5+6 için 18 mm kese

bioc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
241
81
98
Kızlar merhaba.Hamile olduğumu geciken adetime rağmen biraz geç anladım. Fark edince hemen doktora kostum.Kesem 5w6d için 18 mm B hcg 10.000. Devlet hastanesiydi ve doktor benimle hic ama hic ilgilenmedi.Aynı anda iki üç hastayla ilgilendi buarada.Gebelik haftama göre kese büyük degil mi dedim.Normal dedi ve dialogu kesti.Sizin bu haftada ne kadardi degerleriniz? 2-3 hafta sonra gel dedi nasil beklicem o kadar bilemiyorum

Ilgilenmediyse bu onemli olay icin baska ilgili bir doktor arayip ona muayene olabilirsiniz...

Çok haklısınız bu konuda fakat eşimin görevi dolayısıyla ulaşım imkanları güvenlik ve mesafe açısından sıkıntılı bir yerde oturuyoruz.Doktor kısıtı mevcut.Özel hastane sansim zaten yok suanki sartlarda.

Ben de bugun baktirdim canım. Beta 2 gün önce 2275di. Ben de 5+4'um. 6.1 mm dedi kese. Henüz küçük dedi. Herkeste bir olmazmis. Önemli olan güzel büyüyüp buyumedigiymis.

Merhaba benim de sat a gore 6 haftalik olmam lazimken ultrasonda 5hafta 3 gun gorunuyo. Kesem de 14.6 mm. Aynen bana da cok kucuk 2 hafta sonra gel dedi. Ama ultrasondan hicbisey anlamadim hangisi kese goremedim. Sen gorebildin mi

Madamesi,

Kese siyah bir elips seklinde görünüyor iki tarafinda +.......+ isareti olan elipsten bahsediyorum. Kesenin boyunu isaretleyip ölçüyor cihaz. Benim de SAT a göre 1 hafta geriden cıktı haftam.Sanırım o sorun degil.B hcg kac senin? Seninle kese boyutumuz hemen hemen aynı seyrediyor.İnsallah bebekleri de görürüz hayirlisiyla

Esenbike,

Mademesi senin ve benim haftalarımız hemen hemen aynı gibi.Doktorun güzel aciklama yapmis.İnsallah bebegini de gorursun bir an önce.
Buarada sizin de kese etrafında beyaz/seffaf bir çizgi var mı kesenin etrafını çevreleyen kızlar?

Kizlar benim ultrason bu. Kucuk siyah olan mi yoksa onun etrafindaki buyuk gri olan mi sizce kese

Eklentiler

• 2016-02-18 19.02.04.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 644
Madamesi

Siyah olan kese.Farkındaysan + isareti var ustunde kesenin baslangıcını işaret ediyor. Siyah yerin baslangici kesenin + isaretinden siyahlık bitene kadar inince o arası 1.4,cm olmus oluyor.yani kesenin boyunu görmüş oluyorsun.

Beta hcg normal canim benim 5+0 da 11500 dü. Yani senin ki de haftasina göre uyumlu. Kesenin boyutu da normal geldibana

Rhyildiz,

Teşekkür ederim içim rahatladı biraz daha.Kesenin etrafında beyaz/şeffaf bir halka daha var ne oldugunu bulamadim internetten. Onunla ilgili bilgin var mi peki?

Yolk kesesi ya da yolk saci derler canim. Hersey gayet normal canim istersen onu da arastir icin rahatlasin canim. İyi geceler bu arada hayirli olsun bebegin

Rhyildiz,

Çok teşekkür ederim senin de bebeğin hayırlı olsun.Kalp atışlarını duyabildin mi buarada bebişinin? Yolk sac biliyorum o.kese icinde minik bir halka oluyormus benim dedigim karanlık/koyu renk kesenin dışında etrafını çerçeveleyen beyazımsı bir halka? Yada anlamsiz.biseyde olabilir ben cok inceliyor olabilirim bilemedim.Sana da iyi aksamlar buarada

Ben de bugun baktirdim canım. Beta 2 gün önce 2275di. Ben de 5+4'um. 6.1 mm dedi kese. Henüz küçük dedi. Herkeste bir olmazmis. Önemli olan güzel büyüyüp buyumedigiymis.
kese olusturdıysa bu ıyı bır sey sıra kalbını duymaya geldı :)

ben de 5+3 gunluk hamıleyım salı gunu dr gıdecgım acaba kese olusturdu mu ?4 gun once beta hgc 1000 ıdı bana bıraz dusuk geldı ama umarım gerıden takıp etmıyordur

Nevsu hayirli olsun,

Haftani kendin hesapladin sanirim.Benim SAT a göre hesaplamamdan bir hafta kücük cikmisti hafta cunku.Gercek hafta hesaplaması ultrasonda kese boyutu olculerek yapiliyor o yuzden B hgc degerin seni üzmesin seni suanda.Haftasini tam net bilmedigin icin beta degerine az yada cok demen dogru olmaz sanki.İcini ferah tut o yuzden.Bulantin var mi?

ben de 5+3 gunluk hamıleyım salı gunu dr gıdecgım acaba kese olusturdu mu ?4 gun once beta hgc 1000 ıdı bana bıraz dusuk geldı ama umarım gerıden takıp etmıyordur
Bence olusmustur canım. Ben de 5+4 gittim. Küçük bir kese vardı. Bakmadan 1 gün önce beta 2275 idi. Sürekli katlanıyor. Seninki de katlanmıştir.

Evet canım tamamiyle sana katılıyorum. Benim de 5+3te 6.1 mm çıktı. 4+5 gibi bisey. Sata göre küçük yani. Sonradan esitleniyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…