularıyla ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor. Geçmişte konuşulan ama yapılmayan konular tekrar gündeminize gelebilir. Sağlığınıza ve yanınızda çalışanlara dikkat etmelisiniz. Her söylenen hemen inanmayın. Aşk, hobi, sağlık, borsa gibi konularda ise kalıcı kararlar alabilirsiniz. Hafta sonunda; kariyer, iş, aile konuları gündeminize gelebilir. Harika bir hafta diliyorum.

AKREP BURCU
Sevgili Akrep; haftaya partner, ortaklık, mahkeme konularıyla ilgilenerek başlıyorsunuz ve ani haberler alabilirsiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek ve etkisi 15 gün sürecek olacak dolunay etkisiyle; ameliyat, sağlık, vergi, borçlar, finans konularıyla ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor. Bu süreçte kandırılmamaya dikkat etmelisiniz. Özellikle de aşk, çocuk, borsadan dolayı para kayıpları gerçekleşebilir. Aile ve evinizle ilgili ise kalıcı kararlar alabilirisiniz. Hafta sonunda; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Harika bir hafta diliyorum.

YAY BURCU
Sevgili Yay; haftaya çalışma hayatı, gündelik işler, sağlık konularıyla ilgilenerek ve şaşırtıcı gelişmelerle başlıyorsunuz. Hafta ortasında gerçekleşecek ve etkisi 15 gün sürecek olacak dolunay etkisiyle; evlilik, ilişkiler, eski aşklar, ortaklık konularıyla ilgili belirsiz olan konular belirli hale gelirken, dikkatli olmalısınız. Çünkü yanılma payınız yüksek. Vereceğiniz karar kalıcı ve uzun vadeli olacaktır. Hafta sonunda ise; aile, sevdikleriniz, ameliyat, sağlık, finans konuları gündeminize gelebilir. Harika bir hafta diliyorum.

OĞLAK BURCU
Sevgili Oğlak; haftaya aşk, çocuk, flört, borsa gibi konularda ani olumlu gelişmelerle başlıyorsunuz. Hafta ortasında gerçekleşecek ve etkisi 15 gün sürecek olacak dolunay etkisiyle; çalışma hayatı, evcil hayvanlarınız, sağlık, yanınızda çalışanlarla ilgili belirsiz konular belirli hale geliyor. Bu süreçte her söylenene hemen inanmayın çünkü kandırılma ihtimalini yüksek. Sakin kalmaya çalışmalısınız. Ama atmanız gereken ve geciken imzalarınız varsa bu imzayı atabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta sonunda; partner, ortak, yakın arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Harika bir hafta diliyorum.

KOVA BURCU
Sevgili Kova; haftaya ev ve ailenizle ilgili şok edici gelişmelerle başlayabilirsiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek ve etkisi 15 gün sürecek olacak dolunay etkisiyle; aşk, çocuk, tatil, hobi, borsa konularında belirsizlikler belirli hale geliyor. Dikkat etmeniz gereken konu ise harcamalarınız olacak. Kandırılabilir, para kayıpları yaşayabilirsiniz. Geçmişte konuşulan ama yarım kalan işlerinizi tamamlama kararı alabilirsiniz. Hafta sonunda; çalışma hayatı, aile, gündelik işler, evcil hayvanlarınız, sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Harika bir hafta diliyorum.

BALIK BURCU
Sevgili Balık; haftaya yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat konularıyla başlıyorsunuz ama ani sorunlar gerçekleşebilir özellikle de trafikte dikkatli olmalısınız. Hafta ortasında gerçekleşecek ve etkisi 15 gün sürecek olacak dolunay etkisiyle; ev, aile- kariyer hayatınızla ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor ama hayal kırıklıkları gerçekleşebilir ve gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Söylenen yalan yanlış bilgiler olabilir, dikkatli olmalısınız. Hafta sonunda; aşk, çocuk, tatil, borsa, sanat, eğlence konularıyla ilgilenerek güzel bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Harika bir hafta diliyorum.

