5+5 Boş gebelik

Merhaba, ben de benzer bi durumdayım. Son durumunuz nedir? İnşallah sağlıkla görmüşsünüzdür
Merhaba çok şükür duyduk birinin kalp sesini, bizde şuanlık ikiz gebelik diğeri geriden geliyor tutunmayabilir dedi bugün yine gideceğiz umarım herşey istediğimiz gibi olur.sizin için telaşlanmayın geç oluşabiliyor bazen ben çok gerildim o günlerde sağolsun hocamızda her gittiğimizde gerip gönderiyor bizi diğer doktora gidip rahatlıyorum .

ay maşallah. güzel haberler alırız inşallah

ay maşallah. güzel haberler alırız inşallah
Sizin ne zaman randavü? Biz öncelikle maülesef biraz kaygılıyız çok okuyup araştırıyoruz okudukça kaygılanıyoruz biraz rahat olsak herşey kolay olacaktı annelik gerçekten çok farklı benim ilk deneyimim ama pozitifi aldığımdan beri kaygı yüklendi üstüme o yüzden diyorum rahat olabilsek

Beta değeri ile kese alakasız ilerleyebiliyor. Adet tarihine göre kaç haftalık olmalı ?
Bende dün gittim geç döllenme benim keseyi gördük 4 buçuk haftalık karından beta istemedi keseyi gördükten sonra gerek yok dedi almadı salı çağırdı keseye bakacak büyüme oranına ilk gebeliğim sağlıksizdi 5 haftada kaldı gebeliğim

Kötü düşünme geç döllenme ile bebeği sağlıklı güzel doğan tanıdıklarım var. Allah nasip ettiyse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…