5.5 haftalik gebelik belirti

Nimet yardim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
527
301
33
31
Hanımlar 5.haftalik hamileyim belirtim yok kese felan gorduk bu hafta kalp atisi icin gidicem belirti olmamsi normalmi acaba mide bulantısı felan yok kalp atışını duyarim inşalalh duyamam diye cok korkuyorum😩🙏🙏

Mide bulantısı ben yaşamadım gayette hamileydim herkeste belirtiler aynı olmuyor o yüzden kafanıza takıp sıkıntı çekmeyin stres daha büyük etken...

Hanımlar 5.haftalik hamileyim belirtim yok kese felan gorduk bu hafta kalp atisi icin gidicem belirti olmamsi normalmi acaba mide bulantısı felan yok kalp atışını duyarim inşalalh duyamam diye cok korkuyorum😩🙏🙏
Mide bulantısı herkeste olmuyor. Ben 8. Gaftaya kadar adet gecikmesi dısında bi bellrti yasamadım. 8. Haftada mide bulantılarım çok şiddetli sekilde başladı. Günde bikaç kez çıkarıyodum. Sonra mide yanmaları eşlik etti bu duruma. Şuan 20. Haftaya girdim ara ara kusmalar devam ediyor. Çok başındasınız siz daha acele etmeyin bulantısız günlerin tadını çıkarın.

Bende 5 haftalık hamileyim bende de minik kramplar hariç belirti yok. Bende bu hafta somu kalp atışı görcem İnş belirti olsa suç olmasa suç hepimize dert istiyoruz.

Back
X