Dilara Yıldızhan

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Neptün’ün Balık burcundaki geri hareketini sonlandırmasıyla içinizdeki belirsizliklerden kurtuluyorsunuz. Takıntılı problemler ve kişilerle olan ilişkinize yön verebilirsiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün ileri hareketi, iş ve ilişkilerle ilgili düşüncelerinizi netleştiriyor. Yaşadığınız sorunlarda sizin de payınız olduğunu görüyorsunuz.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün ileri hareketine geçmesi, boş hayaller kurduğunuzu gösterebilir, iş hayatınızdaki doğru ve yanlışları fark edebilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün ileri hareketine başlaması, hukuksal ve bireysel haklılıklarınızı ortaya çıkarabilir. Mahkeme ve devlet işlerinizin sonuçlanmasıyla enerjiniz artabilir.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Neptün’ün Balık burcunda ileri hareketine başlaması, özgüveninizin kırıldığı konularda iyileşmenizi sağlıyor. Bildiklerinizi daha kolayca uygulayabilirsiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün ileri hareketine başlamasıyla insanlarla yaşadığınız sorunları çözümlüyorsunuz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Neptün Balık burcunda ileri hareketine geçmesi, istediğiniz düzene geçmenizi kolaylaştırıyor. Özellikle çalışma hayatında yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Balık burcunda ileri hareketine başlayan Neptün ile soru işaretlerinizden kurtuluyorsunuz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Neptün’ün Balık burcundaki geri hareketinin sonlanması, aile içi sorunları sonlandırabilir.

Oğlak

Sevgili Oğlak burçları ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Balık burcundaki Neptün ileri hareketine başlaması ilişkilerinizi yeniden şekillendiriyor. Yakın çevrenizle yaşadığınız negatiflikler size gerçekleri gösterebilir.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün ileri hareketiyle parasal sorunlarınızı çözüyorsunuz. Ortaklıklarınızdaki yanlış yönlendirmelerin doğrusunu görebilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, burcunuzdaki geri hareketini sonlandıran Neptün ile gerçekte yaşadığınız hayat ve sizin onu nasıl gördüğünüz ayrımını net bir şekilde yapabilirsiniz.

Aygül Aydın

5 Aralık Pazartesi günü Ay Boğa burcunda güne başlıyoruz. İştah artışına dikkat edilmesi gereken bir gün. Özellikle bugün öğlen saatlerinde kuracak olduğunuz etkileşimler size rehberlik edebilir. Akşam saatlerinde ise ani ve öngörülemez hareketlerde bulunabiliriz. Bu etki iki yönlü çalışabilir. Ya tahammülsüz ve fevri olabilir ya da vizyoner ve yeni fikirlerle atak yapabiliriz.

6 Aralık Salı Günü gerçekleşecek Merkür Jüpiter karesi yaklaşık 2-3 gün etkisini gösterecektir. Kibirden ve fanatizmden uzak durmak gerekiyor. Ben bilirim ben haklıyım ben doğruyum demek kimseye hiçbir şeye yaramayacak. Yanlış anlama ve anlaşmalardan ve abartılı iletişimden kaçınmak önemli rol oynuyor. Ancak iletişim bir yana özellikle akşam saatlerinde duygusal anlamda derinleşebileceğimiz ve kaygı endişe ve korkularımızı yenebileceğimiz fırsatlar elde edebiliriz. Dua, dilek niyet gibi çalışmalar için de etkin bir akşam olacaktır. Saat 23:48 de Ay, terazi burcuna geçiyor. Önümüzdeki iki buçuk gün sosyallik, seyahat ve etkin iletişim hayatımızda daha önemli rol oynamaya başlayacak. Duygusal anlamda değişkenlikler, merak, alternatif planlar bu dönemde daha yoğun olabilir.

