bebiş 8. haftada görülür sanırım sabret canım be ya erken doğummusun:)))) gir bak gebelik.org sitesi çok yardımcın olur hamilelik boyunca
Benimle aynı gün hamileliğiniz.5+5 ama cetvel 5+6 gösteriyor.Üstelik ikiz hamileyim.Benim de bulantım yok..Geçen sene de ikizlere hamileydim,yine bulantım yoktu..İnşallah bu sene de olmaz..Her hamilelikte olucak diye bir şey yok..Olmaması olmasından daha iyi..Neden dert yapıyorsunuz ki...
6 ile 8. haftalar arasında duyulur kalp atışları...canım kalp atışıdamı 8. haftada duyulur... off offf geçmiyor günler gel 8. hafta...:ecrin_bebek: göreyim...
canım şimdi senin Allah nasip ederse 4 çocuğunmu olacak... dert yapmıyorum merak ettim çünkü endişelenebiliyor insan tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum...
bebiş 8. haftada görülür sanırım sabret canım be ya erken doğummusun:)))) gir bak gebelik.org sitesi çok yardımcın olur hamilelik boyunca
Benimle aynı gün hamileliğiniz.5+5 ama cetvel 5+6 gösteriyor.Üstelik ikiz hamileyim.Benim de bulantım yok..Geçen sene de ikizlere hamileydim,yine bulantım yoktu..İnşallah bu sene de olmaz..Her hamilelikte olucak diye bir şey yok..Olmaması olmasından daha iyi..Neden dert yapıyorsunuz ki...
Kalp atışı 6. Haftada duyulur cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?