Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir anda kesilmesi endişelendirdi doğrusu şimdi sdece hafiften adet ağrısı gibi oluyor.iki düşüğüm oldugundan doktor yarın gel dedi bkalım artık ne çıkıcak korkuyorumcanım kasık ağrısı doğuma kadar devam etmez. bu haftalarda kanama ya da çok şiddetli ağrı gibi bir belirti yoksa endişlenmene gerekyok. 1 hafta daha bekle doktora öyle git bebişini görünce rahtlarsın :)
en baştanda olmadıysa sende böyle geçiriyorsun hamileliğini demekki.benmki tam tersi hep var olan belirti bir anda durduSlm arkdslr bende 9 haftaligim fakat ne bi migde bulantisi ne kasik agrisi ne gogus argisi yasiyorum arada adet agrisi gibi agrim oluyo sadece gogus agrim 2 gune kadar vardi boylw olmasi normal mi endise ediyorum yardm edin![]()
Slm arkdslr bende 9 haftaligim fakat ne bi migde bulantisi ne kasik agrisi ne gogus argisi yasiyorum arada adet agrisi gibi agrim oluyo sadece gogus agrim 2 gune kadar vardi boylw olmasi normal mi endise ediyorum yardm edin![]()
bir anda kesilmesi endişelendirdi doğrusu şimdi sdece hafiften adet ağrısı gibi oluyor.iki düşüğüm oldugundan doktor yarın gel dedi bkalım artık ne çıkıcak korkuyorum
inşallah bu sefer sağlıklıdır yarın çağırdı işte gidicem bakalım durum ne olucaksadece şanslı bir hamilesin :) inşallah böyle devam eder :)
anladım canım düşüklerin için üzüldüm inşallah bunu alırsın kucağına bir doktorunu ara istersen yine de en iyisini o söyleyecektir.. inşallah sağlıklıdır bebişin...
umarım... yarın belli olucak :)Evet hamileligimin basindan beri bu sekilde geciyobelki sende kolay hamilelik gecireceksindir
![]()
ama en başından beri bu şekildeysen birşey olmaz belirtilere takılma hep olupta bi anda kesilse şüphelenmekte haklısın.benm dğer düşüklerimde öyle olmuştu belirtilerim aniden kaybolmuştu snra düşürmüştüm ama hiç olmayan belirtiye baglama senRabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin benim kontrl arlk 5 o yuzden stres yaptm diger hamileligimde kalp atisi olmadigi icin kurtj oldm bu sefer duyduk cok sukur ama ya durduysa diyorum kendi kendime belirti olmayinca![]()
inşallah :)Hayirlisi diyelim ins bi sorun la karsilasmayiz![]()
Gittin mi hastaneye nasil bebisin :)inşallah :)
bebişi göremedik malesef normalmiş karından baktı kese göründü düşükklerden dolayı her hafta kontrole gidicem artık.inşallah haftaya görebilirim :)Gittin mi hastaneye nasil bebisin :)
Kalp atisini duymismuydunuzbebişi göremedik malesef normalmiş karından baktı kese göründü düşükklerden dolayı her hafta kontrole gidicem artık.inşallah haftaya görebilirim :)
Canm bende 9haftalfm bnmde hic belirtim kalmadi arada oluyo sadece migde bulantm bile yok sadece sabah acken oluyo sanirim normal :)bende 7+2 haftalik hamileyim. basinda biraz tiksinme sik idrara cikma goguste aci degilde sislik vardi yavas yavas belirtiler gidiyor bi kasikta hafif kaynama gibi agrilar ara ara oluyor okadar. iki dusuk yaptim bende korkuyorum. belirtiler hergunmu olur ara arami olur.
hayır dinletmedi bile :) haftaya dediKalp atisini duymismuydunuz