7 Aralık Çarşamba günü; Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Ve retrosuyla beraber 11 Şubat’a kadar Oğlak burcuna hareketine devam edecek. Her türlü iletişimde daha istikrarlı girişken, somut ve ciddi olabiliriz. Nüktedan kişiliğimiz daha ön plana çıkabilir. Özellikle bu süreçte emrivaki yapmamaya özen göstermekte fayda var. İş görüşmeleri yapmak, yeni bir işe başvurmak, ticari anlaşmalara adım atmak için de uygun bir süreçtir. Merkür Oğlak burcunda hareket ederken özellikle lider ve öncü vasfı taşıyan kişilerin söylemleri daha ön planda olacaktır. Ve Seçim ile ilgili süreç ve bir adayın ortaya çıkması da gündemde yerini alacaktır.

8 Aralık Perşembe Günü; İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek. Dolunay ile ilgili ayrıntılı yazıyı sizlerle bir sonraki yazıda paylaşacağız. Ay Mars kavuşumu ve Güneş Mars karşıtlığı güne damgasını vuracak. Zaten dolunay gerginliği üzerimizdeyken bir de Güneş karşıtlığı x5 şekilde gerginliğe sebep olabilir. Ateş, yangın, hızlı hareket etmekten doğan kazalar, İletişim aşırılıkları ve kazaları, trafik araç ve agresiflikten doğan hatalar gündemde yerini fazlaca alabilir.

9 Aralık Cuma Günü; Ay Venüs karşıtlığı ve Ay Jüpiter karesi ile güne merhaba dediğimiz için özellikle sabah saatlerinde sevgi dilimizi ifade etmekte ve kendimizi değerli hissetmekte güçlük çekebiliriz. Abartılı duygulara yine de dikkat etmekte fayda var. Özellikle Venüs Jüpiter karesi gerçekleşeceğinden, ilişkileriniz ciddi sıkıntıları aşmak durumunda kalabilir, Tatlı krizleri aktif olabilir ve lüzumsuz alışverişler yapma eğiliminde olabiliriz. Özellikle 2-3 gün bu etkilere dikkat. Saat 10:48 de Ay, Yengeç burcuna geçiyor. Ev ve aileyle daha çok ilgilenebilir iki buçuk gün boyunca geçmiş ve hatıralardan daha çok beslenebiliriz.

10 Aralık Cumartesi Günü Venüs, Oğlak burcuna geçiyor. Hem kendimizi hem zevk ve keyif aldığımız konuları daha ciddi bir şekilde değerlendirmeye başlayacağız. Merkür’ün ardından Venüs’ün de Oğlak burcunda kendini göstermesi ile birlikte iş, kariyer, statü, maaş konularındaki değişimler daha çok gündeme gelebilir. Özellikle kadın liderlerin yaptıkları veya kadın liderler ile ilgili konular gündemde daha çok yerini alabilir. 3 Ocak tarihine kadar Venüs Oğlak burcunda seyahatine devam ederken daha çok gerek kişisel gerek sosyal, arkadaş ilişkilerinde duyguların, arzuların, isteklerin yönlendirici olmasına nazaran, gerçekçilik, güvenilirlik ve toplumsal, sosyal normlar çok daha yönlendirici olabilecektir. Kurallar kurallar ve kurallar. Akşam saatleri sürpriz gelişmelere açık olacağız. Yenilikçi ve vizyoner saatler olacaktır.

11 Aralık Pazar günü ise özellikle sabaha karşı gördüğünüz rüyaları not etmenizi öneririm. Önemli etkiler barındırıyor olabilirler. Akşam saatlerinde manipülasyonlara ve paranoid takıntılara dikkat etmekte fayda var. Geçici etki olduğundan özellikle akşam 5 sularında sakinliğinizi korumanız faydanıza olacaktır. Buna nazaran saat 21 suları da şanslı saatler olacaktır. Her türlü dua ve ritüelistik çalışmalarınızı bu saatlerde yapabilirsiniz. 23:08 sularında Ay Aslan burcuna geçiyor. Ve iki buçuk gün boyunca seyrine Aslan’da devam edecek. Kişisel bakım yapmak, ilişki ya da çocuklar ile kaliteli vakit geçirmek için uygun zamanlardır. Size keyif veren konulara daha çok odaklanabilirsiniz.

