5+5 Boş gebelik

mimarimtirak

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2025
321
180
18
32
5+5 keseyi bugün gördük ama içi boş. 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Boş gebelik olabilir muhtemelen dedi. Kese boyutum da iyi. Betam da 5+3 te 13.500 idi.

Eklentiler

• image.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 53
5+5 keseyi bugün gördük ama içi boş. 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Boş gebelik olabilir muhtemelen dedi. Kese boyutum da iyi. Betam da 5+3 te 13.500 idi.
Canım 7/8.haftaya kadar boş olduğuna kesin karar verilmiyor bildiğim kadarıyla. İnşallah değildir. Ben 5+2 de gittiğimde vajinal yolla sadece kese gördü. Yolksac bile yoktu. 2 hafta sonra gittiğimde hem bebeği hem kalp atışını gördük. 5 hafta boş gebelik kesinleştirme için çok erken. 7/8 e kadar düzenli kontrol ile bekleyin derim

Beta değerim çok yüksek. Ondan betaya göre görünmesi gerekirdi dedi. Hatta ilk duyduğunda ikiz gebelik bile olabilir dedi. İnşallah değildir tabii. Pzt başka bir doktora daha gideceğim. Hakkımızda hayırlısı

Beta değeri ile kese alakasız ilerleyebiliyor. Adet tarihine göre kaç haftalık olmalı ?

5+5 olmalı, 5+3 beta 13.500 ve beta artışım çok hızlı. 8 gün öncesinde 300 idi.
Adet tarihinle uyumlu bir kese. Doktorum beta değerini çok takmamam gerektiğini kese göründükten sonra keseye göre ilerlemek gerektiğini söylemişti. Benimde 7 sinde 403 14 ünde sağlık ocağı 1247 ölçmüştü. 18 inde 17381 olmuştu. Sağlıksız mı diye randevuma kadar stres yapmıştım. Doktorum keseyi gördük zaten betayı umursama artık beta ile işimiz yok demişti. 25 inde de kalp atışı duymuştuk. Stres yapma kendini korkutma derim.

İnşallah, çok kötü hissettim. Doktorum baya olumsuzdu. Kanaman olabilir, kese düşebilir dedi. Pzt farklı bir doktora gideceğim. 6+0 olacak bakalım kısmet..

İnşallah, çok kötü hissettim. Doktorum baya olumsuzdu. Kanaman olabilir, kese düşebilir dedi. Pzt farklı bir doktora gideceğim. 6+0 olacak bakalım kısmet..
Kesen adet tarihinde uyumlu olduğu halde bu kadar olumsuz konuşuyorsa doktoru değiştirmeni öneririm. Stres daha büyük bir düşman. Benim şansıma doktorum çok olumlu bir insandı. Kesenin boş olup olmadığını bile 5.haftada bana söylemedi sekretere yazdırırken duydum yolksaç gözlenmedi dediğini. Ben boş mu dediğimde buna karar vermek için çok erken. Keseyi gördük dış gebelik ihtimalini eledik. 2 hafta sonra gel kalp atışı duyacağımızı düşünüyorum dedi. Olumsuzluğa kapılma. Bazen cihaz yüzünden bile göremeyebiliyor çünkü.

İnşallah canım, yeteri kadar olumsuzluğa kaptırdı beni. Allah razı olsun. Rızkı varsa gelecek ne diyim. Baya modumu düşürdü inşallah sağlıkla al kucağına, her aşama ayrı bir zormuş

İnşallah canım, yeteri kadar olumsuzluğa kaptırdı beni. Allah razı olsun. Rızkı varsa gelecek ne diyim. Baya modumu düşürdü inşallah sağlıkla al kucağına, her aşama ayrı bir zormuş
İnşallah canım sende sağlıkla alırsın kucağına. Doktorlar bazen strese sokuyor. Benim geçen haftam kabustu sayelerinde. İkili testim düşük Risk çıktığı halde değerler düşük riskli olabilir diye perinatolojiye yönlendirdiker 13.haftada. 1 saat muayene sırasında gözümden gelen yaşları kendim biliyorum. Şükür tek bir olumsuzluk yoktu. Sadece şeker tansiyon çıkabilir önlem al dediler. Ama o 1 haftanın nasıl geçtiğini bir ben bir Allah bilir. O yüzden her olumsuz konuşmaya kapılmamak gerektiğini öğrendim. Rabbim isterse tüm doktorlar olmaz desin olumlu olur. Haftaya güzel haberlerle gel inşallah

Niye bu kadar olumsuzlar anlamak gerçekten güç. Olumlu bir şey söylemiyorsan da olumsuz deme, zamana bırak. Çok mu zor anlamıyorum. Neyse ki Çok şükür atlatmışsın. Rabbim iyilere denk getirsin yolumuzu. İnşallah tüm kalan süreçlerini de kolayca atlatıp. Sağlıkla al yumurcağını

Bazen doktorlar tedbiri abartabiliyor. İnşallah ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız. Allah büyük

Boş gebelikten kürtaj olmuştum Ocak sonunda 9. Haftaya kadar beklemişti doktorum senin ki daha erken 1 hafta sonra bebekte görülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…