Ben yasadim beta hcg 2 kat artmamaya başladı kese de 5 haftalikken gozukmedi sol tupumde keseyi gorduler dis gebelik teshisi kondu ve bebegi dusurdulerBurda acemiyim ilk defa üye oldum.
Adet son gününe göre 5+2 haftalık hamileyim perşembe günü adet başlama tarifim o gün kan verdim 176 çıktı beta hcg cuma verdim 340 pazar verdim 570 ilerlemesi nasıl bugun daha adetimin geçikmesi 3 cü günü ve hala kesem gözükmedi bu durumu yaşayanınız varmı ?
Peki geç döllenme olamazmı ? Yani kesin dış gebelikmi ?Ben yasadim beta hcg 2 kat artmamaya başladı kese de 5 haftalikken gozukmedi sol tupumde keseyi gorduler dis gebelik teshisi kondu ve bebegi dusurduler
Hemen hemen aynı şekilde ilerledi benimde özel bir doktora gidip dış gebelikten korktuğumu söyledim alttan ultrasonla baktı ve mucizemi 4 haftalıkken gördük hcg yavaş diye korkma seninle olumlu konuşan bir doktor bulana kadar bebeğinden vazgeçme 3 kere doktor değiştirdim sağlıksız alalım kesenin şekli bozulmuş diyen doktordan çıkıp profesöre gittim ve kesen çok normal hiçbir sıkıntı yok lütfen bekleyelim tutunacak gibi görünüyor dedi, kanamalı ve ağrılı geçiyor şuan 6+5 hastanede yatıyorum dün kalp atışını bile duyduk bebekte sıkıntı yok dedi doktorum. İnşallah seninde bebrğin sağlıkla büyür ve kucağına alırsın.Burda acemiyim ilk defa üye oldum.
Adet son gününe göre 5+2 haftalık hamileyim perşembe günü adet başlama tarifim o gün kan verdim 176 çıktı beta hcg cuma verdim 340 pazar verdim 570 ilerlemesi nasıl bugun daha adetimin geçikmesi 3 cü günü ve hala kesem gözükmedi bu durumu yaşayanınız varmı ?
İnşallah çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur bi ümidle bekliyorumHemen hemen aynı şekilde ilerledi benimde özel bir doktora gidip dış gebelikten korktuğumu söyledim alttan ultrasonla baktı ve mucizemi 4 haftalıkken gördük hcg yavaş diye korkma seninle olumlu konuşan bir doktor bulana kadar bebeğinden vazgeçme 3 kere doktor değiştirdim sağlıksız alalım kesenin şekli bozulmuş diyen doktordan çıkıp profesöre gittim ve kesen çok normal hiçbir sıkıntı yok lütfen bekleyelim tutunacak gibi görünüyor dedi, kanamalı ve ağrılı geçiyor şuan 6+5 hastanede yatıyorum dün kalp atışını bile duyduk bebekte sıkıntı yok dedi doktorum. İnşallah seninde bebrğin sağlıkla büyür ve kucağına alırsın.
Alttan ultrasonla bakmalarını rica edin dış gebelikse de değilsede o şekilde anlaşılır korkmayın bebeğe hiçbir zararı yok.İnşallah çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur bi ümidle bekliyorum
Canım merhaba beta HCG %60 oranında yükselmesi yeterli oluyor. O yüzden sonucun güzel gördüm ben. Ben 5+4 um keseyi tam 5 te gördük. 4+5 te beta HCG 4700 du. Ama ben erken yumurtlamam oldu o yüzden değer bu kadar yüksek diye tahmin ediyorum. Beta HCG en az 3000 olması lazım kese için. 4 gün sonra bence görürsünüzBurda acemiyim ilk defa üye oldum.
Bu kesin bilgi değil benim beta hcg 526 iken kesem göründü. Kişiden kişiye değişiyor bu durum.Kesenin karından gözükmesi için değerin 3000’lerde olması gerekir. vajinal ultrasonda ise 1000‘lerde. Değerinizin artmasını bekleyin.
Alttan ultrasonla bakıldı gözükmedi malesefAlttan ultrasonla bakmalarını rica edin dış gebelikse de değilsede o şekilde anlaşılır korkmayın bebeğe hiçbir zararı yok.
Geç döllenme ya da dış gebelik olabilir dua edelim geç döllenme olsunAlttan ultrasonla bakıldı gözükmedi malesef
Benim iki gebeliğimde de 3000lerde gözüktü, o sebeple bunu yazdımBu kesin bilgi değil benim beta hcg 526 iken kesem göründü. Kişiden kişiye değişiyor bu durum.
Doğrudur dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor 526 da gördük biz hala çok yükselmiş değil ama hcg takibini bıraktı doktorum kese takibine başladı. Cümlemize sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum. Sadece vazgeçmeyin doktor değiştirin kaç defa gerekiyorsa ama hemen vazgeçmeyin ben şu 2 haftada doktorların ne kadar umursamaz ve acımasız okduğunu öğrendim o yüzden sizi motive edecek ve elinden gelen herşeyi yapan bir doktor bulun.Benim iki gebeliğimde de 3000lerde gözüktü, o sebeple bunu yazdım
Valla canim gec dollenme yasamadim ama inşallah gec döllenmedir ben farkli doktorlara gittim ayni seyi soylediler ama bende pembe bir akinti geldi oyle farkettim dis gebelik oldugunu 2 gune bir kan tahlili ver yuzde 66 betan artiyorsa sikinti olmaz alttan ultrasonla bakip zaten kesenin nerde oldugunu goruyorlarPeki geç döllenme olamazmı ? Yani kesin dış gebelikmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?