5 -6 haftalık gebeler buraya

EdaMustafa05

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
367
288
23
34
Kizlaaaaaar 5+3 haftalık gebeyim..adetimden iki gun once 776.4 tu hcg.iki gun sonra yanı adet günüm 2052 cikti :) doktor hersey normal Bayram'dan sonra kontrole gelebilirsin dedi...ama ben kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum Bi belirtim yok normal mi

Tabikide normal bellirtilere cok takilma cnm. İnsAllah saglicakla bebegini kucagina alirsin.
Kizlaaaaaar 5+3 haftalık gebeyim..adetimden iki gun once 776.4 tu hcg.iki gun sonra yanı adet günüm 2052 cikti :) doktor hersey normal Bayram'dan sonra kontrole gelebilirsin dedi...ama ben kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum Bi belirtim yok normal mi

Canım tabii ki normal her hamilelik farklıdır. Tebrikler

Bencede her hamilelik farklidir bende 8.haftamdayim ama arada mide yanmasi ve halsizlik disinda hic bir belirtisi yok kap atislarinida duydum duymasam gormesem hala inanasim yoktu

Selam ben de 6+3 teyim bugun .. Rabbimin izni ile .. Hepimiz hayırlısı ile bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah :)

Bende burdayim 5.haftamızdaymisiz biz de :)keseyi görebilirsin canım belki kalp atışlarını bile duyabilirsin Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Keseyi gördük minicikti...Bayram'dan sonra kalp atımını duymaya gidicez insallah ...bende hala hamile olduğuma inanamıyorum ...belki kalbinin sesini duyunca değişir :)

Minik Bi siyahlikti sadece ..ben hic bisi anlamadim ..doktor gordun mu annesi dedi yooo dedim ultrason çıktısını verdi ...Bayram'dan sonra daha net görürüz keseyi sanirim

6+1 dio bakmıştım. Ilcemizde kadın doğum olmadığından gidemedim merkeze de uzak bayramdan sora gidelim dedik. bakalim inşallah salı çarşamba öğrencem :)

Benden Bayram'dan sonra gidicem insallah tekrar...sen gittiğinde keseyide görürsün kalp atiminida duyarsın canimmm çöm guzel :)

Kizlar bende 6+3 deyim kesemiz gözüktü haftaya cuma kalp atislari için gidicem inşallah sağlikla kucagimiza aliriz bebişlerimizi
Screenshot_20160910-022112.webp

Ben bi ara hastalandm b12 ve folbiol kullaniyorum. Zaten hamilelikde de kullanilabilen ilaçlar. Bi sıkıntı olmaz heralde

merhabalar beninde bu ay adetim 7 hafta gecikti normaldede gecikmelerim oluyordu.ancak bu sefer bir çok kere adet sancısına benzer sancıyla uyanıyorum normalde bu sanıdan hemen sonra adet olurdum.bunun dışında bi belirtim yok yaklaşık 8 aydır deniyoruz bu kez olur inş.bunun dışında göğüs hassasiyetinden başka belirtim yok sizce hamile olabilir miyim

Back
X