• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5+6yım kasık ağrısının aniden kesilmesi normalmi?

pinarsnm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
466
114
133
dün kasıklarımdaki agrı azalmıştı bugun hiç yok desem yeridir :( belirtim aniden kesildi yaşayan yokmu bunu :(

canım kasık ağrısı doğuma kadar devam etmez. bu haftalarda kanama ya da çok şiddetli ağrı gibi bir belirti yoksa endişlenmene gerekyok. 1 hafta daha bekle doktora öyle git bebişini görünce rahtlarsın :)

Slm arkdslr bende 9 haftaligim fakat ne bi migde bulantisi ne kasik agrisi ne gogus argisi yasiyorum arada adet agrisi gibi agrim oluyo sadece gogus agrim 2 gune kadar vardi boylw olmasi normal mi endise ediyorum yardm edin :(

canım kasık ağrısı doğuma kadar devam etmez. bu haftalarda kanama ya da çok şiddetli ağrı gibi bir belirti yoksa endişlenmene gerekyok. 1 hafta daha bekle doktora öyle git bebişini görünce rahtlarsın :)
bir anda kesilmesi endişelendirdi doğrusu şimdi sdece hafiften adet ağrısı gibi oluyor.iki düşüğüm oldugundan doktor yarın gel dedi bkalım artık ne çıkıcak korkuyorum

Slm arkdslr bende 9 haftaligim fakat ne bi migde bulantisi ne kasik agrisi ne gogus argisi yasiyorum arada adet agrisi gibi agrim oluyo sadece gogus agrim 2 gune kadar vardi boylw olmasi normal mi endise ediyorum yardm edin :KK43:
en baştanda olmadıysa sende böyle geçiriyorsun hamileliğini demekki.benmki tam tersi hep var olan belirti bir anda durdu

Evet hamileligimin basindan beri bu sekilde geciyo :KK14: belki sende kolay hamilelik gecireceksindir :anneadayı::nazar:

Slm arkdslr bende 9 haftaligim fakat ne bi migde bulantisi ne kasik agrisi ne gogus argisi yasiyorum arada adet agrisi gibi agrim oluyo sadece gogus agrim 2 gune kadar vardi boylw olmasi normal mi endise ediyorum yardm edin :KK43:

sadece şanslı bir hamilesin :) inşallah böyle devam eder :)

bir anda kesilmesi endişelendirdi doğrusu şimdi sdece hafiften adet ağrısı gibi oluyor.iki düşüğüm oldugundan doktor yarın gel dedi bkalım artık ne çıkıcak korkuyorum

anladım canım düşüklerin için üzüldüm inşallah bunu alırsın kucağına bir doktorunu ara istersen yine de en iyisini o söyleyecektir.. inşallah sağlıklıdır bebişin...

sadece şanslı bir hamilesin :) inşallah böyle devam eder :)

anladım canım düşüklerin için üzüldüm inşallah bunu alırsın kucağına bir doktorunu ara istersen yine de en iyisini o söyleyecektir.. inşallah sağlıklıdır bebişin...
inşallah bu sefer sağlıklıdır yarın çağırdı işte gidicem bakalım durum ne olucak

Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin benim kontrl arlk 5 o yuzden stres yaptm diger hamileligimde kalp atisi olmadigi icin kurtj oldm bu sefer duyduk cok sukur ama ya durduysa diyorum kendi kendime belirti olmayinca :KK1:

Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin benim kontrl arlk 5 o yuzden stres yaptm diger hamileligimde kalp atisi olmadigi icin kurtj oldm bu sefer duyduk cok sukur ama ya durduysa diyorum kendi kendime belirti olmayinca :KK1:
ama en başından beri bu şekildeysen birşey olmaz belirtilere takılma hep olupta bi anda kesilse şüphelenmekte haklısın.benm dğer düşüklerimde öyle olmuştu belirtilerim aniden kaybolmuştu snra düşürmüştüm ama hiç olmayan belirtiye baglama sen

güzel anneler, tatlı anne adayları okuyup öğrenmek iyidir ama her okuduğunuzu kendinize yormayın. akışına bırakmak lazım bazı şeyleri konu sahibi arkadaşım endişelenmekte haklısın ama bunu evhamhaline getirirsen kendine de eşine de ve bebeğine de bu güzel günlerini zehir edersin kuzum.. sakin relaks, sıkıntı anında önce dua edin sonra bir bilene (öncelikle doktora) danışın bu site veya internet çok faydalı şeyler ama olumsuz konu ve yorumlardan uzak durum psikolojiniz müsait değil... allaha emanet olun sizlerde bebekleriniz de...yarın doktordan sonra hayırlı ve güzel haberlenizi de bildirin olurmu? saygılar..

bende 7+2 haftalik hamileyim. basinda biraz tiksinme sik idrara cikma goguste aci degilde sislik vardi yavas yavas belirtiler gidiyor bi kasikta hafif kaynama gibi agrilar ara ara oluyor okadar. iki dusuk yaptim bende korkuyorum. belirtiler hergunmu olur ara arami olur.

bende 7+2 haftalik hamileyim. basinda biraz tiksinme sik idrara cikma goguste aci degilde sislik vardi yavas yavas belirtiler gidiyor bi kasikta hafif kaynama gibi agrilar ara ara oluyor okadar. iki dusuk yaptim bende korkuyorum. belirtiler hergunmu olur ara arami olur.
Canm bende 9haftalfm bnmde hic belirtim kalmadi arada oluyo sadece migde bulantm bile yok sadece sabah acken oluyo sanirim normal :)

Back
X