- 20 Mayıs 2016
- 716
- 262
- 23
- 39
- Konu Sahibi Magnolia1986
-
Çok sıkıntı yapmiorum ama yinede düşünmeden de duramiorum yaaRahat olunnnnn
Gayet normal. bana Dr iyiki idrara sıkışık gelmişsin yoksa göremiycektik dedi.bol su için ve çok sıkışık gidinSlm kızlar bende 5+1 günlük hamileyim bugün kese görmeye gittim Dr a ama görünmedi golge gibi gorunuo çarşamba günü idrara sıkışık gel dedi normal mi çok tedirginim yaa sizce görünmesi gerekmiyo mu ?
Hımm çok tsk ederim cnm biraz da olsa rahatladım :)Gayet normal. bana Dr iyiki idrara sıkışık gelmişsin yoksa göremiycektik dedi.bol su için ve çok sıkışık gidin
Ama insanın elinde olan bişe deil ki bu bende senin gibiyimAmannn bende herşeyi takıyorum kafama. Ama elimde değil çok isterdim umursamaz olmayı herşeyi akışına bırakmayı şimdi kese sonra kalp atışı sonra 2 li teslim Vs.......hiç bitmiyo
Normal cnm benimde keseyi gormustu ilkte sonradan bebisi gordu bi hafta daha geçti öyle kalp atışını duyduk.stres yapma bebis etkilenmesin norml yanikizlar birsey sorucam 5+4 deyim bugun dr keseyi gorduk ancak bebis yer yapiyor dedi onu goremedik 10 gun sonra gel dedi
bu normal mi ?
simdi 2 dusuk bir kimyasal yasadim o 2 gebelikte bebiste gozukmustu ama simdi gozukmedi aklima takildi
İçinde minik bir kesecik de gördünüz mü ? Ben onu göremedim diye moralimi bozuyorum çokKızlar hiç endiselenmeyin,rahat olun tevekkül edin.geçen hafta aynı şeyi yaşadım,5+4 te kese bile görünmedi,doktor dış gebelik olabilir 3 gün sonra gel dedi. o 3 günü nasıl zor gecirdim anlatamam..3 gün sonra bol su içerek,sıkışık olarak gittim ve keseyi gördük çok şükür..muhtemelen geç döllenme olmuş..lütfen içinizi rahat tutun hiç endiselenmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?