aslm93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2021 337 230 53 32 18 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi aslm93 #1 Merhaba hanimlar lutfen yardim edin. Bugun Cok az kahverengi akintim geldi. Acile gittim vajinal ultrason yapildi. Hcg 83 cikti, ve kese filan da gorulmedi. Halbuki 6 Subat Benim en son Adet gunum. Yani Bugun 5,5 haftalik hamile olmam gerek. Sizde nasil? Neden boyle oldu? Doktor da anlamadi. Pazartesi tekrar kan aldirip ultrason yapilacak.
Merhaba hanimlar lutfen yardim edin. Bugun Cok az kahverengi akintim geldi. Acile gittim vajinal ultrason yapildi. Hcg 83 cikti, ve kese filan da gorulmedi. Halbuki 6 Subat Benim en son Adet gunum. Yani Bugun 5,5 haftalik hamile olmam gerek. Sizde nasil? Neden boyle oldu? Doktor da anlamadi. Pazartesi tekrar kan aldirip ultrason yapilacak.
Selizay Nirvana Pro Üye 18 Nisan 2021 14.896 En iyi cevaplar 1 46.494 548 18 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi aslm93 #2 Geç yumurtlama olmuştur telaş etme.
A Asbarfat00 Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2022 196 63 18 27 6 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi aslm93 #3 aslm93 .!.: Merhaba hanimlar lutfen yardim edin. Bugun Cok az kahverengi akintim geldi. Acile gittim vajinal ultrason yapildi. Hcg 83 cikti, ve kese filan da gorulmedi. Halbuki 6 Subat Benim en son Adet gunum. Yani Bugun 5,5 haftalik hamile olmam gerek. Sizde nasil? Neden boyle oldu? Doktor da anlamadi. Pazartesi tekrar kan aldirip ultrason yapilacak. Genişletmek için tıkla... Canım senin durum ne oldu hamilemisin bende senin gibiyimfr merak ettim
aslm93 .!.: Merhaba hanimlar lutfen yardim edin. Bugun Cok az kahverengi akintim geldi. Acile gittim vajinal ultrason yapildi. Hcg 83 cikti, ve kese filan da gorulmedi. Halbuki 6 Subat Benim en son Adet gunum. Yani Bugun 5,5 haftalik hamile olmam gerek. Sizde nasil? Neden boyle oldu? Doktor da anlamadi. Pazartesi tekrar kan aldirip ultrason yapilacak. Genişletmek için tıkla... Canım senin durum ne oldu hamilemisin bende senin gibiyimfr merak ettim
My_Moonlight06 Do it today or regret it tomorrow!!! Kayıtlı Üye 10 Nisan 2016 8.829 12.941 248 37 6 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi aslm93 #4 Fatmakhrmn .!.: Canım senin durum ne oldu hamilemisin bende senin gibiyimfr merak ettim Genişletmek için tıkla... Düşük yapmış maalesef .. aslm93 geçmiş olsun bu arada bacım
Fatmakhrmn .!.: Canım senin durum ne oldu hamilemisin bende senin gibiyimfr merak ettim Genişletmek için tıkla... Düşük yapmış maalesef .. aslm93 geçmiş olsun bu arada bacım
A Asbarfat00 Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2022 196 63 18 27 6 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi aslm93 #5 My_Moonlight06 .!.: Düşük yapmış maalesef .. aslm93 geçmiş olsun bu arada bacım Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun ya kimyasal gebelik mi olmus yokda normal düşük mu
My_Moonlight06 .!.: Düşük yapmış maalesef .. aslm93 geçmiş olsun bu arada bacım Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun ya kimyasal gebelik mi olmus yokda normal düşük mu
My_Moonlight06 Do it today or regret it tomorrow!!! Kayıtlı Üye 10 Nisan 2016 8.829 12.941 248 37 6 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi aslm93 #6 Fatmakhrmn .!.: Çok geçmiş olsun ya kimyasal gebelik mi olmus yokda normal düşük mu Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum siz sorunca mesajlarına baktım oradan gördüm..
Fatmakhrmn .!.: Çok geçmiş olsun ya kimyasal gebelik mi olmus yokda normal düşük mu Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum siz sorunca mesajlarına baktım oradan gördüm..
aslm93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2021 337 230 53 32 20 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi aslm93 #7 evet hanimlar, o donemde persembe gecesi acile gitmistim kanimda 83 hcg cikmisti. Kese filan bisey gorulmedi. Cumartesi gunu dusuk yaptim, normal dusuktu kimyasal degildi.
evet hanimlar, o donemde persembe gecesi acile gitmistim kanimda 83 hcg cikmisti. Kese filan bisey gorulmedi. Cumartesi gunu dusuk yaptim, normal dusuktu kimyasal degildi.
My_Moonlight06 Do it today or regret it tomorrow!!! Kayıtlı Üye 10 Nisan 2016 8.829 12.941 248 37 20 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi aslm93 #8 aslm93 .!.: evet hanimlar, o donemde persembe gecesi acile gitmistim kanimda 83 hcg cikmisti. Kese filan bisey gorulmedi. Cumartesi gunu dusuk yaptim, normal dusuktu kimyasal degildi. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun İnshaAllah birdahaki sefere sağlam bir gebelik olur kucağına alırsın bebişini
aslm93 .!.: evet hanimlar, o donemde persembe gecesi acile gitmistim kanimda 83 hcg cikmisti. Kese filan bisey gorulmedi. Cumartesi gunu dusuk yaptim, normal dusuktu kimyasal degildi. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun İnshaAllah birdahaki sefere sağlam bir gebelik olur kucağına alırsın bebişini