Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5+2 de kese ve yolk gordum bende 6+2 dede kalp atışını ve minigi gördüm. Haftaya gorursunuz sizde insaAllahMerhaba kızlar bugün kesemiz ve yolk kesesi göründü ama bebiş henüz görünmedi
Bizi ıkı hafta sonra çağırdı yani 29 ekimde gıdıcez zaman nasıl geçicekkk5+2 de kese ve yolk gordum bende 6+2 dede kalp atışını ve minigi gördüm. Haftaya gorursunuz sizde insaAllah
Kaç mm di keseniz acaba benim de göründü aynı ahftadayiz kese 8mm hafif lekelenmem varBizi ıkı hafta sonra çağırdı yani 29 ekimde gıdıcez zaman nasıl geçicekkk![]()
Beni haftasina cagirmisti tup bebek yaptirdigim dr. Ama benim kanamam basladigi icin yasadigim yerde acilen gitmistim doktoraBizi ıkı hafta sonra çağırdı yani 29 ekimde gıdıcez zaman nasıl geçicekkk![]()
O lekelenmeler yuzunden 45 gun yattım benKaç mm di keseniz acaba benim de göründü aynı ahftadayiz kese 8mm hafif lekelenmem var
Bizi ıkı hafta sonra çağırdı yani 29 ekimde gıdıcez zaman nasıl geçicekkk5+2 de kese ve yolk gordum bende 6+2 dede kalp atışını ve minigi gördüm. Haftaya gorursunuz sizde insaAllah
Kaç mm di keseniz acaba benim de göründü aynı ahftadayiz kese 8mm hafif lekelenmem var
Söylemedi kaç mm olduğunuKaç mm di keseniz acaba benim de göründü aynı ahftadayiz kese 8mm hafif lekelenmem var
Gittim pirogestiron verdi fitil günde 2 defa arada görüyorum lekeyi daha önce kayiplarim olduğu için çok korkuyorumO lekelenmeler yuzunden 45 gun yattım ben13 haftalik olduk şu an coook sukur lekelenmeniz varsa bi kontrole gitmenizi oneririm
Anladım çok teşekkür ederimBizi ıkı hafta sonra çağırdı yani 29 ekimde gıdıcez zaman nasıl geçicekkk
Söylemedi kaç mm olduğunu
Allah korusun kanama alanim vardi benim sizindemi öyle bol bol dinlenin insaAllah bisey olmazGittim pirogestiron verdi fitil günde 2 defa arada görüyorum lekeyi daha önce kayiplarim olduğu için çok korkuyorum![]()
İnşallahAllah korusun kanama alanim vardi benim sizindemi öyle bol bol dinlenin insaAllah bisey olmaz