Önce kendinize sonra sevdiklerinize çok iyi bakın

Yiğithan Akman

YÜKSELEN KOÇ
Hafta başında olaylara karşı gereğinden fazla iyimser yaklaşmamaya dikkat edilmeli. Özellikle de maddi konularda risk almaktan kaçınmak önemli. Yakın arkadaşlarla, kardeşlerle olan iletişimde gerginlikler yaşanabilir. Bu hafta ileri dönük planlara dair aceleyle karar vermek yerine daha araştırmacı olmakta fayda var.

YÜKSELEN BOĞA
Aşırı harcamalardan kaçınıp, maddi konularda vereceğiniz sözlerin gerçekliğini iyice tartmanız gereken bir hafta. Kazançlarınız gündeminizde olacak. Bu hafta risk almadan, bilgisine güvendiğiniz insanların tavsiyelerini değerlendirmeye çalışın.

YÜKSELEN İKİZLER
İkili ilişkilerinizde ya da ortaklı işlerinizde sert tavırlardan uzak durmanız gereken bu hafta kendinize dair önemli kararlar almak isteyeceksiniz. Üstlendiğiniz sorumluluklarda yaptıklarınızla istediklerinizin dengesini kurmaya özen gösterin.

YÜKSELEN YENGEÇ
Çalışma hayatınızda tutabileceğiniz sözleri vermeye gayret etmeniz gereken bu hafta beslenmenize de dikkat etmeniz önemli olacak. Psikolojik olarak gergin hissedebilir, gerçekleştiremediklerinize odaklanabilirsiniz. Elinizde olmayan konuları akışa bırakmaya çalışın.

YÜKSELEN ASLAN
Hafta başında aşk hayatında kıskançlıklar ya da çocuklarınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.
Beklenmedik gelişmelerle ilgilenmek keyfinizi kaçırabilir. Sosyal hayatınızda da fevri davranışlardan uzak durun. Eşinizden bu konuda destek alabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK
Aile içindeki tartışmaları çok büyütmemeye, evle ilgili abartı harcamalardan uzak durmaya dikkat edilmesi gereken bir hafta. İş hayatı ve yöneticilerle diyaloglar da gündemde olacak. Üzerinde çalıştığınız konuların detaylarına hakim olmak fayda sağlayacak.

YÜKSELEN TERAZİ
Hafta başında sağlığınıza ve çalışma ortamındaki diyaloglara özen göstermenizde fayda var.
Yurt dışı ile ilgili işlerde, eğitim konularında çıkabilecek pürüzlere karşı sakin tepki verin. Olaylara geniş bakış açısı ile yaklaşmak yaratıcı çözümler bulmanızı destekleyecektir.

YÜKSELEN AKREP
Hafta başında harcamalar konusunda aşırıya kaçmamaya dikkat edilmeli. Aşk hayatında da hayal kırıklıkları yaşamamak için her söze itibar etmemek önemli. Huzursuzluk yaratan konuları çözümlemek mümkün. Fakat krizli olayların içine girmemeye çalışılmalı.

YÜKSELEN YAY
Evle ya da ebeveynlerle ilgili harcamalarda artış olabilecek bir hafta. Sağlığa, beslenmeye de dikkat edilmeli. İkili ilişkilerde ani karar almamak, sert söylemlerden uzak durmak uzun vadede güzel sonuçlar verecek.

YÜKSELEN OĞLAK
Hafta başında rekabetle, gizli düşmanlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Aniden gündeme gelen beklenmedik konularla karşılaşabilirsiniz. Çalışma hayatınız, günlük düzeniniz ön planda olacak. Çalışma arkadaşlarınızla çatışmamaya dikkat edin.

YÜKSELEN KOVA
Arkadaşlar ve gruplar içinde çatışmalar yaşayabileceğiniz bu hafta iddialı sözler vermemeye gayret edin. Aşk hayatınızda da çabuk karar almamak, çocuklarınızla ilgili konularda sakin düşünerek adım atmak önemli. Hırsa yenik düşmemek, daha sonrasında keyifli vakit geçirmenize yardımcı olacak.

