• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5+3 bel ağrısı lütfen yardımcı olur musunuz

esra3344

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
222
57
13
27
Kızlar merhaba 5+4 oldum ama belim ağrıyor adet sancısı gibi. Beta 60 iki gün sonra 160 çıktı doktora gittim kese için erken bişey görünmedi 2 hafta sonra gel ağrın olursa gel dedi henüz 2 hafta geçmedi ve arada kasıklarda sol tarafta batma oluyor geçiyor ama belim dünden beri ağrıyor çok korkuyorum dış gebelik vs daha önce bebeğimi kaybettim ölü doğum oldu ondan sanırım tüm korkularım

Bunlar normal gebelik belirtisi de olabilir canım, içini ferah tut. Bu sefer her şey gönlüne göre olsun inşallah. Sabah doktoruna danışırsın 🥰

Kızlar merhaba 5+4 oldum ama belim ağrıyor adet sancısı gibi. Beta 60 iki gün sonra 160 çıktı doktora gittim kese için erken bişey görünmedi 2 hafta sonra gel ağrın olursa gel dedi henüz 2 hafta geçmedi ve arada kasıklarda sol tarafta batma oluyor geçiyor ama belim dünden beri ağrıyor çok korkuyorum dış gebelik vs daha önce bebeğimi kaybettim ölü doğum oldu ondan sanırım tüm korkularım
merhaba bende bugün 5+3 oldum ara ara bende de regl olacakmışım gibi oluyor,
beta 22 eylül 61.52
24 eylül 134.6
26 veremedim
27 eylülde 550 çıktı yarın kontrolüm var sen 2 gün ara ile beta verdin mi? son regl tarihin neydi?

beta 22 eylül 61.52
24 eylül 134.6
26 veremedim
27 eylülde 550 çıktı yarın kontrolüm var sen 2 gün ara ile beta verdin mi? son regl tarihin neydi?
Canımın hayırlı olsunnn
22 Ağustos adet başlangıcıydı 20 eylülde olmayınca 20 eylülde kan verdim 60 22 eylülde 160 çıktı sonra bir daha yapma dedi doktor seninde gayet güzel artmış maşAllah

beta 22 eylül 61.52
24 eylül 134.6
26 veremedim
Ben dünden beri hiç uyumadım biraz kabızdım acaba o mu etkiledi sizin ilk gebelik mi

Kuzum bence endişelenme dinlenince geçen bir ağriysa korkmana gerek yok normal gebelik belirtisi ama agrida hiç azalma yoksa doktoruna haber et Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🌸

Canımın hayırlı olsunnn
22 Ağustos adet başlangıcıydı 20 eylülde olmayınca 20 eylülde kan verdim 60 22 eylülde 160 çıktı sonra bir daha yapma dedi doktor seninde gayet güzel artmış maşAllah
benimde 23 ağustos son reglim, ilk bebeiş evet ve yarın kontrolüm var benimde bel ağrım beyaz akıntı ve kabızlık biraz var tedirgin oldum :/

benimde 23 ağustos son reglim, ilk bebeiş evet ve yarın kontrolüm var benimde bel ağrım beyaz akıntı ve kabızlık biraz var tedirgin oldum :/
Benimde akıntım var ya o zaman normal canım bakalım doktor ne dicek güzel haberlerle gelirsin inşallah

Hepsi gebelik belirtisi canım için rahat olsun 10. Haftaya kadar böyle gidecektir 10-16 arası ara sıra gidip gelebilir sonrasında karnın büyümeye başladığında daha çok bel ağrısı ve batma hissedersin endişelenme bol bol dinlen ayaklarını uzatarak geçmeyen şiddeti artan ağrın veya kanaman olursa mutlaka doktorunla görüş sağlıkla büyüsün ❤️

beta 22 eylül 61.52
24 eylül 134.6
26 veremedim
Merhabalar uygulamaya göre bende 5+3 oldum ama hiç kan vermedim evde testlerle konturol ediyorum koyulaşmayı doktora daha gitmedim siz gitdikden sonra yaza bilirmisiniz?

Back
X