5+6 için 18 mm kese

tesekkur ederım:)haftamı sata gore hesapladım ıns oyledır bır oncekınde gerıden gıttı bır turlu yakalamamıstı o yuzden endıselıyım bu hafta bellı olur dedıgın gıbı kese bılgı verır ..hıc bulantım yok erken galıba bulantı ıcın sen de var mı?

Nevsu merhaba,

Evet ben de cok bulantı var cok sevdigim kahve cay gibi iceceklerden ve bazi yiyeceklerden cok tiksindim.Kokularını bile duymak istemiyorum.Bütün gün midem bulanarak geciriyorum dolayisiyla iyi beslenemiyorum.Benimde kontrolüm yarın insallah boş kese cikmaz cok korkuyorum. Benim bir hafta daha büyük suanda ama o yuzden de daha cok belirti olabilir.Göğüs hassasiyetiniz var mi peki kizlar?

Benim bulantim yok. 6+0'im. Yumurta yemek istemiyorum. Herhalde tiskinme bu. Göğüs hassasiyetim var. Acıyor. Bu arada iyi düşün iyi.olsun canım. Hepimizin korkusu bu.

Kizlar benim bebekte kalp atışı göründü ben henüz duyamadım ama olsun:) İnsallah darısı başınıza kızlar.İyi haberlerinizi bekliyorum.
Esenbike buarada yumurta cok faydali direk yiyemiyorsan yumurta katkili biseyler yapip yiyebilirsin.Ben de süt icemedigim icin puding falan yapiyorum ordan az da olsa vitaminini almaya calisiyorum mesela

slm kızlar bende dun dr gıttım kese olusturmus 12mm dı galıba 5 haftalık dedı benım satıma gore 5gun gerı ama gayet ıyı dedı ama asıl heyacann ılerleyen haftalarda kalbı normal atarsa rahatlıcam

cok ıyı sevındım sımdı gebelıgın kesınlestı kalp atısı normal aralıklardaysa endıse edılecek bır sey yok :)darısı bana

bence de senınkı buyuk oldugundan belırtılerın baslamıs zaten ılk aylar bebekler anneden beslenmıyor dıye bılıyorum mıde bulantın gecer bır kac aya kadar sonra duzenlı beslenırsın ..

Nevsu hayıtlı olsun canım.Benimkide SAT a göre küçük doktor ona takılma sonradan esitleniyor dedi.Doktorun hersey normal demisse bence inan ve icini rahat tut cünkü normalde doktorlar olumsuz konusmaya egilimliler.Demekki hersey gercekten yolunda maşallah:) Bida ne zaman gideceksin? Buarada doktor beninkinin kalp atislarının niteliğiyle ilgili yorum yapmadi.Ultrason çıktısında yazıyor mu ki vuruş sayısı falan?

Kızlar merhabalar. Benim gecen hafta 5+3'de kesem 6.1 mm idi. Bugün gittim 15 mm olmuş. 6+3 dedi. Ama Sata göre 6+5. Iki gün oynuyor. Bebeği kalp atışını gördük. Çok şükür. Rahatladım. Darısı en yakın zamanda görmeyenlerin başına. Şükürler olsun.

Esenbike canım gözün aydın ne güzel bir haber! Sana ne zaman dinlettirecekler peki? Bana 3 hafta sonra dedi ama o kadar bekleyemem ki:) Buarada yatarken sol tarafimiza mi yatmak gerekiyormuş? Ben sağa dönük uyurum hep bununla ilgili bilginiz var mi?

Ben persembe gunu gidecegim baya var gunleer gecmiyor☺eger seninkinin kalp atisi normal olmasa mutlaka yorum yapardi canim benim bir onceki 98 atti sinirin altinda takip gerek demisti .oyuzden normaldir senin minik ☺darisi bana☺

gozun aydın :)

Canım valla görünce heyecandan sormadım :)) O gün bazı kan tahlilleri yapıldı. Zaten sanırım hepsi 2,3 hafta sonra çıkar. Doktor da 2, 3 hafta sonra görüşürüz dedi. Biraz daha büyümüş olur fındık kurdum herhalde :))
O dediğin şeyi hiç duymadım. Ama öğrenelim yani :))

Nevsu persembe kontrolun var demistin son durumunu merak ettim

Nevsu persembe kontrolun var demistin son durumunu merak ettim
Cok sagol dusundugun icin canim.ben dayanamadim bugun gittim bugun cok duygusaldim cunku icime kurt dustu suphelendim.s uan 6+4 haftalik normal karindan bakti bir sey goremedi .alttan bakti bebegi gordu bebek canli ama kalp atisi yavas dedi haftaya gel dedi su an icin bir sey diyemem dedi sadece cok kucuk normal olabilir ama devaminin da saglikli bir sekilde gelmesi lazim dedi haftaya kesinlesir bir yorumumuz olur dedi tabii ben cok endiseliyim bir oncekiyle ayni senaryo ama gelisim geriligi yok allahtan inss duzelir

Nevsu canım ben olumlu devam edeceğini düşünüyorum.Gelisim geriligi yok dedigin gibi.Doktorda olumsuz bisey dememis olumauz bir tablo olsa emin ol hemen soykerdi.Stres yapma,icini ferah tut, dua et bolca.İmkan varsa ikinci bir doktora da görün bence.Hayirli haberlerini bekliyorum.

merhaba ..hepinizin gözü aydın..benim de 2 gün önce betahcg değerim 16 çıktı..bugün 35...pazartesi tekrarla dedi doktor..bu şekilde düşük değerlerle hamile kalanınız oldu mu? fikriniz nedir?

cok korkuyorum artık her seye aglıyorum duygusal bir boşalma oldu bende.. risklı gebelık uzmanı arastırıyorum aklımda 2 tane prof var onlardan randevu alcam inş içimi rahatlatırlar ..o kadar streslıyım ki olmamak elde degıl bakalım yrn ıse gıtmıcem dınlenecegım 3 gun belkı yatmak ıyı gelır.tesekkurler bu arada:) sen ıstanbulda mısın '

Merhaba Hnrs,
Maalesef ben hamileligimi gec fark ettim ve dolayısıyla b hcg olctuklerinde soyledigin degerlerin üstündeydim ben. Demekki senin hamilelik cok erken ve ikiye katladığı için degerin sağlıklı bence.Bidahaki kontrol ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…