5+4 kese ?

Magnolia1986

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
716
262
23
39
kizlar birsey sorucam 5+4 deyim bugun dr keseyi gorduk ancak bebis yer yapiyor dedi onu goremedik 10 gun sonra gel dedi

bu normal mi ?
simdi 2 dusuk bir kimyasal yasadim o 2 gebelikte bebiste gozukmustu ama simdi gozukmedi aklima takildi

Bende 5+6da goremedim bebegi kil gibi minik birsey var ama daha belli degil dedi doktor haftaya gel kalp atislarini dinlicez dedi oglumda gormustum benimde aklima takiliyor hayirlisi bakalim

Slm kızlar bende 5+1 günlük hamileyim bugün kese görmeye gittim Dr a ama görünmedi golge gibi gorunuo çarşamba günü idrara sıkışık gel dedi normal mi çok tedirginim yaa sizce görünmesi gerekmiyo mu ?

Gayet normal. bana Dr iyiki idrara sıkışık gelmişsin yoksa göremiycektik dedi.bol su için ve çok sıkışık gidin

Amannn bende herşeyi takıyorum kafama. Ama elimde değil çok isterdim umursamaz olmayı herşeyi akışına bırakmayı şimdi kese sonra kalp atışı sonra 2 li teslim Vs.......hiç bitmiyo

Amannn bende herşeyi takıyorum kafama. Ama elimde değil çok isterdim umursamaz olmayı herşeyi akışına bırakmayı şimdi kese sonra kalp atışı sonra 2 li teslim Vs.......hiç bitmiyo
Ama insanın elinde olan bişe deil ki bu bende senin gibiyim

Bende 5+5 te gittiğimde yolk kesesi yeni oluşuyor haftaya tekrar bakalım dedi. Çok normal 8. Haftaya kadar yolu var diyor doktorlar. Biz çok acele ediyoruz elimizde değil :)

Kizlar bnde 3 haftalik olucak nrdeyse hamileyim.Dr haftaya gelin keseye bakalim dedi.Bnde diyorum 10 gun falan bekleyim snra gideyim.Gtsemde gorunmez kafam karisti ya

Bebegin görünmesi için çok erken ama onlar kese düzgün mu değil mi ona da bakıyorlar önce tabi biraz beklemekte fayda var yine

kizlar birsey sorucam 5+4 deyim bugun dr keseyi gorduk ancak bebis yer yapiyor dedi onu goremedik 10 gun sonra gel dedi

bu normal mi ?
simdi 2 dusuk bir kimyasal yasadim o 2 gebelikte bebiste gozukmustu ama simdi gozukmedi aklima takildi
Normal cnm benimde keseyi gormustu ilkte sonradan bebisi gordu bi hafta daha geçti öyle kalp atışını duyduk.stres yapma bebis etkilenmesin norml yani

ben de 4+6 iken yani dolu dolu 5 haftalıkken karından ultrasonda sadece normal keseyi gördük başka da birşey göremedik. Sabretmeyi öğreniyorum

Kızlar hiç endiselenmeyin,rahat olun tevekkül edin.geçen hafta aynı şeyi yaşadım,5+4 te kese bile görünmedi,doktor dış gebelik olabilir 3 gün sonra gel dedi. o 3 günü nasıl zor gecirdim anlatamam..3 gün sonra bol su içerek,sıkışık olarak gittim ve keseyi gördük çok şükür..muhtemelen geç döllenme olmuş..lütfen içinizi rahat tutun hiç endiselenmeyin..

İçinde minik bir kesecik de gördünüz mü ? Ben onu göremedim diye moralimi bozuyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…