5+6yım kasık ağrısının aniden kesilmesi normalmi?

bende hep bunun cevabını aradım ama herhalde normalmiş :)

sağol canım işte iki kere hayal kırıklıgı yaşayınca doktora gtmeyi beklemeden acaba benimle aynı durumu yaşayanlar varmı diye merak ediyor insan.daha sakin olmaya çalışıyorum

Canm bende 9haftalfm bnmde hic belirtim kalmadi arada oluyo sadece migde bulantm bile yok sadece sabah acken oluyo sanirim normal :)
insallah normaldir benimde. cok psikolojim bozuldu hergun kan pihtilasmasi icin igne yapiyorum heryerim mosmor belirtide olmayinca bosa yapiyormusum aci cekiyormusum gibi geliyor cuma doktora gidecem diye bekliyorum kalbi durdu diyecek diye korkuyorum psikologa gidecem bu gidisle

içinizi ferfah tutun kızlar,iyi düşünün iyi olsun.bende ilk hamile olduğum dönemden itibaren göğüs ağrım dışında hiç bir şeyim yoktu,o da olmasa hamile olduğumu anlamayacaktım.şu döneme kdr çok rahat bir hamilelik geçirdim,şimdi artık bel ağrılarım başladı ama yinede çok iyi durumdayım şanslı bir hamilelik yaşıyorum yani.

goguste inince kaygilaniyor insan. haftalar gecmek bilmiyor. saglikli sihhatli kucagina alirsiniz insallah az kalmis

seninde kaybin olmus oyuzden kendimizi cok dinliyorda olabiliriz. hamile kalip hemen dogum yapanlara sasiriyorum sigarasina kadarda iciyorlar hiiic kaygi yok
bazen bende düşünüyorumda endişeli olmamakla alakalı herhalde rahat oldukçamı sağlıklı oluyor artık demekki anlamadım ama bir kaç kere düşük olunca korku hep içimde oluyor

goguste inince kaygilaniyor insan. haftalar gecmek bilmiyor. saglikli sihhatli kucagina alirsiniz insallah az kalmis

inan banada geçmiyor haftalar hep dua ediyorum Allahım sabır ver diye,Allah hepimizi sağ salim kurtarsın sağlıkla sıhatle vakti saatinde yavrularımıza kavuşalım.

bazen bende düşünüyorumda endişeli olmamakla alakalı herhalde rahat oldukçamı sağlıklı oluyor artık demekki anlamadım ama bir kaç kere düşük olunca korku hep içimde oluyor
evet kimseye dertte yanamiyorsun pimpirikli oluveriyorsun hemen. allah yuzumuze guler insallah

kucagımızda görene kadar kim ne derse desin hala tuvalete gittiğimde kan görcem korkusu yaşıyorum
aynen anlasilsin diye hep akinti pedi kulaniyorum islaklik hissedince kan sanip bakiyorum.birde benim kahve lekelerim vardi o gecti sukur. hatta buna bos gebelik demislerdi iki hafta bekledim hala bos dediler kurtaja gittim orda kalp atimini bebegi gorduler birden mucize oldu ilk def sevincten agladim

gerçekten mucizeymiş inşallah bundan sonra birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…