Özeller para almak için bütün yalanı söylüyorlar size para tuzağı. Ayrıca daha ilk başındasınız isterseniz 10 tane değiştirin hangisi size iyi gelirse devam edersiniz önünüzde daha 8 ay var... Acile sadece betanıza baktırmaya gidin antibiyotik kullanıyorum günüm geçti ve kan testi yaptırmak istiyorum ilacıma devam edebilmek için diyin en azından artışına bakarsınız düzenlimi diye ve daha sonradan kesinlikle o doktoru değiştirmelisiniz ben olsam bana direk o şekilde muamele eden doktora 8 ay daha gitmek zorunda bırakmam kendimi
Senin dediğini yaptım sabah başka doktora gittim herşey yolunda 5+6 gördük kalp atışını da derinden duyduk çok şükür rabbimee teşekkür ederim verdiğin tavsiyeler için
O gittiğim işte fakültedeki asistandı kendi doktorum izinliymiş asistan dedi öyle kendi doktorum da fakültenin bölüm başkanı o yüzden salıyı bekliyorum ama bir yandan da ya geç kalırsam diye de korkuyorum
Senin dediğini yaptım sabah başka doktora gittim herşey yolunda 5+6 gördük kalp atışını da derinden duyduk çok şükür rabbimee teşekkür ederim verdiğin tavsiyeler için