YÜKSELEN BALIK
Hafta başında, iş hayatında gerçekçi karar vermek ve sert söylemlerden uzak durmak önemli. Sizi şaşırtan haberler alabilirsiniz. Aileyle, ebeveynlerle ilgili konularda daha aktif olmanız gerekebilir. Ev kazalarına karşı dikkatli olunmalı.
Hepimize sakinliğimizi koruduğumuz bir hafta olması dileğimle.

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu​

KOÇ: İki hafta önce harekete geçtiğiniz konular aniden sonuca ulaşacak. Burada dikkat etmeniz gereken sizin tezcanlı davranmaktan kaçınmanız. Maddi ya da manevi yaralarınızı saracaksınız.

BOĞA: Haftaya ani ve fevri davranma potansiyeliyle başlıyorsunuz. Pire için yorgan yakmayın. İştahınız açık. Kontrollü yemeye çalışın. Sosyal çevreniz genişliyor. Bir hayaliniz gerçekleşebilir.

İKİZLER: Bu hafta burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile son iki haftada aksiyon aldığınız konuların olaylı bir şekilde sonuçlanması mümkün. Öfke kontrolü yapmanız ve fevri davranmamanız gerekiyor.

YENGEÇ: Geçmişte kaldığını düşündüğünüz bazı olaylar aniden bir şekilde önünüze gelebilir. Bu da psikolojik olarak sizi yoracak. Günlük işlerinize yönelerek odağınızı değiştirin. Bekarlar için ikinci evlilik şansı var.

ASLAN: Arkadaş çevrenizde ani tartışma ve sorunlar çıkabilir. Siz sevdiklerinize odaklanın. Kariyeriniz ya da kısa vadeli hedefinizle ilgili ani gelişmeler mümkün.Siz bu durumda dengede kalmaya çalışın.

BAŞAK: Bu hafta işte veya evde güç mücadelesine girme riskiniz yüksek. Öfke kontrolü yapmakta zorlanacaksınız. Yurtdışı, eğitim, hukuk, yolculuklarla ilgili konularda bir anda güzel gelişmeler olacak.

TERAZİ: Eğitim, yolculuk, anlaşmalar ve yakın çevre ilişkilerinizle ilgili bazı konularda netleşmeleri yaşayacağınız bir hafta. Disiplinle ve sorumlulukla hareket ettiyseniz sonucun iyi olacağını bilmelisiniz.

AKREP: Kazançlarınıza odaklandığınız bu dönemde, bir anda ummadığınız bir masraf çıkabilir. Ateşli hastalıklara karşı temkinli olmalısınız. Aşk ve çocuk konularında şans yanınızda.

YAY: Son on gün içinde harekete geçtiğiniz konularda gelişmelerin netleşeceği bir haftadasınız. Aile içinde güç mücadelesine girmeyin. Bekarlar için evlilik fırsatı var. Emlak yatırımı yapabilirsiniz.

OĞLAK: Ateşli hastalıklara karşı dikkatli olmanız gereken bir haftadasınız. Aklınız başka, kalbiniz başka şey isteyeceği için arada kalacaksınız. Bu defalık kalbinizin sesini dinleyin. Bekarsanız yakın çevreden yeni bir kısmet çıkabilir.

KOVA: Sosyal ortamlarda bulunacağınız, güzel zaman geçireceğiniz bir haftadasınız. Sorumluluk aldığınız oranda anlaşmalar yapma fırsatı var. Duygularınızı yönetmekte zorlanacaksınız.

BALIK: Kısa vadeli hedefinizle ilgili olayların belirginleşeceği bir hafta. Aniden gelişen zorlayıcı olaylara karşı dikkat edin. Şansınız İlahi desteğin 20 Aralık tarihine kadar güçlü bir şekilde yanınızda oluşu.

Aysun Koç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…