bir kaç gün daha bekleyin başka bir dr görünün aklınızda şüphe kalmasın inşallah bebisin seninledirMerhaba inşallah aranızda bana yardımcı olabilecek biri vardır ben . Son adet tarihine göre 6 haftalık gebeyim ayın 22 sinde HCG 910 çıktı 2gun sonra 9300 doktor vajinal muayene etti ve ölü gebelik kürtaj dedi ama ben çok yeni olduhu için beklemek istedim acaba benim gibi olup hamileligini sorunsuz devam ettiren varmı lütfen cevap verin
Evet öyle yapicam çok sagolunbir kaç gün daha bekleyin başka bir dr görünün aklınızda şüphe kalmasın inşallah bebisin seninledir
Benimde bir oğlum var 7.haftada duyulmustu ama doktor o kadar emin konustuki sormak istedim belki bu şekilde olan vardır diye dediğiniz gibi biraz bekliycem hayırlısı olsunBen onlardan değilim ama duyduğum kadarıyla beklemenin öneririm 8 haftaya kadar kalp atışı duyulmayabiliyormuş biraz bekle derim ki daha yeni 6. Haftada duyulur genelde hatta benimki 6+4 de duyulmuştu
Kanaman varmıMerhaba inşallah aranızda bana yardımcı olabilecek biri vardır ben . Son adet tarihine göre 6 haftalık gebeyim ayın 22 sinde HCG 910 çıktı 2gun sonra 9300 doktor vajinal muayene etti ve ölü gebelik kürtaj dedi ama ben çok yeni olduhu için beklemek istedim acaba benim gibi olup hamileligini sorunsuz devam ettiren varmı lütfen cevap verin
Nasıl artış olmamış gayet fazlasıyla olmuş 910 Ken 2 gün sonra 9300 olmuş 910 un 2 katı 1820 iken hanımefendinin değeri 9300 e yükselmiş siz yanlış gördünüz sanırım.Sağlıkli gebelikte beta hcg iki katı arması gerekiyor sizde artış olmamış malesef ..bekleyin yinede içinize öyle sinecekse..
Tabiki bekleyin farklı bir doktora gidin Rabbim yardımcınız olsun bu arada bizleride haberdar edinBenimde bir oğlum var 7.haftada duyulmustu ama doktor o kadar emin konustuki sormak istedim belki bu şekilde olan vardır diye dediğiniz gibi biraz bekliycem hayırlısı olsun
Aynen 930 olarak görmüşüm özür dilerim konu sahibinden ..Nasıl artış olmamış gayet fazlasıyla olmuş 910 Ken 2 gün sonra 9300 olmuş 910 un 2 katı 1820 iken hanımefendinin değeri 9300 e yükselmiş siz yanlış gördünüz sanırım.
Bende Aralık 17 de kürtaj oldum sizde ne gibi sıkıntılar oldu kiBiraz bekleyip başka doktora görünmenizde fayda var. Hayırlısı neyse o olsun ama gebelik sonlanacaksa kürtaj olmanızı önermem. Sonuçta rahim kendi kendini çok çabuk yenileyen bişey. Ben olmuştum kürtaj ama çok pişmanım. Müdahale edilmeden kendi düşseydi diyorum şimdi. Tabi ki başka sağlık sorunlarınız varsa bilemem. Fikrimi söylemek istedim nacizane.
Geçmiş olsun. İki sene oldu kürtaj olalı hamile kalamadım henüz. Belki kürtajla alakalı değildir hamile kalamamam ama kürtaj kazıma işlemi. Dışardan müdahale edilmesindense vücudun kendini iyileştirmesine fırsat verilmesi daha doğal olan. Ki kürtajda da parça kalabiliyo yeniden yeniden rahim kazınmak zorunda kalabiliyo. Bilirkişi değilim sonuçta ama ben doğal olanın gerçekleşmesinden (tabi risk yoksa) yanayım.Bende Aralık 17 de kürtaj oldum sizde ne gibi sıkıntılar oldu ki
Doğal olsa çok iyi olurdu tabi ama öyle öngörüldü birde kazıma olmadığını söyledi doktor bana vakumla alınıyormuş artık o kazıma işlemi eskiden yapılan bir işlemmiş inşaAllah hayırla afiyetle en yakın zamanda Rabbim sizede evlat nasip ederGeçmiş olsun. İki sene oldu kürtaj olalı hamile kalamadım henüz. Belki kürtajla alakalı değildir hamile kalamamam ama kürtaj kazıma işlemi. Dışardan müdahale edilmesindense vücudun kendini iyileştirmesine fırsat verilmesi daha doğal olan. Ki kürtajda da parça kalabiliyo yeniden yeniden rahim kazınmak zorunda kalabiliyo. Bilirkişi değilim sonuçta ama ben doğal olanın gerçekleşmesinden (tabi risk yoksa) yanayım.
Ben de 2 ay önce doktorun önerisiyle dış gebelik olabilir şüphesiyle kürtaj oldum. Bu hafta hafif ağrılarım oluyor. Yorumunuz dikkatimi çekti bu yüzden siz neden pişmansınız...Biraz bekleyip başka doktora görünmenizde fayda var. Hayırlısı neyse o olsun ama gebelik sonlanacaksa kürtaj olmanızı önermem. Sonuçta rahim kendi kendini çok çabuk yenileyen bişey. Ben olmuştum kürtaj ama çok pişmanım. Müdahale edilmeden kendi düşseydi diyorum şimdi. Tabi ki başka sağlık sorunlarınız varsa bilemem. Fikrimi söylemek istedim nacizane.
Bana doktor kendisi düşmez kürtaj yapmamız lazım demişti. O zamanlar bilinçsizdim hemen kabul etmiştim. Halbuki ilaçla bile vücudun atması sağlanabiliyormuş. Operasyon sonrası sancılı geçti benim baya. Hatta kürtaj böyleyse ben normal doğum yapamam falan demiştim. İki sene geçti üstüne bir düşük daha yaptım.Ben de 2 ay önce doktorun önerisiyle dış gebelik olabilir şüphesiyle kürtaj oldum. Bu hafta hafif ağrılarım oluyor. Yorumunuz dikkatimi çekti bu yüzden siz neden pişmansınız...
Aslında tam tersi 2kattan daha fazla arttı 910du 9300lere ciktiSağlıkli gebelikte beta hcg iki katı arması gerekiyor sizde artış olmamış malesef ..bekleyin yinede içinize öyle sinecekse..
Evet belkemeliyimKesinlikle bekleyin hiç güvenmiyorum bu zamanının doktorlarına..
İnşallah evet bekliycembir kaç gün daha bekleyin başka bir dr görünün aklınızda şüphe kalmasın inşallah bebisin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?