Merhaba benim de sat a gore 6 haftalik olmam lazimken ultrasonda 5hafta 3 gun gorunuyo. Kesem de 14.6 mm. Aynen bana da cok kucuk 2 hafta sonra gel dedi. Ama ultrasondan hicbisey anlamadim hangisi kese goremedim. Sen gorebildin miKızlar merhaba.Hamile olduğumu geciken adetime rağmen biraz geç anladım. Fark edince hemen doktora kostum.Kesem 5w6d için 18 mm B hcg 10.000. Devlet hastanesiydi ve doktor benimle hic ama hic ilgilenmedi.Aynı anda iki üç hastayla ilgilendi buarada.Gebelik haftama göre kese büyük degil mi dedim.Normal dedi ve dialogu kesti.Sizin bu haftada ne kadardi degerleriniz? 2-3 hafta sonra gel dedi nasil beklicem o kadar bilemiyorum
Canim o kucuk siyah olan yer kese.arti isareti var hatta.olcum yapildigi yerde yaziyo arti.Kizlar benim ultrason bu. Kucuk siyah olan mi yoksa onun etrafindaki buyuk gri olan mi sizce kese
Beta hcg normal canim benim 5+0 da 11500 dü. Yani senin ki de haftasina göre uyumlu. Kesenin boyutu da normal geldibanaKızlar merhaba.Hamile olduğumu geciken adetime rağmen biraz geç anladım. Fark edince hemen doktora kostum.Kesem 5w6d için 18 mm B hcg 10.000. Devlet hastanesiydi ve doktor benimle hic ama hic ilgilenmedi.Aynı anda iki üç hastayla ilgilendi buarada.Gebelik haftama göre kese büyük degil mi dedim.Normal dedi ve dialogu kesti.Sizin bu haftada ne kadardi degerleriniz? 2-3 hafta sonra gel dedi nasil beklicem o kadar bilemiyorum
kese olusturdıysa bu ıyı bır sey sıra kalbını duymaya geldı :)Ben de bugun baktirdim canım. Beta 2 gün önce 2275di. Ben de 5+4'um. 6.1 mm dedi kese. Henüz küçük dedi. Herkeste bir olmazmis. Önemli olan güzel büyüyüp buyumedigiymis.
Ay inşallah. Biz anneler herseye takıyoruz. Perşembe günü 6+4 oluyorum. O gün çağırdı. Inşallah duyabilirim.kese olusturdıysa bu ıyı bır sey sıra kalbını duymaya geldı :)
Bence olusmustur canım. Ben de 5+4 gittim. Küçük bir kese vardı. Bakmadan 1 gün önce beta 2275 idi. Sürekli katlanıyor. Seninki de katlanmıştir.ben de 5+3 gunluk hamıleyım salı gunu dr gıdecgım acaba kese olusturdu mu ?4 gun once beta hgc 1000 ıdı bana bıraz dusuk geldı ama umarım gerıden takıp etmıyordur
Evet canım tamamiyle sana katılıyorum. Benim de 5+3te 6.1 mm çıktı. 4+5 gibi bisey. Sata göre küçük yani. Sonradan esitleniyormus.Nevsu hayirli olsun,
Haftani kendin hesapladin sanirim.Benim SAT a göre hesaplamamdan bir hafta kücük cikmisti hafta cunku.Gercek hafta hesaplaması ultrasonda kese boyutu olculerek yapiliyor o yuzden B hgc degerin seni üzmesin seni suanda.Haftasini tam net bilmedigin icin beta degerine az yada cok demen dogru olmaz sanki.İcini ferah tut o yuzden.Bulantin var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?