Gebeliğe Hazırlık 5-6 SAAT SONRA ÇIKAN SİLİK ÇİZGİ..! Başına gelen var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay hamileyken yaptigm erken testlerim oyleydi 5 6 gun kala yaptiklarim 10dakka icinde silikti zir goruluyodu sabah bakinca bembeyazdi

Bu ay hamileyken yaptigm erken testlerim oyleydi 5 6 gun kala yaptiklarim 10dakka icinde silikti zir goruluyodu sabah bakinca bembeyazdi
Umut oldun bana ama bilemiyorum..bugün bat a 2 gün kaldı akşam üstü yine yaptım zar zor bir çizgi görünüyo 2 saat oldu daha silinmedi..geliyorum gidiyorum teste bakıyorum..bağımlılık yapıyo bu gebelik testleri yaptıkça yapası geliyo insanın..pek umudum yok ama bekliyorum yinede...

Canim yaptigin her gun koyulasir benim 2 gun sabah testlerim beyazliyodu sonra zor silikligini goruyodum flasla golge yapip ya da flasin ustune birakip sonra flassiz gormeye basladm en son koyulasti onemli olan ilk 10 dakika da belirmesi sonradan ne oldugu onemli degil once negatif olup 1 gun sonra siliklesen testler de negatif kabul edilir yani senin erken ciktigindan gebelik olabilir testini atarmisin bende bakaym

Yok gibi sanırım
Yok gibi sanırım

Aynı durumu bir kaç gün önce yaşadım. Maalesef doğru değil. Heyecanla ikinci testi alıp yaptım ama sonuç negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…